10 érv az exkluzív fürdőszobabútor mellett!

10 érv az exkluzív fürdőszobabútor mellett!fürdőszobabútor kiválasztásakor a praktikum, az ergonómia és az esztétika alapján a legolcsóbb és a legdrágább bútorok között rendkívüli különbségeket fedezhetünk fel. Miért érdemes egy exkluzív, minőségi anyagokból készült, ízléses kialakítású fürdőszobabútort választani? Megmutatjuk a legszebb, kortárs Gamadecor bútor kollekcióikat, és megnézzük mitől olyan különlegesek!


fürdőszoba termékek

E heti összeállításunkban azoknak kedvezünk, akiknek már csak az utolsó simítások vannak hátra egy fáradságos építkezés vagy egy nagyobb fürdőszoba felújítás után – esetleg a fa alá szeretnék meglepni magukat és családjukat egy minőségi, elegáns, kortárs, bútorral. Ha exkluzív fürdőszobaútorban gondolkodunk, akkor érdemes a Gamadecor lenyűgöző fúrdőszobabútor kínálatát szemügyre vennünk. 

Gamadecor SOFT Negro fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor SOFT Negro)

A GAMADECOR a közismert spanyol PORCELANOSA csoport tagja. 1987 óta gyárt kiváló minőségű, csúcskategóriás konyha, illetve fürdőszoba bútorokat.

A GAMADECOR kollekciói luxuskivitelben készült, rendkívül praktikus, kortárs, és elképesztően sokoldalú fürdőszobabútor családok, melyek egyenes vonalai, tökéletes ívei és élmegoldásai letisztult, természetes és könnyed megjelenést biztosítanak a fürdőszobánknak, miközben a számos változatból alig győzzük majd kiválasztani azt, mely a leginkább kielégíti saját és családunk tárolási igényeit.

Gamadecor MERTENS fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor MERTENS)

A prémiumkategóriás, minimalista spanyol dizájnt képviselő kollekcióik gyártása során kiemelt hangsúlyt fektetnek a minőségellenőrzésre, a környezetvédelemre, valamint a biztonsági és higiéniai előírások betartására. A modern és avantgard bútorok tervezésénél - a látvány és a minőség mellett – jól láthatóan praktikus, ergonomikus rendszerekben gondolkodnak a tervezők.

Nézzük, milyen előnyöket rejtenek még számunkra a Gamadecor fürdőszobabútorok!

1. Kivételesen sokoldalú megoldások

Abszolút testre szabható, konfigurálható bútorok, melyek lehetővé teszik, hogy egyéni igényeinkhez igazítsuk őket pl. a magasság vagy a mélység terén. Mivel ajtókkal, fiókokkal, tükrökkel, zárt és nyitott polcokkal, fogantyúkkal és különböző mosdókkal is rendelkeznek; így ideális lehetőséget nyújtanak bármely fürdőszobai funkció kielégítésére.

Gamadecor SKILL fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor SKILL)

2. Maximális tárolási lehetőség

A Gamadecor gyakorlati megközelítése tökéletesen megjelenik a Skill sorozatban. A fürdőszobába tervezett bútorok kompakt kialakításának köszönhetően a tárolási lehetőségek maximalizálása volt a tervezés alapötlete bármekkora is legyen a fürdőszoba.

3.Kortárs dizájn, feltűnő formatervezés

Ezek a bútorok feltűnő formatervezésüknek, elegáns, kimagasló megjelenésüknek köszönhetően gyakorlatilag bármely fürdőszobát a lakás kedvenc helyiségévé varázsolják.

A jellegzetes, elegáns Gamadecor fürdőszobabútorok a klasszikustól az élvonalbeli avantgárd dizájnig számos igényt kielégítenek. A bútorok anyagfelhasználása terén ötvözik a hagyományos és természetes anyagokat, például a fát kombinálják az olyan kortárs, innovatív felületekkel, mint a lakk és az üveg.

Gamadecor DESS fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor DESS)

​4. Természetes, könnyed, otthonos stílus

Ma már a fürdőszoba sem csupán egy, a lakás többi részétől elkülönített funkcionális helyiség, hanem jóllétünk egyfajta szentélye, mely a testi-lelki feltöltődésünket szolgálja. A GAMADECOR kollekciókkal a fürdőszoba még inkább összekapcsolható a ház többi részével. Világos vonalai, természetes felületei minden fürdőszobát egy könnyedebb, tágasabb, és otthonosabb érzettel ajándékoznak meg. A kortárs, modern elemek némileg a 30-as évek Art Deco-ját elevenítik meg, ezt a könnyed finomságot, eleganciát jól láthatjuk valamennyi termékükön.

Gamadecor RADIO fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor RADIO)

5. Tökéletes rendszerezés

Hogy kényelmes, és egyedi legyen a fürdőszobánk, a moduláris bútorok rekeszekkel ellátott fiókokat, változatos magas egységeket, és tükrös megoldásokat kínálnak. Gondolkodjunk külön fiókokkal ellátott fürdőszoba-egységben, amely extra tároló helyet nyújt, különböző elválasztókkal.

Közös tárolás egyben, de mégis külön? Jó példa erre a megosztott tároló egységekkel rendelkező SOFT Noche Ghost bútor, amely két nagy fiókjának (amelyek kívülről csak egyetlen fióknak tűnnek) tárolókapacitását különböző praktikus szervezőkkel, rendszerezőkkel bővíthetjük tovább.

Egy másik alternatíva, szintén ennél a családnál, a fürdőszoba ketté választása úgy, hogy a család tagjai egy-egy saját, privát területet birtokoljanak.

Gamadecor SOFT Noche fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor SOFT Noche)

6. Személyre szabható összeállítás

A LAST kollekció rugalmas kialakítása miatt a bútorok a különböző fürdőszobákhoz igazíthatók, helypazarlás nélkül. Az egységek kombinálhatók az egyedi igényeknek megfelelően, különböző méretüknek és változatos felületüknek (fényes vagy matt lakk, laminált és tölgy furnér) köszönhetően. A LAST Roble Noche változatnál a fő fiók a mosdó alá van elrejtve, amit két praktikus rekeszre osztva tervezték meg, így a fürdőszoba rendszerezői, kosarai pont beleférnek.

Ehhez hasonlóan praktikus, több fiókos és tárolós rendszert biztosít a kellemes SOFT kollekció is, mely szebbnél szebb színekben, méretekben és számos extra kiegészítővel rendelhető.

Gamadecor SOFT  fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor SOFT)

​7. Csúcstechnológia és egyedülálló pontosság az éleknél, sarkoknál

A SOFT sorozat egy egységet alkotó moduláris kollekció, amely a különböző formátumoknak és színeknek köszönhetően széles körűen testre szabható, emellett csúcstechnológiát képviselő kialakítás jellemzi.

Ilyen például egy új anyagból, a Gel Coat-ból készült SOFT gyűjtőkád, amely mosdókagylóra szerelhető, vagy beépíthető a szekrénybe, a munkalap vonalába. A másik új technológia a a „Soforming” lézeres eljárás, amely a maximális pontosságot kínál a rejtett fogantyúk, és keretek illesztésénél. Ez a csúcstechnológia, a fürdőszobabútorok és konyhabútorok elülső, dekoratív paneljeinek tökéletes befejezését biztosítja.

Gamadecor SOFT fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor SOFT)

​8. Fiók- és polcrendszerek változatos kényelmi megoldásokkal

Az egyszerű, ám nagyszerű minimál dizájn mégsem teljesen minimál, hiszen számtalan egyedi lehetőséget, kényelmi megoldást rejt. Ezek közül az egyik a egy olyan fürdőszobabútor, melynek beépített oldalsó fogantyúja és szervezőtálcája van, amivel elkülöníti egymástól az egyes elemeket.

Gamadecor SKILL fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor SKILL)

Ez a praktikus megoldás jellemzi egyszerű szépsége mellett a SKILL kollekciót is. A SKILL fényes, fehér és pala lakkozott kivitelben kapható, mellyel a helyiség csillogó sztárjává válik.

Gamadecor SKILL fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor SKILL)

9. Különleges anyaghasználat, újszerű műszaki kialakítás

Ha jobban megnézzük, minden egyes kollekció egyedülálló anyaghasználattal büszkélkedhet.

Az ICON család például természetes tölgyfa szalagfurnérral ellátott modell, amin kiemelt hangsúlyt kapott a fa erezet szépségének megmutatása. Fiókja elülső részén egy integrált J alakú húzórész található. Oldalai egy másik, szintén exkluzív színben készülnek – ezt az anyagot és színt kifejezetten a Gamadecor számára gyártották! A kiegészítők és a tükör alumíniumból készül, ezek textúrája pontosan olyan, mint a fiók oldalai.

Gamadecor ICON fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor ICON)

Bár a RADIO kollekció laminált anyagból készül, azonban a széleken gyönyörű íves kialakítást kapott. Szintén különleges, membránnal borított elülső része, amitől teljesen újszerű a megjelenése.

Gamadecor RADIO fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor RADIO)

A DUNA kollekció több szempontból is különleges. Egyrészt anyaghasználata, hiszen a festett alumíniumot fekete felületű epoxi-lakkal és Portobello gránittal egészítették ki. A sorozathoz tartozik egy fiókkal ellátott rozsda-hatású, valódi tölgy furnérból készült függesztett elem is.

Gamadecor DUNA fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor DUNA)

A kör alakú alumínium tükör illeszkedik valamennyi bútorelemhez, beleértve a gyűrű belsejében található polcot, és a tükörbe integrált világítást.

A „csatorna formájú” ívelt alumínium lapból álló kollekcióba egy speciális „folding” technológiával gyártott, természetes gránit mosdót rögzítettek. Ezzel a megoldással a mosdó bele tud simulni az íves pult belső üregébe, szép folytonosságot biztosítva az anyagoknak.  

​10. Foltmentes, karcmentes kivitelezés hosszútávra

Annak ellenére, hogy sok lakkot, epoxigyantát és üveg felületet használnak, ezek a bútorok tartósak és közel sem olyan kényesek, mint azt elsőre gondolnánk!

A MERTENS család falra akasztott elemei karcolás- és foltmentes kivitelű üvegpulton áll.

A kellemes, ferdére vágott tölgyfa alsó keret biztosítja az élek és a fali karok elrejtését, a család további egységei pedig a még nagyobb tárolási kapacitás lefedésére szolgálnak. A tükrös szekrény belső kerete például szintén egy kisebb, kozmetikai polcként funkcionál – és természetesen ez is tartós, karcolódást és pakolást jól bíró anyagból készült.

Gamadecor MERTENS fürdőszobabútor

(Fotó: Gamadecor MERTENS)

A Palatinus Fürdőszobaszalonok egész évben várják Önt egyedi kedvezményekkel, magas minőségű termékekkel.

Ha a gyönyörű Gamadecor fürdőszobabútorokat szeretnék megnézni élőben, akkor várjuk szeretettel Budapesten, a Soroksári út 86. szám alatti Palatinus Fürdőszobaszalonban, ahol több, a cikkben látott modell is kiállításra került.