Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com

Rólunk

rólunk

A Palatinus 94’ Kft 1994-ben alakult meg Egerben, mely mai napig a cégünk székhelyét képezi. Tevékenységünk családi vállalkozásként indult, különböző típusú padlólapok, falicsempék, szaniterek, szerelvények és fürdőszobai kiegészítők értékesítésével. Az egri központi szalonunkból elindulva Magyarország meghatározó kis- és nagykereskedelmi hálózatává fejlődtünk. Mára 10 szalonunkban, Eger, Érd, Miskolc, Gyöngyös, Kecskemét, Debrecen és Budapest, valamint országosan több, mint 350 partnerünkön keresztül kínáljuk az általunk forgalmazott termékeket. Fejlődésünknek köszönhetően 2007-ben megnyithattuk Magyarország egyik legnagyobb fürdőszobaszalonját, a 2200 nm-es budapesti bemutatótermet, amely ma a IX. kerület, Soroksári út 86. szám alatt található. A Halásztelken kialakított korszerű logisztikai központunk biztosítja az árukészlet zavartalan kezelését, mely a jövő technológiájával a jelenben várja Partnereinket.

Cégünk filozófiája
Első a Vevő, akit minőségi áruval, szakértelemmel szolgálunk ki, mindig versenyképes áron.

Cég misszió
Kínálatunkat folyamatosan bővítjük a hazai és nemzetközi piacon megjelenő legújabb, innovatív termékekkel, szem előtt tartva a Vevők igényeit. Az általunk kínált széles termékskála minden stílusirányzatot megjelenít, a minimalistától, a klasszikuson keresztül a modernig és tovább…
Kínálatunkban minden kedves Vevőnk megtalálja az igényeinek és pénztárcájának legmegfelelőbb lehetőséget.

Partnereink
Beszállítói partnereink közt szerepelnek Európa és a világ legnagyobb lakáskerámia gyártó országainak legnépszerűbb cégei, mint a Porcelanosa, Azulev, Argenta, Roca, Ragno, Marazzi, Iris, Opoczno, Ravak, Mapei, BauMit, Zalakerámia, SIKO…
Kis- és nagykereskedelmi partnereinkkel személyes és korrekt viszonyt alakítunk ki.
Új kapcsolataink jelentős számban az elégedett vásárlóink ajánlásainak köszönhető.
A forgalmazott termékek kiválasztásakor alapvető szempont, hogy az áru rendelkezzen gyártói műbizonylattal, vagy ÉMI minősítéssel, illetve a gyártók részesei legyenek valamely minőségirányítási rendszernek. Vállalkozásunk az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszerrel rendelkezik.

A budapesti központi iroda mellett vidéki üzleteinkben is rendelkezésükre állunk, igényeik szerint helyszíni felméréssel, szakmai tanácsadással, korszerű 3D látvány- és kiosztási tervkészítéssel, szakmai közvetítéssel, valamint gyors és rugalmas ügyintézéssel.
Munkatársaink a projektek méretétől és minőségétől függetlenül - az egyszerűbb társasházaktól, a bevásárló központokon keresztül a luxus szállodákig - a projektek bármelyik stádiumában készen állnak, hogy bekapcsolódjanak a munkába és hozzájáruljanak a projektek sikereihez.
Külön belsőépítész- és lakberendezési munkatársak szakmai iránymutatással és tervezéssel várják Önt, hogy a praktikum és az esztétikum egyszerre valósuljon meg.

Tervezzünk együtt és alkossunk nagyot közösen!

Kiemelt projektjeink

Hotelek
Bikal- Puchner Kastélyszálló****
Debrecen- Arany Bika Szálloda felújítása
Eger- Szent István Hotel
Hajdúszoboszló- Hotel Silver
Ráckeve- Kék Duna Wellness Hotel
Gyula- Hunguest Hotel

Lakóparkok
Budapest- Zaragoza Lakópark
Budapest- Vigo Ház Lakópark
Budapest- Csinszka Kert Lakópark
Budapest- RiverPort Lakópark
Miskolc- Macropolis Lakópark
Miskolc- Széchenyi Negyed Társasház
és Parkolóház

Közintézmények
Eger- Gárdonyi Géza Színház
Eger- Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnázium
Miskolc- APEH Székház
Irodaházak, szalonok
Budapest- Downtown IX. Irodaház
Budapest- Danavox Hungary
Miskolc- Kia- Honda Autószalon
… és évente több, mint 10.000 elégedett vásárló!       

Aktuális katalógusunk:

Palatinus Burkolat Katalógus 2022-2023

Palatinus Burkolatok - Katalógus 2022-2023