HÍREK, AKTUALITÁSOK

Szürkesége ellenére egy cseppet sem unalmas: a beton egyre nagyobb teret hódít, egyre népszerűbbé válik a belsőépítészetben. Igazi kaméleonként egyre többféle stílushoz, egyre különlegesebb felületekhez képes alkalmazkodni. Ezúttal egy igazán nemes, kortárs újdonságot mutatunk be!

Noha az egyik legkisebb helyiség általában a fürdőszoba, nagyon is fontos szerepet tölt be az életünkben. Akár épp felújítani készülünk, akár az idén mégsem fér bele egy komplett fürdőszoba felújítás, akkor is számos lehetőségünk nyílik, felfrissíteni az enteriőrt, minimális beruházással.

…akkor jönnek létre az igazán tökéletes, otthonos, harmonikusan szép megoldások! Régóta szeretjük és használjuk a valódi fa felületeket egyre élethűbben, egyre tökéletesebben utánzó anyagokat, ám ezúttal valami igazán különlegeset alkottak meg e témában a Porcelanosa csoport tervezői! 

Téli szürkeség ellen meleg fényekkel, vidám színekkel, játékos mintákkal vehetjük fel a kesztyűt. A mintákat érdemes körültekintően megválasztani: modern terekbe, kortárs enteriőrökbe olyat válasszunk, amely a letisztult stílushoz illeszkedik, nem válik divatjamúlttá, és színvilágában is harmonikus.

Idei évünk trendjeit az utópiára való törekvés határozza meg. Hiszen valamennyien törekszünk a kiteljesedésre, a tökéletességre – mert sajnos egyre bizonytalanabbak, bizalmatlanabbak vagyunk. Legalábbis erre világítottak rá a trendkutató-ügynökségek.

Év végéig rengeteg kedvezmény várja üzleteinkben! Érdemes még idén beszerezni a felújításhoz szükséges... 

 

 

 

 

Szeptember 20-22. között  kerül megrendezésre a S/ALON BUDAPEST LAKÁSTREND KIÁLLÍTÁS!

 

Augusztustól újabb 25 kedvezménnyel várjuk üzleteinkben 25. születésnapunk alkalmából! 

 

 

Idén lett 25 éves a Palatinus Fürdőszoba! Ez alkalomból szeretnénk meglepni vásárlóinkat 25 rendkívüli kedvezménnyel! 

 

 

Ön kiválasztja, megadja a méretet, a KUMA elkészíti!