Álomkonyhák luxuskivitelben!

Álomkonyhák luxuskivitelben!Érdekelnek a legújabb luxus konyhák? A fényűző otthonok, tágas, modern tereibe illő egyedi gyártású spanyol GAMADECOR konyhák már itthon is elérhetők! Prémium anyagok, különleges technológiai megoldások, modern dizájn és teljesen igényeinkhez igazított kivitelezés jellemzi ezeket a lenyűgöző bútorokat.


Álomkonyhák luxuskivitelben

Az exkluzív fürdőszoba- és konyhabútorokat gyártó Gamadecor gyár a világszínvonalú termékeiről ismert spanyol Porcelanosa Grupo tagja. 

A legújabb trendek kitalálása, a kifinomult dizájn kialakítása, az innovatív megoldások fejlesztése és a prémium alapanyagok használata mind alapvető cél a cégcsoport számára. 

Porcelanosa Grupo

A Gamadecor gyár álomszép fürdőszobabútorai néhány éve már elérhetők a magyar piacon, idén először pedig már magas minőségű konyhabútorai is megrendelhetők a Palatinus Fürdőszobaszalonokban

Gamadecor álomkonyhák

A Gamadecor álomkonyhái egy sajátos életstílust közvetítenek. Olyan dizájnt, minőséget, exkluzív technológiát és szolgáltatást képviselnek, amelyektől szinte tapinthatóvá válik a luxus érzése. 

A Gamadecor gyár igényeink alapján egyedileg állítja össze és gyártja méretre a konyhánkat. Nemcsak egyedi látványtervező program, hanem egy látványtervező szakember is segít abban, hogy meghatározzuk a konyhánkba legjobban illő méreteket, elrendezést, látványvilágot, és elképzeléseink tökéletesen megvalósuljanak. 

álomkonyha, álomkonyhák

A konyha elemeit prémium minőségű, ellenálló panelek, és hozzájuk választható számtalan borítás, fogantyú, egyedi kiegészítő és tároló megoldás adja, melyek közül kiválaszthatjuk az ízlésünknek és igényeinknek legmegfelelőbbet.  

álomkonyha

Átalakítható térmegoldások

Az elemek többsége olyan különleges tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek egyedülállók a magyar piacon. A bútorok 8 órán keresztül ellenállnak a víznek, így garantáltan nem árt nekik, ha kiöntünk valamit a konyhában, sőt még egy beázás esetén is lesz elég időnk elhárítani a bajt anélkül, hogy tönkre menne. Különleges lézeres eljárással készül a bútor élek zárása, így ezek sem áznak be sőt, ellenállnak az ütéseknek és a magas hőmérsékletnek is. A bútorok nagy része karc-, ütés-, hő-, vegyszer- és ujjlenyomat álló, így nehezen tudunk benne kárt tenni.

Gamadecor konyhabútorok

Olyan exkluzív térmegoldásokat is megvalósíthatunk a Gamadecor konyhákkal, amelyekről eddig csak álmodtunk. Ilyen például az elrejthető konyha: az amerikai konyha részeként kialakított konyhabútorunkat egy mozdulattal egy perc alatt eltüntethetjük egy beépített ajtó mögé, így marad egy tökéletesen rendezett nappalink. De akár a mosogató pult mögötti részen sorakozó fűszereket, késeket és egyéb eszközöket is láthatatlanná tehetjük egy elhúzható fallal. A konyhasziget közepén kihúzható eszköztartót akár visszasüllyeszthetjük a konyhaszigetbe, vagy akár a sziget pultját eltolva növelhetjük meg a főzéshez a munkafelületet. 

Gamadecor konyha

Beépített tárolási lehetőségek

A tároló megoldások, fiókok, fakkok, fűszer-, evőeszköz- és tányértartók, polcok szintén a konyhabútorral egységes kivitelben a konyhabútorba építve érkeznek, ahogyan a szekrények belső világítása is - mindez természetesen igényeinkhez hangolva. 

Beépített tárolási lehetőségek

Egységes fa mintázat

A Gamadecor konyhákban a minőség és az innovatív technológiai megoldások modern, letisztult dizájnnal párosulnak, mind formavilágban, mind a választható - lakkozott, matt, tölgy-, vagy diófa hatású, illetve egyéb - felületeket tekintve, melyeknél különleges hangsúlyt fektetnek arra, hogy az egyedi gyártás során a szekrények mintázata minden irányban tökéletesen fusson. Egy fa erezet tehát nem törik meg az alsó és felső szekrény között, hanem tökéletes összhangban fut lefelé. 

Egységes fa mintázat

Ez az egységes, harmonikus, esztétikus látványvilág az, ami beköltözik életünkbe, és konyhánkba a dizájnerek által megálmodott álomszép Gamadecor konyhákkal, melyek közül hármat már a Palatinus Fürdőszobaszalonok budapesti bemutatótermében a 1095. Budapest, Soroksári út 86. címen is megtekinthetsz és megrendelhetsz. 

Letölthető Gamadecor Residence és Emotions konyhabútor katalógusok:

GAMADECOR Emotions konyhabútorok
GAMADECOR Residence konyhabútorok

Tiéd minden figyelmünk!

Foglalj időpontot Soroksári úti üzletünkbe és tekintsd meg leendő álomkonyhád szakértő kollégánk segítségével egy előre egyeztetett, csak Neked szóló személyes  bemutató és tanácsadás alkalmával!