HÍREK, AKTUALITÁSOK

fürdőszoba berendezésének egyszerre kell esztétikusnak, harmonikusnak ugyanakkor praktikusnak is lennie. Nem feledkezhetünk meg természetesen az ergonómiáról sem, miközben a környezettudatosság, a gazdaságosság is egyre fontosabb elvárásunk ma már. És mi van a kényelemmel? Szerencsére e téren sincs ok az aggodalomra: a fürdőszoba vagy a konyha személyre szabott, igazi oázissá válhat számunkra innovatív termékekkel…

Kedves Vásárlónk!

Üzleteink és raktárunk október 23.-án, pénteken zárva tartanak.

Október 24.-én, szombaton üzleteink a megszokott nyitva tartási időben ismét szeretettel várják!

 

A fürdőszoba berendezése, otthonossá tétele bizony nem könnyű feladat, de szerencsére segítségül hívhatja az online magazinok inspiráló képeit, vagy akár egy jó tervező programot. Még egyszerűbb, ha belenéz összeállításunkba, ahol az idei legújabb, legnépszerűbb fürdőszoba-trendekből adunk egy kis ízelítőt!

A fürdőszoba berendezéséhez, otthonossá tételéhez elengedhetetlen egy mutatós, ízléses bútor, amelyben a piperéinket, mosó- és tisztítószereinket tárolhatjuk. A klasszikus vagy modern fürdőszobabútorok unásig ismételt tipikus formavilágától elrugaszkodva, az idén igazán otthonos, kortárs szobabútor-dizájnnal örvendeztettek meg bennünket a tervezők.

fürdőszoba burkolatainak kiválasztásakor ma már egyre inkább a letisztultság felé igyekszünk törekedni, a finom díszítés azonban mindig jót tesz a térnek. Ha egy egyszerű csempe mellé egy látványos, csillogó mozaik berakást választunk, az lesz a fürdőszobánk ékszere: elegánssá, ragyogóvá, már-már ünnepivé teszi az összképet. 

Az ősz minősége egész évben otthonossá, meleggé, barátságossá, széppé varázsolja élettereinket. Nem beszélve arról, hogy az aktuális divattrendek is az ősz színeit helyezik a fókuszba. Amennyiben kedveli az őszi színpaletta izgalmas, mégis finoman visszafogott árnyalatait, vagy éppen most tervezi otthona burkolatait, érdemes átnézni az ősz legizgalmasabb összeállításait!

A mostani nehéz helyzetben a megfelelő higiénia megtartásával, és a fertőtlenítéssel tehetünk a legtöbbet a vírus megfékezéséért. Nem elég azonban csupán a kézmosás, a kézfertőtlenítők rendszeres használatára gondolni. A leggyakrabban használt helyiségek, pl. a konyha és a fürdőszoba fertőtlenítése is kiemelt fontossággal bír.

Aki szereti a német minőséget, a kényelmet és a higiéniát, annak jó szívvel ajánljuk a TECE bidéfunkciós WC-szettet, amely mindent tartalmaz, amire Önnek szüksége lehet a legkisebb helyiségben. Sőt, ajándékba adjuk a nyomólapot, melyet 5 féle design nyomólap közül választhat ki otthona stílusához!

A fürdőszoba helyisége ma már közel sem a gyors tisztálkodásé, sokkal inkább a teljes körű higiénia és a kényelem jegyében telnek el az itt töltött perceink, amiről az igényeinket egyre jobban kiszolgáló innovatív berendezések gondoskodnak, úgymint például az okos és wellness WC-k.

Amikor fürdőszoba kialakítás vagy átalakítás tervét fontolgatjuk, fontos, hogy éveken át szerethető anyagok és berendezési tárgyak vegyenek körbe minket. A mozaik olyan látványos dekorációs elem, amellyel bármilyen stílusú, hangulatú enteriőrt egyedivé, megkapóvá és egyéniségünkhöz illővé tudunk változtatni. Lássuk hát hogyan alakíthatunk ki mozaik segítségével könnyed és légies nyárias hangulatú fürdőszobát!