Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek, aktualitások

Téli álmok hófehérben

A fehér egy igazi örökzöld: a ragyogó, tiszta, tágas, légies terek elegáns főszereplője. Az igazi, téli hidegben harmonizál a kinti havas tájjal, belül elcsendesedő hangulatunkkal, az új év, a tiszta lap megtestesítője. Nyáron pedig igazán jól jön az a friss, hűsítő atmoszféra, melyet egy hófehérre burkolt  fürdőszoba, konyha vagy nappali nyújthat a számunkra.

Tervezz tudatosan: konyhaergonómia és elképesztő praktikum a hatékony mindennapokért

Ahogyan a fürdőszoba helyiségét is kellő részletességgel megtervezzük, a konyha legalább ilyen tudatos tervezést igényel, hiszen az időnkről, a hatékonyságunkról és a tárolási kapacitásunkról mind-mind egyszerre döntünk, amikor megtervezzük új konyhánkat. 

A legtrendibb színek, avagy milyen színű lesz az otthonunk 2023-ban?

Bár a fürdőszoba vagy a konyha falait nem színezzük át évről évre, ám ha most alakítod ki új otthonod színeit, akkor érdemes szemügyre venned az idei, 2023-as év enteriőr színeit, melyeket minden évben megszavaznak a szakemberek.

Lakberendezési és burkolat trendek 2023

Otthonunk és benne a fürdőszoba helyiségének atmoszférája ma már legalább annyira fontos, hiszen itt kezdjük majd itt fejezzük be a napot. Bár az enteriőrök berendezésének látványát, színeit, hangulatát és dekorációit egyéni ízlésünk, stílusunk alapján választjuk ki, nem árt figyelembe venni a különböző trendeket, az aktuális, új irányzatokat sem, melyek mindig egy-egy adott társadalmi problémára adnak egyfajta választ, vagy megnyugtatásul egy-egy új nézőpontot. Nézzük is meg, hogy az idei év, 2023 milyen új trendeket hozott el nekünk a lakberendezés, a színek, és leginkább a burkolatok világában!

Hogyan kerüld el a tipikus hibákat a fürdőszoba tervezésnél?

A fürdőszoba felújítása során számos galiba akadhat. Rengeteg cikket olvashattunk már a különböző csempézési bakikról, ergonómiai hibákról, a méretek nélküli vásárlásról, vagy a rossz segédanyag választásról. Az egyik legnagyobb és legégetőbb hibát azonban mégis a tervezés hiánya, a hibás döntések, téves választások okozzák. Ezért ezúttal a tervezés, az anyagkiválasztás során elkövethető leggyakoribb hibákra hívjuk fel a figyelmet és igyekszünk rávilágítani a megoldásra.

Ajánlataink az Árgép legelső helyéről!

Mi folyik itt?
Először is friss, hűtött, szűrt tiszta víz a konyhai csapból, kívánságod szerint szénsavmentes, enyhén szénsavas vagy szénsavas formában. Másodszor pedig legújabb akciónk, amelyben az Árgép rangsorában a legelső helyen szereplő GROHE Blue Home vízszűrő rendszereket kínáljuk verhetetlen áron!

Ünnepi nyitvatartás

Üzleteink Karácsonyi nyitvatartása a következők szerint alakul!

Ezek az álomszép új mozaikok otthonod ékszerei lehetnek!

Nem csak a fürdőszoba válhat valóságos kis ékszerdobozzá, de az egész enteriőr, vagy annak bármely kiemelt részlete ragyogóan tündökölhet ezekkel a mesés újdonságokkal! A spanyol L’Antic Colonial gyár - akiknek már évről évre számos, eredeti és stílusos mozaik költeményét megcsodálhattuk - ismét kitett magáért. Íme, a legújabb szépségek tőlük, mert megérdemeljük!

Kortárs, trendi konyhák: íme, a mi kedvenceink!

Hogy mit válasszunk egy mai, innovatív, egyszerre praktikus és látványos konyha enteriőrbe? Most ehhez adunk remek tippeket: az ízléses és könnyen tisztán tartható konyhai csempe ugyanis csak a kezdet, de mivel rendezzük be a helyiséget? Milyen bútort, mosogatót válasszunk? Hogyan tudunk majd spórolni a vízzel, az energiával és persze a konyhában eltöltött idővel? Most megtudhatod, tarts velünk!

Tökéletes összhang a fürdőben - színes, vágható zuhanytálcákkal!

Manapság egyre nagyobb igény van arra, hogy otthonunkat, környezetünket a lehető legigényesebben alakítsuk ki. Nem kivétel ez alól a fürdőszoba sem, ahol leginkább a kényelmes és praktikus megoldásokat keressük, ám az esztétika és modern formavilág is elvárásaink között szerepel a legtöbb esetben.