Összes akciónk

A GROHE bemutatja az új Matt Fekete kollekcióját - az időtlen elegancia új jelképe

A GROHE, a világszerte elismert fürdőszobai megoldások vezető márkája, örömmel jelenti be az új Matt Fekete kollekcióját, amely az időtlen elegancia és a modern funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviseli. A Matt Fekete kollekció megjelenése új lendületet ad a fürdőszobai dizájnnak, különleges atmoszférát teremtve otthonodban.

JOY-napok: 15% kedvezmény minden hideg- és melegburkolatra!

Idén a mi kuponunkat is megtalálod a JOY applikációban! Valósítsd meg álmaid otthonát és fürdőszobádat velünk, töltsd le a 15% kedvezményre jogosító kupont és váltsd be hideg- vagy melegburkolat vásárlására online webshopunkban, vagy személyes vásárlás esetén 3 fürdőszobaszalonunkban!

Nyerj csúcstechnológiás Whirlpool mosó-, és szárítógépet!

Vásárolj meg Hozzád legközelebbi üzletünkben vagy webshopunkban mindent álomfürdőszobádhoz és legyél Te az a szerencsés, aki egy csúcs Whirlpool mosó-, és szárítógéppel koronázza meg a felújítást!

Óriási Fürdőszoba Kiárusítás - utolsó lehetőség a filléres vásárlásra

Aki részt vett a múltkorin, elégedetten és rengeteg fillérekért vásárolt fürdőszoba építéshez, szépítéshez szükséges termékkel távozott. Aki nem tudott eljönni, annak pedig hatalmas szerencséje van! Ugyanis május 25-én még egy utolsó alkalommal szélesre tárjuk halásztelki Központi raktárunk kapuit.

Pazar fürdőszoba ámulatba ejtő áron

El sem hiszed, milyen szuper csempéket, padlólapokat, fürdőszobabútorokat, Walk-In zuhanyfalakat, fali WC-ket és zuhanyfolyókákat lehet kapni Palatinus Plus kártyával most hihetetlen árakon!
Szeretem a modern és letisztult tereket. Praktikusnak tartom, ha időtálló a design és időnként fel tudom dobni egy-egy új törölköző szettel, kiegészítőkkel, hogy új színt vigyek a helyiségbe és a hétköznapokba. Megmutatom, hogy én hogyan állítottam össze a komplett fürdőszobámat a kedvezményes termékekből!

Álomfürdőszoba álomáron!

Kezdetét vette nagy készletkisöprő akciónk, amelynek keretében álomáron juthatsz hozzá mindenhez, ami álomfürdőszobádhoz szükséges! Csempecsaládok, padlólapok, csaptelepek, zuhanyrendszerek, mosdók, fürdőszobabútorok, WC csészék, kádak, fürdőszobai radiátorok, zuhanyfolyókák és egyéb kiegészítők várnak Rád készletről, jelentős kedvezménnyel. 

Kérj egyedi ajánlatot!

Épp felépíted vagy felújítod a fürdőszobát? Kis segítségre és nagy szakértelemre van szükséged, lehetőleg egy kihagyhatatlan árajánlatba csomagolva? Kérj egyedi ajánlatot!

Hotel Feeling: Ahol a luxus találkozik a kényelemmel és a kedvező árakkal!

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor nyaralásunk, utazásunk alatt belépünk egy elegáns hotel jól felszerelt és modern fürdőszobájába. Az álomszép burkolatok, a csillogó szaniterek és a modern zuhanyrendszer mind hozzájárulnak a különleges stílushoz és érzéshez. De mi lenne, ha mindezt megteremthetnénk a saját otthonunkban? A Hotel Feeling koncepcióval most ezt kínáljuk Neked, ráadásul kedvezményes áron!

10-37% kedvezmény a készletes Zalakerámia termékekre a Palatinusnál!

A készlet erejéig fantasztikus áron, 10-37% kedvezménnyel vásárolhatsz a Palatinus Fürdőszobaszalonok Zalakerámia csempe kínálatából.

TOP ajánlatok a Palatinustól – Prémium termékek készletről szuper áron!

A TOP ajánlatainkban szereplő termékek a készlet erejéig megvásárolhatók üzleteinkben és webshopunkban!