Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek, aktualitások

Hogyan burkoljuk a teraszt, a kertet csodás teraszlapokkal?

A konyha és a fürdőszoba felújítása után a kellemes tavaszi időben jöhet a nappali, a terasz és a kerti járda. Ezekhez a munkálatokhoz már pont jó idő van és a szép időben lassan szeretnénk élvezni a terasz és a kert örömeit. Természetesen a terasz burkolásának, ahogyan a kerti járda elkészítésének is megvan a sajátos technikája. Cikkünkben most ehhez adunk pár praktikus tanácsot és megmutatjuk, mivel és milyen stílusban burkolhatunk kültéren.

Tavaszi virágözön az otthonodban!

Virágmintás dekorok, buja indák, gyönyörű levelek mintái – a tavasz, a természet és a romantika jegyében. Hogyan alkalmazzuk mindezt belső tereinkben? Milyen hatást érhetünk el velük lakásunk, vagy akár egy szép, elegáns szalon enteriőrjében? Ha az otthonunkban szeretnénk romantikázni, akkor most nem csak a terasz, a nappali és a háló – hanem akár a konyha és a fürdőszoba is virágba borulhat!

Burkolatok vidám pasztellekben: Íme, a kedvenc fagyink színei a falakon

A fürdőszoba és a konyha is vidám és fiatalos színezetet kaphat ezektől a bájos fagylaltszínektől, melyeket most a legfrissebb tavaszi burkolattrendek is képviselnek. Hűsítő pasztellek, vidám gyümölcsárnyalatok és harmonikus krémszínek teszik az idei nyárra még hűsítőbb, még hívogatóbb és barátságosabb hellyé a fürdőszobát, a konyhát, a falakat. Íme, legfrissítőbb kedvenceink!

A legújabb trendek lakberendezési kiállításokról!

Építkezel, felújítasz, de nem volt alkalmad, lehetőséged elmenni és megnézni a közelmúlt lakberendezési kiállításait? Megmutatjuk a Construmával egybekötött OtthonDesign és a Konyhakiállítás néhány újdonságát, hogy képbe kerülj a legújabb trendekkel! 

Megjelent tavaszi magazinunk újdonságokkal, akciókkal, trendekkel!

Lapozz bele online legújabb burkolatokkal, szaniterekkel, fürdőszobai berendezésekkel teli tavaszi magazinunkba, ahol megtalálod a legújabb trendeket, innovatív megoldásokat és kedvezményes kínálatunkat!

Felújítási kedvezmények a mobilodon!

Egy egyedülálló összefogással készültünk Számodra, amelyet az OtthoNNeked applikáción keresztül online kedvezmények formájában biztosítunk Neked!

A hétvégén várunk a Construmán!

Álomszép burkolatokkal, két berendezett mintafürdőszobával várunk a tegnap megnyílt Construma OtthonDesign Otthonteremtő Szakkiállításon, ahol minden építkező, felújító megtalálja a számítását!

Környezettudatos csaptelepek – szűrt, buborékos vagy forrásban lévő vízzel azonnal a csapból!

Napjainkban nagyon sok elvárásnak kell egyszerre eleget tennünk, ezért a felgyorsult életmód miatt az egyszerű, gyors megoldásokra törekszünk a háztartásban. Mindennapi életünk könnyebbé és egyszerűbbé tétele mellett ma már az egészséges életmód és környezetünk védelme is egyre nyilvánvalóbb elvárás. A víz világnapja alkalmából most két olyan megoldást ajánlunk, amelyek megkönnyítik a konyhai teendőinket, emellett egészségesek és környezettudatosak is.

Találkozzunk a Construmán!

Építkezés, fürdőszoba felújítás előtt állsz? Akkor bizonyára jól jön némi kézzelfogható inspiráció, és idén ellátogatsz a pároddal vagy a családdal az április 6-10. között megrendezésre kerülő Construma kiállításra a Hungexpo E pavilonjába - ahol többek közt sok szép fürdőszobával, konyhával, burkolattal ismerkedhetsz meg testközelből. A jó hír, hogy mi is ott leszünk, és két gyönyörű, komplett fürdőszoba enteriőrrel, rengeteg ötlettel, és kedvezménnyel várunk a 103B standon!

Varázsolj ékszerdobozt az otthonodból ragyogó, modern mozaikkal!

Akár konyha, nappali, étkező, hall, de természetesen a fürdőszoba is igazi ékszerdobozzá válhat a legújabb, álomszép mozaik berakásoknak köszönhetően!  Napjainkban a kis méretű csempék, a különleges felületek, és az eredeti anyagmegoldások és textúrák korát éljük. Szerencsére a mai mozaik csempe kínálat is követi, sőt még extrán túl is haladja ezt a trendet: a színpompás, ragyogó üvegmozaikok ezer arca mellett választhatunk akár fából, fahatású kerámiából, vagy fémből készült nagyon izgalmas kis csodákat. Íme, a mi legújabb kedvenceink!