Tervezők, Lakberendezők

Kedves Tervező, Lakberendező!

 
Köszöntünk a Palatinus Fürdőszoba honlapján!

Nagy örömünkre szolgál, hogy ránk találtál, és megmutathatjuk neked kiváló minőségű termékeinket, melyeket az aktuális trendeknek, és az eltérő stílusirányzatoknak megfelelően igen széles választékban kínálunk.

Szakértelmed, kiváló ízlésed és terveid nélkül azonban ezek a termékek nem sokat érnének, hiszen neked köszönhetően válik a termékek összessége, egy csodás, harmonikus otthonná, egy modern irodává, vagy praktikus üzlethelyiséggé. A legkiválóbb termék sem tud igazán érvényesülni, ha egy olyan enteriőrben van benne, amelyiket nem szakember tervezett. Szinte tapintható a harmónia egy tervező, lakberendező által megálmodott enteriőrben, ahol minden egyes részlet összehangolt egységet, kifinomult ízlést és profizmust áraszt.

Ezért kiemelten fontosnak tartjuk a lakberendezőkkel, tervezőkkel való együttműködést, és igyekszünk munkádat sokrétűen támogatni.

lakberendező tervezés

Rendszeresen tartunk oktatásokat a legújabb termékinnovációkról, hogy ezzel is megkönnyítsük a munkád a tervezés során. Egyedül, vagy ügyfeleddel együtt előre egyezetetett időpontban fogadunk, hogy mindenre legyen idő, mindent meg tudjunk mutatni, és minden kérdésetekre válaszolni tudjunk.

Oldalunkon hamarosan elindul a kizárólag Neked szóló Tervezői aloldal, amely regisztrációhoz kötött és amelyen olyan értékes tartalmakat érhetsz majd el, mint a tematikusan összegyűjtött 3D-s, tervező programmal is kompatibilis termékképek, a gyártók legújabb katalógusai, neked szánt eseménymeghívóink és még sok más számodra összegyűjtött értékes tartalom!

Addig is iratkozz fel hírlevelünkre, ahol havi egy-két alakalommal olvashatod inspiráló írásunkat a legújabb trendek jegyében!