Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Összes akciónk

Padlóra küldtük az árat!

Padló akció a Palatinus Fürdőszobaszalon üzleteiben! Ne hagyd ki, kattints a részletekért!

10% kedvezmény Ravak kádakra és zuhanykabinokra

Indul a Ravak akciója, amiben 10% kedvezménynel vásárolhatod meg üzleteinkben és webshopunkban a Ravak álomszép termékeit!

Nyerd vissza vásárlásod értékét vagy nyerj egy pizzakemencét!

Vásárolj nálunk RAVAK termékeket és nyerd vissza vásárlásod árát, vagy egy pizzakemencét a kerti partyhoz! 

Stílus, minőség elérhető áron a legkisebb helyiségben is!

Ha már felújítunk, építkezünk fontos, hogy a lakás minden része igényeinknek megfelelő felszereltséggel és esztétikával készüljön el, még a legkisebb helyiségben is. 

Megjelent tavaszi magazinunk újdonságokkal, akciókkal, trendekkel!

Lapozz bele online legújabb burkolatokkal, szaniterekkel, fürdőszobai berendezésekkel teli tavaszi magazinunkba, ahol megtalálod a legújabb trendeket, innovatív megoldásokat és kedvezményes kínálatunkat!

Felújítási kedvezmények a mobilodon!

Egy egyedülálló összefogással készültünk Számodra, amelyet az OtthoNNeked applikáción keresztül online kedvezmények formájában biztosítunk Neked!

Felfrissülés Cosmopolitan zuhanyrendszerrel!

Gyere és csapj le a modern, szuper ár-érték arányú Grohe New Tempesta Cosmopolitan System 210 zuhanyrendszerre, ami mindent tud, amit egy mai modern zuhanyrendszernek tudnia kell a kényeztető, frissítő zuhanyozáshoz!


12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással!

Fürdőszobát újít fel? Építkezik? Segítünk! 12 féle álomszép, modern fürdőszobát terveztünk meg a padlótól a mennyezetig, a legújabb trendek és a legmodernebb termékek felhasználásával, hogy már csak meg kelljen rendelni!