HÍREK, AKTUALITÁSOK

A nyári melegben, fülledt kánikulában másra sem vágyunk jobban, mint a friss víz hűsítő erejére. Ha igazi felfrissülésre vágyunk, mi lenne, ha ezen a nyáron a hűsítő tenger színeiben frissítenénk fel a fürdőszobát?

fürdőszoba ma már nem csupán a tisztálkodás helyét jelenti számunkra, nem kizárólag a testápolási rituáléink színtere, hanem sokkal inkább egy élményt, kikapcsolódást nyújtó élettér. A zuhanyzás élménye mindig egyfajta felfrissülést, és igazi tisztaság-érzést nyújt számunkra. Természetes, hogy ezt az élményt szeretnénk a lehető legkellemesebbé tenni.

A legújabb trendek szerinti, inspiráló és összetett, izgalmasan kombinálható kollekciótól eláll majd az ügyfelek lélegzete! A mesés Allmarble és Allmarble Wall kollekcióban páratlan kerámiákba öntötték számunkra a valódi márvány sokoldalú, nemes és egyedülálló megjelenését, melyet a legmodernebb enteriőrökbe is beilleszthetünk.  

 

Amikor fürdőszoba tervezés előtt állunk, számtalan dolgot kell megterveznünk, átgondolnunk. És bizony, sok esetben a csaptelepek kiválasztására már nem marad elég idő, energia. Pedig egy jó csaptelep a fürdőszoba szíve-lelke, ez teszi fel az i-re azt a bizonyos pontot, hogy végül minden részlet hibátlan és tökéletes legyen.

Újítsa fel velünk fürdőszobáját, amiben folyamatos nyári akciókkal segítjük! Zuhanyrendszer akciónk mellett éljen 4 az 1-ben WC akciónkkal is! 

 

 

 

Ezúttal egy már jól ismert gyártó, a Cersanit újdonságai közül szemezgettünk az idei trendek és az időtlen elegancia jegyében. A Cersanit hidegburkolatok jó minősége, kedvező ára és könnyű beszerezhetősége miatt nagy népszerűségnek örvendenek. Vajon Ön is megleli köztük kedvencét? Kiderül, ha végig nézi alábbi kis összeállításunkat…

Nyáron különösen jól esik a hűvös vagy éppen a forró zuhany alatt felfrissülni! A Grohe Euphoria SmartControl 260 falra szerelhető zuhanyrendszerrel valódi élmény lesz a zuhanyzás!

 

 

 

Itt a jó idő, és a nyári időszakban talán egy kicsit több időnk jut otthonunk szépítésére is. Sokunknak jól esik a napsütésben a ház körül tevékenykedni, ilyenkor válnak igazán aktuálissá a kertben élvezhető tevékenységek, a kertészkedés, vagy akár a kert vagy a terasz újragondolása is!  

Ha a burkolat szót halljuk, sokunknak még mindig a kis méretű fényes fehér csempék, vagy a linóleum jut először eszünkbe, holott a burkolatok piaca is óriási léptekkel fejlődik. Mintáik már élethű digitális technológiával készülnek, és szinte bármilyen méretben megvalósíthatók, sőt sok más szuperképességgel is rendelkezhetnek!

Itt a nyár, tökéletes alkalom a fürdőszoba felújítására! Szabadságunk is van, a melegben minden gyorsan szárad, egy kis utánajárással néhány hét alatt teljesen újjá varázsolhatjuk a fürdőt! Nagy kérdés, hogy milyen csempét válasszunk, amivel jól indulnak majd a reggelek!