Egyenes kád (18 db)

Az egyenes kádak klasszikus és sokoldalú fürdőszobai megoldást kínálnak. Ezek a kádak hagyományos, téglalap alakúak, amelyek illeszkednek a legtöbb fürdőszoba méretéhez és stílusához. Az egyenes kádak népszerűek az egyszerű és letisztult megjelenésük, valamint a praktikus tervezésük miatt.

készleten -20% Roca Nolah AKRILKÁD 170x70 CM
99 290 Ft / db
79 990 Ft / db

Az egyenes kádak jellemzői, előnyei

Méret és elhelyezés: az egyenes kádak különböző méretben és mélységben kaphatók, így kis és nagy fürdőszobákba egyaránt illeszkednek. Ezeket a kádakat általában a fal mellett helyezik el, ami lehetővé teszi a hatékony térkihasználást.

Anyag: gyakran akrilból vagy zománcozott acélból készülnek, ami biztosítja a tartósságot, könnyű tisztíthatóságot és a hosszú élettartamot.

Kényelem és funkcionalitás: az egyenes kádak lehetőséget biztosítanak a kényelmes fürdőzésre és zuhanyozásra is. Néhány modell beépített ülőkével, ergonomikus kialakítással vagy extra mélységgel rendelkezik, ami fokozza a kényelmet.

Stílus és design: ezek a kádak a letisztult és egyszerű designjukkal illeszkednek a modern és hagyományos fürdőszobákhoz egyaránt. Kiegészíthetők különböző csaptelepekkel, zuhanyfejekkel és egyéb fürdőszobai kiegészítőkkel.

Az egyenes kádak ideálisak lehetnek azok számára, akik a funkcionalitást és a klasszikus megjelenést keresik fürdőszobájukban. Ezek a kádak sokféle stílusban és kialakításban érhetők el, így mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő modellt.

Megnézné személyesen?
Keresse meg, melyik fürdőszoba szalon található az Ön közelében!