Csaptelep tisztító (6 db)

A Palatinus Fürdőszobaszalon széles skálájú csaptelep tisztító termékeket kínál, melyek kifejezetten a fürdőszoba különböző részeinek tisztítására lettek kifejlesztve. Az alábbiakban bemutatjuk a különböző termékeket, amelyek minden igényt kielégítenek a csaptelepektől kezdve az egyéb fürdőszobai felszerelésekig.

RAVAK Cleaner 500 ML

Ez a tisztítószer különösen alkalmas az akrilkádak, zuhanytálcák és zuhanykabinok tisztítására. A RAVAK által fejlesztett tisztítószer garantálja a biztonságos és hatékony tisztítást, mely nem károsítja a szanitertermékeket​​.

RAVAK Turbo Cleaner (1000 G)

A RAVAK Turbo Cleaner egy erős tisztítószer, amely kifejezetten a makacs lerakódások eltávolítására lett kifejlesztve. Ezt a terméket elsősorban a lefolyók tisztítására ajánlják, ahol hatékonyan távolítja el a lerakódott szennyeződéseket​​.

RAVAK AntiCalc Conditioner (300 ML)

Ez a termék az üveg betétlemezzel rendelkező zuhanykabinok, -ajtók és kádparavánok számára kifejlesztett üvegvédő réteg utánkezelésére szolgál. Az RAVAK AntiCalc Conditioner segít megőrizni az üveg tisztaságát és víztaszító tulajdonságait, hosszabbítva ezzel az üvegelemek élettartamát​​.

RAVAK Cleaner Chrome 500 ML

Ez a tisztítószer különösen a csaptelepek és krómozott felületek tisztítására lett kifejlesztve. Hatékonyan távolítja el a vízkőt és egyéb szennyeződéseket, miközben megőrzi a felületek fényét és állapotát​​.


RAVAK Teflonos Szaniter Kenőanyag X01104

Egy speciális kenőanyag, amely a szaniter elemek karbantartását segíti elő, megkönnyítve a mozgó alkatrészek sima működését és hosszabbítva azok élettartamát​​.


Termékválaszték Jellemzői

Biztonság és hatékonyság: a Palatinus Fürdőszobaszalon által kínált tisztítószerek biztonságosak a használatra és nem tartalmaznak a szanitertermékeket károsító agresszív anyagokat.

Szakember ajánlása: a minőségi zuhanykabinokhoz és kádakhoz a gyártó saját, professzionális tisztítószereit ajánlja.

Gondoskodás a fürdőszoba minden eleméről: a termékcsalád széles választékot kínál, így minden szanitertermék specifikus szükségletének megfelelő tisztítószert használhatunk.

A Palatinus Fürdőszobaszalon csaptelep tisztító tisztítószer kollekciója garantálja, hogy fürdőszobád mindig tiszta és ápolt legyen, miközben megőrzi a szanitertermékek állapotát és élettartamát.