Castelvetro

A Castelvetro cég 1971-es alapítása óta gyárt kerámia lapokat. A fő szempont mindig is az esztétika és a dizájn volt, valamint a minőség fejlesztése. Cégük erőssége az avantgarde technológia alkalmazása és a vásárlók igényeinek kielégítésére való törekvés.

Termékeit igyekszik már az ötlet megszületésétől kezdve egészen a csomagolásig és szállításig olyan technológiával gyártani, hogy eleget tudjon tenni a felelősségteljes és fenntartható fejlődés elvárásainak. Mindennapi céljuk az új kerámia trendek kialakítása, a környezet maximális védelme mellett. Ez a környezettudatos gyártási technológia 10 évvel ezelőtt kezdődött, és napjainkban is tart.

A cég folyamatosan fejlődik, nagy hangsúlyt fektet a kutatási folyamatokra, a nyersanyagok alapos kiválasztására, a naprakész technológiák alkalmazására, melyek valódi változást hoznak a csempegyártás történelmében. Greslapjai új megoldásokat kínálnak mind a belső helyiségek, mind a külterek burkolására, a házat olyan csodálatos hellyé varázsolva, melyet büszkén mutogathat az ember.

Rendezés:
Nézet: