Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Üzleteink elérhetősége: Kapcsolat    Webáruház Ügyfélszolgálat        Tervező vagyok: Belépek

Hírek, aktualitások

3 új olasz dizájncsap a fa alá - az egyedülálló zuhanyzásélményért

A burkolatok kiválasztása után, a szaniterek mellett legalább olyan fontos a fürdőszoba kényelméhez a csaptelepek átgondolt kiválasztása, pláne a zuhanyzóban! Hiszen fürdőszobánk ettől lesz igazán a miénk, innen érkezik testünkre a számunkra pont jóleső mennyiségű, erejű, tisztító vízsugár. Bizony a csapjaink okozta bosszúság képes elrontani, jó működése pedig élménnyé tenni a napunk kezdetét, illetve befejezését. Ezúttal a frissítő zuhanyzás híveinek kedvezünk a Fima Carlo Frattini három izgalmas újdonságával, melyek egyedülállóan sokoldalú, innovatív megoldásai mellett letisztult eleganciájukkal, környezetbarát működésükkel, és ergonomikus megoldásaikkal teszik személyes élménnyé számunkra a fürdőszobában eltöltött énidőt.

Ünnepi kedvezmények a ROCA-tól!

Nem állhat meg az ünnepi kedvezmények sora! Év végéig 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a ROCA 3 legnépszerűbb WC-jét és a hozzájuk illő ülőkéket! Csapj le rájuk most!

Élményt viszünk az otthonodba – kivételes, Black-Friday árakon!

Mitől is lesz élményteli az otthonod?  Leginkább a jól működő, jól funkcionáló, extra kényelmet hozó dolgok teszik azzá. Egy jó csaptelep, egy ízléses és kényelmes mosdó vagy egy ultra-higiénikus WC és bidé megoldás egyben, hogy azonnal frissnek és tisztának érezhesd magad. Igazi felfrissülést hozó élmény lehet egy hosszú, fárasztó nap után a frissen szűrt jéghideg víz azonnal a csapból a poharadba - pláne a soha nem látott Black Friday kedvezményekkel!

Fürdőszobai kiegészítők a fa alá 20% kedvezménnyel!

Nem szeretnéd az utolsó pillanatra hagyni az ajándékok beszerzését? Szívesen újítánad meg a fürdőszobát minőségi fürdőszoba kiegészítőkkel? Most megteheted, hiszen karácsonyi akciónkban november 15-től év végéig 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg az EMCO prémium kiegészítőit! 

Már fekete színben is! - Élettartam garanciával!

Bemutatjuk az új fekete Freedom W falhoz helyezhető kádat, mellyel könnyebb szerelembe esni, mint gondolnád – szokatlan fekete színvilága vonzza a tekinteteket, karakteres megjelenésével stílust visz a fürdőszobába, egyedi kialakítása révén tökéletesen ötvözi a térben álló, illetve a klasszikus kádak előnyeit!

Hidegburkolat kontra melegburkolat: mikor, melyiket, hová? - 2. rész hidegburkolat, fa és laminált parketta!

A vinyl burkolatok után sorozatunk 2. részében most a hidegburkolatok, illetve a fa és laminált parketta előnyeit és hátrányait vizsgáljuk meg, illetve hogy melyik helyiségbe, melyiket érdemes kiválasztani!

Hidegburkolat kontra melegburkolat: mikor, melyiket, hová? - 1. rész a vinyl burkolatok!

A burkolatok megválasztása bizony nem könnyű feladat! Márcsak azért sem, mert ma már rég nem csak a konyha és a fürdőszoba kaphat hidegburkoklatokat, hála az innovatív gyártási technológiáknak, a meleg hatású, textúrájú kövek az egész házban otthonos légkört teremtenek. És persze, ott vannak a szintén évről évre megújuló, egyedi, professzionális anyagokból készült, egészen természetes hatású, tartós felületű melegburkolatok is. Így aztán ember legyen a talpán, aki tud választani. Cikkünkben abban igyekszünk segíteni, hogy hová, melyiket érdemes. 

Művészi varázslat az ízig-vérig olasz SICIS mozaikokkal

A gyönyörű mozaikok nemcsak a konyha vagy a fürdőszoba térbe, hanem bármely helyiségbe, falra, falrészletre betervezve gyönyörűen mutatnak és még mindig nagyon népszerűek és divatosak! Különösen igaz ez a SICIS mozaikok elképesztően színes és látványos világára, melyek ragyogó szépségétől igazi ékszerdobozzá válik bármely enteriőr.

Megjelent új magazinunk - kedvezmények év végéig!

Megjelent új őszi/téli magazinunk tele fantasztikus kedvezményekkel év végéig! A legújabb trendekről és újdonságokról szóló cikkek mellett számtalan szebbnél-szebb, kedvezményes burkolat, modern, dizájnos csaptelep, kád, zuhanyzó, mosdó és WC közül válogathatsz alacsony árakon!

Szűrt víz közvetlenül a csapból - kedvezménnyel!

Sok magyar háztartásban nem kellemes a csapvíz íze, vagy egyenesen ihatatlan. Mindannyian szeretnénk biztosak lenni benne, hogy az általunk nap, mint nap fogyasztott víz tiszta és egészséges. Külön öröm, ha műanyagpalackokkal sem kell terheljük a környezetünket. Ebben segítenek a Grohe vízszűrő berendezései, melyeket november 1.-ig kedvezményes áron vásárolhat meg üzleteinkben!