Palatinus Plus – Add hozzá kedvezményeinket!


Számtalan előny és kedvezmény csak Palatinus Plus tagoknak!

Mi az a Palatinus Plus? Egy lehetőség, a kedvezmények végtelen tárháza, amiből nem szabad kimaradni Neked sem! Pontosabban a Palatinus Fürdőszobaszalonok kihagyhatatlan ügyfélprogramja az Otthonneked portállal közösen, ami kiemelt kedvezményekkel, egyedi ajánlatokkal és meglepetésekkel vár Téged is. 

Aktuális Palatinus Plus ajánlatunk:
5-35% kedvezmény álomszép csempecsaládoktól a segédanyagokig üzleteinkben és webshopunkban is

Palatinus Plus kuponok

Összesen 15 aktuális kuponunk garantálja fürdőszobád vagy akár egész otthonod felújítását kedvező, csak Palatinus Plus tagoknak szóló áron! A kuponokat személyesen, üzleteinkben tudod beváltani. 

Inkább a webshopban vásárolnál? Semmi akadálya! A termékeknél feltüntetett "Palatinus Plus ár" már tartalmazza a kuponok kedvezményét. Csak add meg a kosárnál Palatinus Plus kártyád 13 jegyű sorszámát.  

Tartósan alacsony árak

Regisztrálj és vásárolj meg mindent álomfürdőszobádhoz üzleteinkben vagy webshopunkban 5-35% kedvezménnyel!

Kik csatlakozhatnak a Palatinus Plus ügyfélprogramhoz? 

Bárki, aki felújít vagy építkezik és az álomfürdőszobájához vagy akár egész álomotthonához szükséges burkolatokat, mosdót, csaptelepet, zuhanyszettet, kádat, zuhanykabint, WC-t, bidét, kiegészítőket és egyéb szükséges termékeket egy helyről, készletről, gyorsan és főleg kedvező áron szeretné megvásárolni.

Hogyan és hol válthatók be a kedvezmények? 

Fiókodban kuponok formájában találod meg kedvezményeinket, amelyek közül kiválaszthatod azokat, amelyekre éppen szükséged van. Kuponjaid az alábbi Palatinus Fürdőszobaszalonokban válthatod be, csak mutasd meg telefonodon magát a kupont kollégánknak. 

Palatinus Fürdőszobaszalon Budaörs
Palatinus Fürdőszobaszalon Budapest IX.
Palatinus Fürdőszobaszalon Budapest XIV.
Palatinus Fürdőszobaszalon Budapest XVI.
Palatinus Fürdőszobaszalon Dunakeszi
Palatinus Fürdőszobaszalon Eger
Palatinus Fürdőszobaszalon Érd
Palatinus Fürdőszobaszalon Gyöngyös
Palatinus Fürdőszobaszalon Kecskemét

A palatinusfurdoszoba.hu webshopban is érvényesek a Palatinus Plus kuponok?

Igen! A webshopban a kupon megfelelője a bordó színnel jelölt "Palatinus Plus ár", amely már tartalmazza a kuponnal elérhető kedvezményt. Ezt az árat a kosárnál, Palatinus Plus kártyád 13 jegyű sorszámának megadásával tudod érvényesíteni. 

Csak a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatára vonatkozik az ügyfélprogram?

Egyáltalán nem! A Palatinus Fürdőszobaszalon kínálata mellett az Otthonneked összes ajánlatát is eléred, amelyeket szintén fiókodban találsz kuponként. Így kedvezményesen vásárolhatsz az álomszép burkolatokon, fürdőszobai szanitereken és kiegészítőkön kívül többek között Whirlpool háztartási gépeket, WPC terasz/kerítés/falburkolati rendszert, SpaTrend jakuzzit/medencét/kerti bútort és sok más egyéb terméket is otthonod építéséhez, szépítéséhez. 

Ha már Palatinus Plus tag vagy lépj be, ha pedig még nem, regisztrálj és add hozzá kedvezményeinket vásárlásodhoz!