Fürdőszoba tervező: terveztesd meg fürdőszobád 3D-ben!

Fürdőszoba tervező: terveztesd meg fürdőszobád 3D-ben!Nem tudod elképzelni, milyen lesz a fürdő? Jól mutatnak-e együtt a burkolatok? Befér-e minden, amit szeretnél a fürdőszobában látni? Tudtad, hogy üzleteinkben a fürdőszoba tervezőink segítségével előre elkészíttetheted fürdőszobád 3D-s látványtervét?


3D látványtervek

Üzleteinkben 3D-s fürdőszoba látványtervezéssel várunk, mellyel jelentős időt, energiát és bosszúságot takaríthatsz meg!

Kollégáink az általad kiválasztott burkolatokat pillanatok alatt betervezik fürdőszobád látványtervébe, hogy élethű képet kapj, hogyan mutat majd álomfürdőszobád. Egy csempe családon belül akár többféle elrendezést is megnézhetsz, hogy kiválaszthasd a legideálisabb kombinációt fürdődbe.

A fürdőszoba tervező kollégáink kiszámolják Neked, hogy a kiválasztott burkolat az adott helyiségbe mennyibe fog kerülni, sőt a rejtett költségként jelentkező segédanyagok szükséges mennyiségét is megmondják!

3D látványterv

A 3D-s fürdőszoba látványtervezés hiánya luxus, hiszen ha nem tervezzük meg előre fürdőszobánkat, később nap mint nap rossz elrendezéssel kell szembesülnünk, együtt élnünk! Megnövelheti kiadásainkat, ha a tervezés hiánya miatt többször kell megvenni, kiviteleztetni valamit, mert elsőre nem találtuk el a színt, a méretet, vagy a mennyiséget, esetleg nem mutat olyan jól a fürdőszobánk, mint ahogy előre elképzeltük.

3D látványterv

Súlyos problémát okoz, amikor későn derül ki, hogy pl. a kád vagy a zuhanykabin nem fér be a helyiségbe, nem illeszkedik arra a helyre, ahová mi gondoltuk, vagy ergonómiailag válik kényelmetlenné, túlzsúfolttá a fürdőszoba.

3D látványterv

Sajnos számtalan esetről hallottunk már, amikor túl nagy lett a fürdőszoba szekrény, és a zuhanykabin ajtaját nehezen lehetett kinyitni miatta; rossz irányba nyílt az ajtó, vagy túl nagy kád került be, amely elfoglalta a fél fürdőszobát, használói arról panaszkodtak, hogy alig lehet elférni reggel a tükör előtt.

3D látványterv

Olyan zavaró apróságok is előfordulhatnak, amikor a konnektor a szekrény mögé kerül, vagy a dekor csempét eltakarja egy polc, vagy a mosdó. Számtalan igencsak bosszantó eset előzhető meg, ha a fürdőszoba terve előre el van készítve. Nem beszélve arról, hogy rengeteg felesleges költséget, ráfordított időt, energiát spórolhatunk meg 3D fürdőszoba tervező segítségével! 

Amennyiben nálunk vásárolod meg fürdőszobádhoz a burkolatot, a 3D látványtervezés számodra ingyenes!

Jelentkezz 3D látványtervezési szolgáltatásunkra, és terveztesd meg pillanatok alatt álomfürdőszobád most!