HÍREK, AKTUALITÁSOK

A 2021. április 7.-én bejelentett Kormányrendelet alapján üzleteink nyitva tartásában és működésében változások álltak be. A változások mellett szeretnénk olyan meglepetéssel is szolgálni, amely feledteti az utóbbi hónapok kényelmetlenségeit! 

 

A hidegburkolattal nemcsak a fürdőszobát, a konyhát vagy a nappalit boríthatjuk be, hanem a kültéri felületeket, a teraszt, a medence környékét, a kerti sütögetőt, a járdát, vagy akár a nyári konyhát is feldobhatjuk a legstílusosabb, és legsokoldalúbb módon kihasználható modellekkel. A szebb, látványosabb kertben, teraszban még több örömünket leljük majd!

Fürdőszobát újít fel? Építkezik? Segítünk! 12 féle álomszép, modern fürdőszobát terveztünk meg a padlótól a mennyezetig, a legújabb trendek és a legmodernebb termékek felhasználásával, hogy már csak meg kelljen rendelni! 

Fantasztikus akciókkal várunk egész évben! Pultra ültethető mosdók, kádak, walk-in zuhanykabinok, és WC-k szenzációs áron kínálatunkban!

A modern hidegburkolatok nem csupán a nagyméretű óriáscsempékből állnak: az egészen kis méretű szépségekkel, különleges színek, formák, mintázatok sokaságával találja magát szembe az, aki ma a konyha burkolására készül. Ezúttal – a teljesség igénye nélkül - 4 igazán kreatív stílust, izgalmas irányt mutatunk be.

Álomszép színes Grohe csaptelepeink március 1-15. között 20% kedvezménnyel vásárolhatók meg üzleteinkben! Csapj le rá! Nehogy lemaradj!

Szenzációs kuponakció március 1-15. között Radaway zuhanykabinokra, zuhanyfalakra, zuhanytálcákra + M-Acryl kádakra és hidromasszázs rendszerekre! Szerezze meg a kupont, és váltsa be üzleteinkben! 

Három felettébb izgalmas, vadonatúj irány látszik kirajzolódni a hidegburkolatok piacán. Az egyik nemes rajzolatokkal, leheletfinom mintákkal operál, melyeket a márványlapok természetes textúrái alapján gondoltak tovább a tervezők. A másik határozott egyenesek, geometriai minták és kontrasztok extravaganciájára épül. Míg a harmadikban a szimmetrikus geometria és a finom sejtelmesség egyszerre van jelen. Nézzük meg hogyan!

Nem szeretne kompromisszumot kötni? Szeretné, ha álomszép, prémium minőségű burkolatok vennék körül új otthonában? Érdemes megragadni az alkalmat, mert készleten lévő, spanyol Porcelanosa luxusburkolataink közül, a 31,6x90 cm méretűek most 20%-os kedvezménnyel kaphatók, amíg a készlet tart! 

 

 

Legyen akár a fürdőszoba, akár a konyha, vagy bármilyen más belső tér – abban egyetérthetünk, hogy annak összhangja, színei, anyagai nagyban befolyásolják hangulatunkat. A Pantone intézet minden évben kiválasztja az „év színét” az adott év aktuális problémáira reagálva. Vajon mit üzennek 2021 színei, és miként jeleníthetjük meg az idei árnyalatokat otthonunk falain?