Hogyan rendezd be a fürdőt?

5+1 tipp, hogyan válasszunk burkolatot?

Ha felújításba, építkezésbe kezdünk, a munkálatok nagy részét elvégzik ugyan helyettünk a szakemberek, sok teendő, - köztük pl. a burkolatok kiválasztása – azonban ránk hárul, hiszen mindannyiunk számára fontos, hogy olyan környezetet teremtsünk otthonunkban, ahol a lehető legjobban érezzük magunkat a felújítás végén. Ezért fontos, hogy tisztában legyünk vele, hogy a dizájnon kívül mire kell még odafigyelnünk a csempe és a padlólap kiválasztásakor!

Modern higiéniai megoldás a WC-ben!

Ma már a WC csészéktartályok, ülőkék között is óriási választékkal állunk szemben az üzletekben. Olyan változatos dizájn és kényelmi funkciók is elérhetők, amelyekről egy-két évtizeddel ezelőtt még csak nem is álmodtunk.

Mire figyeljünk a fürdőszobabútor kiválasztásakor?

fürdőszobabútor az egyik legfontosabb eleme a fürdőnek. Mind stílusban, mind méretben nagyon fontos a megfelelő választás, hiszen ha túl nagy a bútor, vagy stílusban/színben nem illik a helyiségbe, akkor nem érezzük majd jól magunkat a fürdőnkben.

Különleges zuhanymegoldások a fürdődre szabva!

A zuhanyzók mára jóval túlszárnyalták a kád népszerűségét. Ez valószínűleg több dolognak is köszönhető, pl. felgyorsult életmódunknak, megváltozott zuhanyzási szokásainknak és a sokszor apró fürdőszobáknak.

Dekorprofilok a lenyűgöző otthonért!

A profilokra vagy más néven élvédőkre sokszor segédanyagként gondolunk. Talán még egy bosszantó és szükséges rossznak is tartjuk őket, amiket muszáj felhasználni az előírások vagy a végeredmény érdekében. Manapság azonban teljesen átalakult a szerepük és nemcsak funkcionális okokból, hanem dekorációs céllal is szebbnél szebb profilok készülnek, akár LED világítással vagy csillogó kristályokkal.

Csaptelepek - a választás szabadsága!

Napjainkban már-már zavarba ejtő a végtelen lehetőségek tárháza. Annyi a lehetőség, hogy az sokszor a választást is megnehezíti pl. a lakásfelújításnál, hiszen a rengeteg csempemosdócsaptelep, stb. közül már azt sem tudjuk melyik lenne a legjobb, hiszen dizájnban, alapanyagban és a műszaki tulajdonságokban is rendkívül eltérő termékekről lehet szó. Ugyanakkor jó ízléssel, esetleg lakberendezői segítséggel olyan egyedi és kifinomult enteriőröket hozhatunk létre, ami hosszú távon gyönyörködtet bennünket és emeli otthonunk értékét.

10 legfontosabb szempont az épített zuhanyzó kialakításához

Néhány éve jött divatba, és azóta is nagyon sokan választják a fürdőszoba adottságaihoz illeszthető, egyedileg épített zuhanykabint. Ezeknek kétségkívül számos előnye van: a tartósság, az elegáns megjelenés, az egyedi ízlés szerinti kialakítás, ahogyan a fürdőszobára szabott egyedi méretek is.

6 szoba 6 különleges mozaikkal!

Már az ókori római városokban is szépséges mozaikokkal díszítették a tereket. A művészi mozaikképek készítése az építészet része volt akkoriban. A mozaik népszerűsége az évek folyamán sem csökkent, felhasználása, formája azonban lassan módosult.

Útmutató a tökéletes mosdó kiválasztásához!

Készülő fürdőszobánknak a mosdó lesz az egyik központi eleme, amelyet az egész család naponta többször és többféle módon is használ. Ezért körültekintően, minden szempontot figyelembe véve válasszuk ki az ideális darabot, hogy a lehető legjobban kiszolgálja igényeinket!