Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Terveztesse meg fürdőszobáját 3D-ben!

Terveztesse meg fürdőszobáját 3D-ben!Nem tudja elképzelni milyen lesz a fürdő? Jól mutatnak-e együtt a burkolatok? Befér-e minden, amit szeretne a fürdőszobában látni? Tudta, hogy üzleteinkben előre elkészíttetheti fürdőszobája 3D-s látványtervét?


3D látványtervek

Üzleteinkben 3D-s fürdőszoba látványtervezéssel várjuk, mellyel jelentős időt, energiát és bosszúságot takaríthat meg!

Kollégáink az Ön által kiválasztott burkolatokat betervezik fürdőszobája látványtervébe, hogy élethű képet kapjon, hogyan mutat majd álomfürdőszobája. Egy csempe családon belül akár többféle elrendezést is megnézhet, hogy kiválaszthassa a legideálisabb kombinációt fürdőjébe.

Kollégáink kiszámolják Önnek, hogy a kiválasztott burkolat az adott helyiségbe mennyibe fog kerülni, sőt a rejtett költségként jelentkező segédanyagok szükséges mennyiségét is megmondják!

3D látványterv

A 3D-s fürdőszoba látványtervezés hiánya luxus, hiszen ha nem tervezzük meg előre fürdőszobánkat, később nap mint nap rossz elrendezéssel kell szembesülnünk, együtt élnünk! Megnövelheti kiadásainkat, ha a tervezés hiánya miatt többször kell megvenni, kiviteleztetni valamit, mert elsőre nem találtuk el a színt, a méretet, vagy a mennyiséget, esetleg nem mutat olyan jól a fürdőszobánk, mint ahogy előre elképzeltük.

3D látványterv

Súlyos problémát okoz, amikor későn derül ki, hogy pl. a kád vagy a zuhanykabin nem fér be a helyiségbe, nem illeszkedik arra a helyre, ahová mi gondoltuk, vagy ergonómiailag válik kényelmetlenné, túlzsúfolttá a fürdőszoba.

3D látványterv

Sajnos számtalan esetről hallottunk már, amikor túl nagy lett a fürdőszoba szekrény, és a zuhanykabin ajtaját nehezen lehetett kinyitni miatta; rossz irányba nyílt az ajtó, vagy túl nagy kád került be, amely elfoglalta a fél fürdőszobát, használói arról panaszkodtak, hogy alig lehet elférni reggel a tükör előtt.

3D látványterv

Olyan zavaró apróságok is előfordulhatnak, amikor a konnektor a szekrény mögé kerül, vagy a dekor csempét eltakarja egy polc, vagy a mosdó. Számtalan igencsak bosszantó eset előzhető meg, ha a fürdőszoba terve előre el van készítve. Nem beszélve arról, hogy rengeteg felesleges költséget, ráfordított időt, energiát spórolhatunk meg 3D látványtervezéssel! 

Amennyiben nálunk vásárolja meg fürdőszobájához a burkolatot, a 3D látványtervezés az Ön számára ingyenes!

Jelentkezzen 3D látványtervezési szolgáltatásunkra, és terveztesse meg álomfürdőszobáját most!