Teraszlapok álomszép kivitelben

Ha régóta szeretnénk még élvezhetőbbé, szebbé varázsolni a kertet, a medence környékét, vagy a teraszt, akkor érdemes először a burkolatokat megvizsgálni. A kültéri burkolatok cseréjével teljesen új életérzést varázsolhatunk a ház köré, ahol öröm lesz a a közös grillezés családdal, bográcsozás a barátokkal, vagy egyszerűen csak a heverészés a nyugágyban egy hideg itallal.

(Fotó: Rondine Valeria)

A terméskő lenyűgöző látványa ihlette például a Rondine új burkolat kollekcióját, a Le Cave-t. A terméskő épületek hagyományos karakterét és egyedi megjelenését szerette volna megőrizni a gyártó a kollekció padlólapjain, ötvözve azt a kerámiaburkolatok előnyeivel, valamint új színekkel és méretekkel.

A kollekció lapjai rendkívül változatos kivitelben, kétféle lapvastagsággal, 5 inspiráló árnyalatban és 7 egymással kombinálható méretben készülnek.

(Fotó: Rondine Le Cave)

A kollekció tökéletesen kombinálható a 3D hatású Asiago családdal, amely a természetes követ nemcsak mintázatában, de formájában is tökéletesen utánozza. A 3D-s kültéri burkolat kollekció térben kiemelkedő, szabálytalan felületeivel hoz létre különleges atmoszférát a ház körül, a homlokzaton, a teraszon vagy a kerítésen. 

(Fotó: Asiago 3D)

Színeiben és megjelenésében is harmonikusan illeszkedik az előző két családhoz a már eltűnőben lévő, klasszikus macskakő hangulatát új életre keltő Valeria térkő család.

A különleges pávatoll formájú dekorköveknek és élethű felületüknek köszönhetően, a régi városok hagyományos utcaköveinek hangulatát kellemes mandula, bézs, szürke és grafit színekben hozhatjuk be otthonunkba.

(Fotó: Rondine Valeria)

Felhasználásában végtelen lehetőség rejlik a terasztól a medencét övező területen át az udvarig, illetve a közterületeken és a hotelekben egyaránt rendkívül mutatós tereket alakíthatunk ki 60x60 cm-es, 2 cm vastagságú lapjaiból.

(Fotó: Rondine Asiago 3D)

Rendelje meg beltéri és kültéri burkolatait a Palatinus Fürdőszobaszalonoknál! Most Palatinus Vásárlási Utalvánnyal jelentős kedvezményre tehet szert, hiszen pénze most a DUPLÁJÁT éri! Nézze meg a részleteket itt