Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Hírek, aktualitások

Padlóra küldtük az árat!

Padló akció a Palatinus Fürdőszobaszalon üzleteiben! Ne hagyd ki, kattints a részletekért!

Különleges megoldások, visszafogott elegancia a S/ALON Kiállításon!

2022. szeptember 23. és 25. között a Budapest Sportarénában életre kelnek a lakberendezési magazinok oldalai a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon. Elmerülhetünk a kifinomult enteriőrökben, a színes dizájnforgatagban, és első kézből nyerhetünk inspirációt otthonunk berendezéséhez! A trendi, innovatív bútorokat, dísztárgyakat, burkolatokat élőben is megtekinthetjük, megtapinthatjuk, kipróbálhatjuk.

Álomszép mosdó, mely egyéniséget visz a fürdőszobába!

Gyönyörű, természet inspirálta pultra ültethető mosdó kollekciót álmodott meg a ROCA tervezője, Ruy Ohtake - kerek formákkal, és egyedi megjelenéssel.

Őszi tónusok harmóniája a fürdőszoba enteriőrben

A fürdőszoba enteriőr leghangsúlyosabb látványát, a helyiség sajátos atmoszféráját a burkolatok árnyalata, színe, mintázata adja meg. A bútorokat és a kiegészítőket is hozzájuk választjuk jó esetben. Ezúttal a kellemes, megnyugtató őszies árnyalatok, a naplemente meleg ragyogása ihlették inspiráló összeállításunkat…

Különleges faburkolatok a meghitt, természetes otthonért

A burkolatok árnyalata, megjelenése, tapintása bizony nagyban meghatározza az enteriőr atmoszféráját. Ha meghitt, otthonos hangulatot igyekszünk teremteni belső tereinkben, akkor érdemes elgondolkodnunk a valódi fa, vagy az arra megtévesztésig hasonlító minőségi természetes anyagok használatán. Közeledik az ősz és ilyenkor még inkább igényt érzünk erre: a természet közelsége melegséggel tölt el bennünket, akkor is, ha nem tudunk annyit kimozdulni, mint szeretnénk. Ehhez az alábbi, különleges megjelenésű fa hatású burkolatok lehetnek a segítségünkre a harmonikus mindennapokért.

10% kedvezmény Ravak kádakra és zuhanykabinokra

Indul a Ravak akciója, amiben 10% kedvezménynel vásárolhatod meg üzleteinkben és webshopunkban a Ravak álomszép termékeit!

Megnyitott legújabb üzletünk Dunakeszin!

Mától várunk Téged is legújabb üzletünkben Dunakeszin. Nézd meg kínálatunkat és válaszd ki azt, ami álomszéppé varázsolja fürdőszobád, nappalid vagy akár teraszod! 

Álomnyaralók luxuskivitelben

Nyakunkon a kánikula! Nincs is jobb ilyenkor egy jó kis vízparti nyaralónál, ahol hűsölhetünk, relaxálhatunk! Ezúttal a Porcelanosa álomházaiba kukkantunk be, ahonnan érdemes ellesni pár ötletet, hogyan is épülhet fel a luxusnyaraló, milyen burkolatot válasszunk kültérre, milyen legyen a terasz, miből épüljön a praktikus belső környezet,  vagy a higiénikus, antibakteriális fürdőszoba. No és persze a természetes világításról, a gazdaságos működtetésről, és a környezettudatos elvekről se feledkezzünk meg.

Harmonikus és trendi burkolat párok: avagy mi-mihez illik?

A fürdőszoba vagy a konyha megjelenésének, stílusának alapját a burkolatok hangulata, színe, jellege határozza meg. Eheti inspiráló válogatásunkat a közelgő Barátság Világnapja ihlette, melynek jegyében egy játékos csavarral egymással összeillő burkolatpárokat mutatunk be, amelyek harmonikus egységet alkotnak otthonodban, és a legújabb trendeknek is megfelelnek.

Képzeletbeli úton a világ körül - burkolatokkal

A fürdőszoba dizájn, ahogy persze a konyha vagy a nappali is lehet ma már egészen eredeti. Egy-egy különleges burkolat a világ bármely pontjára elkalauzol minket képzeletben. E heti összeállításunk egy világkörüli útra hív, ahol egy-egy gyönyörű burkolattal igyekszünk megidézni egy adott földrész vagy ország főbb jellegzetességét, sajátos hangulatát…