Kádláb és tartozékok (39 db)

A kádlábak és a kád tartozékok fontos szerepet játszanak a fürdőkádak stabilitásának és funkcionális kialakításának biztosításában. Ezek a komponensek hozzájárulnak a kád megfelelő rögzítéséhez, támogatásához és biztonságos használatához.

Kádlábak

A kádlábak a fürdőkádak alátámasztására szolgálnak. Ezek általában állítható magasságúak, lehetővé téve a kád vízszintbe állítását és stabil elhelyezését a padlón.

A kádlábak anyaga eltérő lehet: műanyag, fém vagy egyéb anyagok.
A kádlábak kialakítása függ a kád típusától és súlyától. Néhány kádhoz speciális, a gyártó által tervezett kádlábak szükségesek.

Kád tartozékok

Kádparavánok: ezek a kiegészítők zuhanyzóként is használhatóvá teszik a kádat. Különböző stílusokban és méretekben kaphatók, biztosítva a víz szóródásának megakadályozását.

Kádperemre szerelhető kiegészítők: ide tartoznak a csaptelepek, zuhanyfejek és egyéb kiegészítők, amelyek a kádperemen helyezkednek el.

Kád előlapok és oldallapok: ezek a panelek segítenek beépített megjelenést adni a kádnak, elrejtve a szerelvényeket és a kád alatti teret.

Kád párnák és támaszok: ezek a kiegészítők növelik a kényelmet, lehetővé téve a fej, a nyak vagy a hátsó rész támasztását a fürdőzés során.

Lefolyó- és túlfolyó rendszerek: ezek a komponensek biztosítják a víz elvezetését és megakadályozzák a túlcsordulást.

A kádlábak és tartozékok kiválasztása során fontos figyelembe venni a kád típusát, stílusát és a fürdőszoba kialakítását. Ezek a kiegészítők lehetővé teszik a kád testreszabását és funkcionálisabbá tételét, miközben hozzájárulnak a fürdőszoba esztétikájának javításához.

Megnézné személyesen?
Keresse meg, melyik fürdőszoba szalon található az Ön közelében!