Rólunk

rólunk

A Palatinus 94’ Kft 1994-ben alakult meg Egerben, mely mai napig a cégünk székhelyét képezi. Tevékenységünk családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével. Az egri központi szalonunkból elindulva Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődtünk. Mára 12 szalonunkban, Eger, Érd, Gyöngyös, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza, Debrecen, Dunakeszi, Budaörs és Budapest, valamint országosan több, mint 350 partnerünkön keresztül kínáljuk az általunk forgalmazott termékeket. Fejlődésünknek köszönhetően 2007-ben megnyithattuk Magyarország egyik legnagyobb fürdőszobaszalonját, a 2200 nm-es budapesti bemutatótermet, amely ma a IX. kerület, Soroksári út 86. szám alatt található. A Halásztelken kialakított korszerű logisztikai központunk biztosítja az árukészlet zavartalan kezelését, mely a jövő technológiájával a jelenben várja Partnereinket.

Cégünk filozófiája
Első a Vevő, akit minőségi áruval, szakértelemmel szolgálunk ki, mindig versenyképes áron.

Cég misszió
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a hazai és nemzetközi piacon megjelenő legújabb, innovatív termékekkel, szem előtt tartva a Vevők igényeit. Az általunk kínált széles termékskála minden stílusirányzatot megjelenít, a minimalistától, a klasszikuson keresztül a modernig és tovább…
Kínálatunkban minden kedves Vevőnk megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb lehetőséget.

Partnereink
Beszállítói partnereink közt szerepelnek Európa és a világ legnagyobb lakáskerámia gyártó országainak legnépszerűbb cégei, mint a Cersanit, Cerrad, Argenta, Marazzi, Grohe, Egger, Porcelanosa, Radaway, M-Acryl, Mapei, Baumit, STN, Siko, Peronda, Roca, Ravak, Rondine, Noralex, Sant' Agostino, Haro, Kronostep, Lico, Designflooring, Marmorin, Golden Tile, Emco.
Kis- és nagykereskedelmi partnereinkkel személyes és korrekt viszonyt alakítunk ki.
Új kapcsolataink jelentős számban az elégedett vásárlóink ajánlásainak köszönhető.
A forgalmazott termékek kiválasztásakor alapvető szempont, hogy az áru rendelkezzen gyártói műbizonylattal, vagy ÉMI minősítéssel, illetve a gyártók részesei legyenek valamely minőségirányítási rendszernek. Vállalkozásunk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

A budapesti központi iroda mellett vidéki üzleteinkben is rendelkezésükre állunk, igényeik szerint helyszíni felméréssel, szakmai tanácsadással, korszerű 3D látvány- és kiosztási tervkészítéssel, szakmai közvetítéssel, valamint gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Munkatársaink a projektek méretétől és minőségétől függetlenül - az egyszerűbb társasházaktól, a bevásárló központokon keresztül a luxus szállodákig - a projektek bármelyik stádiumában készen állnak, hogy bekapcsolódjanak a munkába és hozzájáruljanak a projektek sikereihez.
Külön belsőépítész- és lakberendezési munkatársak szakmai iránymutatással és tervezéssel várják Önt, hogy a praktikum és az esztétikum egyszerre valósuljon meg.

Tervezzünk együtt és alkossunk nagyot közösen!

Kiemelt projektjeink

Hotelek
Bikal- Puchner Kastélyszálló****
Debrecen- Arany Bika Szálloda felújítása
Eger- Szent István Hotel
Hajdúszoboszló- Hotel Silver
Ráckeve- Kék Duna Wellness Hotel
Gyula- Hunguest Hotel

Lakóparkok
Budapest- Zaragoza Lakópark
Budapest- Vigo Ház Lakópark
Budapest- Csinszka Kert Lakópark
Budapest- RiverPort Lakópark
Miskolc- Macropolis Lakópark
Miskolc- Széchenyi Negyed Társasház
és Parkolóház

Közintézmények
Eger- Gárdonyi Géza Színház
Eger- Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium
Miskolc- APEH Székház
Irodaházak, szalonok
Budapest- Downtown IX. Irodaház
Budapest- Danavox Hungary
Miskolc- Kia- Honda Autószalon
… és évente több, mint 10.000 elégedett vásárló!       

Aktuális katalógusunk:

Palatinus Burkolat Katalógus 2022-2023

Palatinus Burkolatok - Katalógus 2022-2023