Parketta (0 db)

A parketta olyan padlóburkolat, amelyet fából készítenek, és rendkívül népszerű választás otthonok és irodák számára egyaránt, köszönhetően a meleg, természetes megjelenésének és tartósságának. A parketta különböző fajtái között megtalálhatók a tömörfa parketták és a többrétegű parketták is.

Feltöltés alatt

Kérjen ajánlatot a keresett termékre.

Köszönjük türelmét.

Tömörfa parketták: ezek a parketták egyetlen fafajta tömör darabjaiból készülnek. Időtállóak és újrafelújíthatóak, így évtizedekig szolgálhatnak. A tömörfa parketta azonban érzékeny lehet a hőmérséklet és páratartalom ingadozásaira, ami miatt duzzadhat vagy zsugorodhat.

Többrétegű parketták: ez a típus több rétegből áll, általában egy felső réteg (kopóréteg) természetes fából, és több alátámasztó rétegből, amelyek általában rétegelt lemezből vagy más típusú faanyagból készülnek. Ez a felépítés stabilabbá teszi a parkettát, kevésbé érzékennyé a hőmérsékleti és páratartalmi változásokra.

Karbantartás: a parketta karbantartása magában foglalhatja a rendszeres tisztítást és a felületi kezeléseket, mint a viaszolás, olajozás vagy lakkolás. Ezek a kezelések segítenek megőrizni a parketta megjelenését és védik a kopástól.

Stílus és Megjelenés: A parketta széles körben kapható különböző fafajtákból, színekből és mintázatokból, így számos design lehetőséget kínálva. A hagyományos hosszú deszkáktól a kifinomult intarzia mintákig, a parketta sokféle stílusban illeszkedhet az otthoni dekorációhoz.

A parketta választása során figyelembe kell venni a padlóburkolat kívánt megjelenését, a helyiség használatának jellegét, valamint a karbantartás igényét. A megfelelő parketta kiválasztása és karbantartása hozzájárulhat az otthoni tér meleg és elegáns atmoszférájának megteremtéséhez.

Megnézné személyesen?
Keresse meg, melyik fürdőszoba szalon található az Ön közelében!