Hírek, aktualitások

Vágjunk rendet a trendek között!

A fürdőszoba mellett akár a komplett otthonotokhoz is - legyen az a nappali, a terasz, a járda, a konyha burkolata, és annak komplett berendezése - minden megtalálható nálunk, sőt újabban már a melegburkolatok legszélesebb portfóliójával is rendelkezésedre állunk. Az új anyagok és bútorok kiválasztása azonban nem kis feladat. Érdemes alaposan átgondolni, megtervezni, amihez persze nem árt, ha tisztában vagyunk az aktuális irányzatokkal, újdonságokkal, trendekkel. Nézzük, hogy milyen izgalmas aktualitásokat, enteriőr trendeket kínál nekünk ez az év!

Nyerj csúcstechnológiás Whirlpool mosó-, és szárítógépet!

Vásárolj meg Hozzád legközelebbi üzletünkben vagy webshopunkban mindent álomfürdőszobádhoz és legyél Te az a szerencsés, aki egy csúcs Whirlpool mosó-, és szárítógéppel koronázza meg a felújítást!

Óriási fürdőszoba kiárusítás!

Építkezők, felújítók, átalakítók, bővítők, lakásvásárlók figyelem!
Kihagyhatatlan és ritka alkalmaink egyike következik, amikor szélesre tárjuk halásztelki Központi raktárunk kapuit. Óriási fürdőszoba kiárusítást tartunk, hogy soha sem látott árakon vihesd haza a tervben lévő vagy már épülő, felújítandó, otthonodban vagy akár nyaralódban található álomfürdőszobádhoz szükséges termékeket.

Pazar fürdőszoba ámulatba ejtő áron

El sem hiszed, milyen szuper csempéket, padlólapokat, fürdőszobabútorokat, Walk-In zuhanyfalakat, fali WC-ket és zuhanyfolyókákat lehet kapni Palatinus Plus kártyával most hihetetlen árakon!
Szeretem a modern és letisztult tereket. Praktikusnak tartom, ha időtálló a design és időnként fel tudom dobni egy-egy új törölköző szettel, kiegészítőkkel, hogy új színt vigyek a helyiségbe és a hétköznapokba. Megmutatom, hogy én hogyan állítottam össze a komplett fürdőszobámat a kedvezményes termékekből!

Praktikus fürdőszoba tippek Kislurkókhoz

Milyen jó is, amikor végre együtt van a család! Na persze, ilyenkor vesszük észre, hogy bizony otthonunk berendezése, ergonómiája, tároló megoldásai talán nem a legkényelmesebbek. Pedig, nem lett kisebb tavaly óta a fürdőszoba sem, csupán annak berendezését érdemes jobban átgondolni, hogy jövőre még kényelmesebb, praktikusabb, gyerekbarátabb legyen, és jobban alkalmazkodjon nagycsaládos életvitelünkhöz.

Álomfürdőszoba álomáron!

Kezdetét vette nagy készletkisöprő akciónk, amelynek keretében álomáron juthatsz hozzá mindenhez, ami álomfürdőszobádhoz szükséges! Csempecsaládok, padlólapok, csaptelepek, zuhanyrendszerek, mosdók, fürdőszobabútorok, WC csészék, kádak, fürdőszobai radiátorok, zuhanyfolyókák és egyéb kiegészítők várnak Rád készletről, jelentős kedvezménnyel. 

Konyhabútorok hófehérben - de milyen burkolattal?

Ha már elkészült a fürdőszoba, akkor jöhet a konyha
A tudatos konyhatervezés, ésszerű berendezés, ergonómia mellett érdemes a konyhabútor és hidegburkolatok harmóniájára is törekedni. Sokan szeretik a hófehér konyhabútorokat: szűzies, tiszta, álomszép, időtlen. Modern hatást kelt és nem mellesleg tágasabbnak, légiesebbnek láttatja az életteret. Azonban a körülötte lévő burkolat színe, mintázata, hangulata is nagyban befolyásolja ezt az atmoszférát. Nézzünk meg most pár variációt, csempe ötletet - hogy mivel is érdemes kombinálni egy szép fehér konyhabútort, és melyik összhatással milyen irányba vihetjük majd el a látványt?

Az otthonunk, ünnepi köntösben

Az ünnep közeledtével szeretnénk egy kicsit ünnepi hangulatúvá, elegánssá, ragyogóvá varázsolni belső tereinket. Túl azon, hogy kikerül néhány szokványos ünnepi dekoráció, világítás. De milyen is egy ünnepi hangulatú fürdőszoba, előszoba vagy nappali? Nos, az ünnepélyes hangulat többnyire a minőségi anyagválasztáson, és az itt-ott meg-meg csillanó nemes színek, egyedi formák finom harmóniájában rejlik. Ehhez mutatunk most néhány remek inspirációt, ha szeretnéd, hogy otthonod az ünnep melegével töltsön fel egész évben, nap mint nap…

2024. év eleji nyitvatartásunk

Üzleteink és webáruházunk ügyfélszolgálatának 2024. év eleji nyitvatartása a következők szerint alakul!

Pénzed most a dupláját éri!

Már tervezed, hogyan fogod felújtani a fürdőszobád a jövő évben? Netán karácsonyi ajándékot keresel szeretteidnek, akik szintén felújításon törik a fejüket? A Palatinus Duplázó vásárlási utalványunkkal most meg is duplázhatod az erre szánt összeget! Olvass tovább és mutatjuk hogyan!