AKCIÓK

Ezen az oldalon gyűjtöttük össze aktuális akcióinkat, kedvezményes ajánlatainkat! Válogasson kedvére!

 

Fantasztikus akciókkal várunk egész évben! Pultra ültethető mosdók, kádak, walk-in zuhanykabinok, és WC-k szenzációs áron kínálatunkban!

Nem szeretne kompromisszumot kötni? Szeretné, ha álomszép, prémium minőségű burkolatok vennék körül új otthonában? Érdemes megragadni az alkalmat, mert készleten lévő, spanyol Porcelanosa luxusburkolataink közül, a 31,6x90 cm méretűek most 20%-os kedvezménnyel kaphatók, amíg a készlet tart! 

 

 

Kicsi fürdőszobában is remekül elférnek az új Mia fürdőszoba szettek, most bevezető áron, akár holnap az otthonában lehet! Ha szeretne egy stílusos és kompakt, ámde kis helyen is elférő fürdőszobabútort, akkor megtalálta!

 

 

Megjelent új magazinunk legújabb 20 kedvezményes ajánlatunkkal, melyek között 12 kiváló burkolatot, 3 fürdőszobabútort, 2 WC-szettet, 1 zuhanykabint, és 2 csaptelepet talál szenzációs áron! Válassza ki kedvencét és rendelje meg elérhetőségeinken

 

 

Újítsa fel velünk fürdőszobáját, amiben folyamatos akciókkal segítjük! Zuhanyrendszer akciónk mellett éljen 4 az 1-ben WC akciónkkal is! 

 

 

 

A hideg időben különösen jól esik a forró zuhany alatt felmelegedni, felfrissülni! A Grohe Euphoria SmartControl 260 falra szerelhető zuhanyrendszerrel valódi élmény lesz a zuhanyzás!