Térben álló kád (7 db)

A térben álló kádak, más néven szabadon álló kádak, egyre népszerűbbek a modern fürdőszoba designban. Ezek a kádak nem igényelnek falra vagy sarokra való támaszkodást, így bármely fürdőszoba központi elemeként szolgálhatnak. A szabadon álló kádak sokféle stílusban és anyagban kaphatók, beleértve az akrilt, öntöttvasat és még sok mást.

A térben (szabadon) álló kádak jellenzői, előnyei

Design és esztétika: a szabadon álló kádak elegáns és luxus megjelenést biztosítanak. A klasszikus henger alakútól a modern minimalista formákig, számos design közül választhatunk.

Sokoldalúság: mivel nem igényelnek beépítést, rugalmasan elhelyezhetőek a fürdőszoba bármely részén. Ez lehetőséget ad a tér újragondolására és egyedi elrendezések kialakítására.

Kényelem: sok szabadon álló kád mélyebb és tágasabb, ami extra kényelmet biztosít a fürdőzés során.

Anyagok: az akril könnyű és hőtartó, míg az öntöttvas hosszabb ideig tartja a meleg vizet, de nehezebb. Ezen kívül számos egyéb anyag is elérhető, mint például a kőműanyag kompozit (SPC) vagy a zománcozott acél.

Fontos Szempontok

Vízcsatlakozás és szerelés: a szabadon álló kádak esetében külön figyelmet kell fordítani a vízvezeték-rendszerre és a lefolyóra, mivel ezek a kádak nem illeszkednek a hagyományos falhoz kötött szerelvényekhez.

Méret és térigény: mivel a szabadon álló kádak térközépben helyezkednek el, fontos, hogy elegendő hely álljon rendelkezésre körülöttük.

Költség és karbantartás: a szabadon álló kádak gyakran drágábbak, mint a hagyományos beépített kádak, és a karbantartásuk is eltérő lehet.


A szabadon álló kádak kiváló választások lehetnek azok számára, akik a luxus és elegancia érzetét keresik fürdőszobájukban, figyelembe véve a fenti szempontokat.

Megnézné személyesen?
Keresse meg, melyik fürdőszoba szalon található az Ön közelében!