Vinyl (0 db)

A vinyl padlók nagyon népszerűek az otthoni és kereskedelmi használatra egyaránt. Ezek a padlók ismertek a magas kopásállóságukról, vízállóságukról és könnyű tisztíthatóságukról. A vinyl padlók különösen alkalmasak nedves területekre, mint például konyhák és fürdőszobák. Sokféle designban és színben elérhetőek, lehetővé téve, hogy illeszkedjenek a különböző belsőépítészeti stílusokhoz. Emellett a vinyl padlók telepítése gyakran egyszerűbb és gyorsabb, mint más padlóburkolatoké. Ezek a tulajdonságok teszik őket ideális választássá sokféle alkalmazásra.

Feltöltés alatt

Kérjen ajánlatot a keresett termékre.

Köszönjük türelmét.

A vinyl padlók népszerűsége a praktikum és a stílus kombinációjának köszönhető. Ezek a padlóburkolatok számos előnnyel rendelkeznek, és különböző típusokban érhetők el, hogy megfeleljenek különféle igényeknek és stílusoknak.

A vinyl padlók típusai és felépítésük

Többrétegű vinyl padlók: ezek általában 4-5 mm vastagságúak, PVC-ből készülnek, és üvegszálas erősítéssel rendelkeznek. A felületüket egy dekorfólia és egy áttetsző koptatóréteg borítja, ami tartósságot és dörzsállóságot biztosít.

EPC/WPC (alacsony sűrűségű szilárd panelek): ezek a panelek habosított PVC és kréta keverékéből készülnek, így könnyűek, de kevésbé tartósak. Nem ajánlottak padlófűtéshez.

RIGID/SPC (szilárd vinyl padló panelek): a legmodernebbek közé tartoznak, extrém magas ellenállóképességgel rendelkeznek a külső behatásokkal szemben, és vízállóak.

A vinyl padlók előnyei és hátrányai

Előnyök: a vinyl padlók vízállósága miatt konyhákban és fürdőszobákban is használhatóak. Rendkívül karcállóak, könnyen tisztíthatóak és antibakteriálisak. A többrétegű vinyl panelek különösen csendesek használat közben és kellemes tapintásúak.

Hátrányok: a vinyl padlók érzékenyek a hőmérséklet változására, hőtágulásuk magas. Napfényes helyiségekben és ajtónyílásoknál különösen figyelni kell a megfelelő tágulási hézagok kialakítására.

Kialakítás és dizájn: a vinyl padlók széles választékban kaphatók különböző felületi struktúrákkal, mint a beton, fa, kőhatás vagy strukturált felületek. Különböző méretekben és panelekben érhetők el, így minden helyiséghez és stílushoz igazodva.

Ezek a padlók a melegburkolatok új generációját képviselik, melegebb hatást nyújtva a lábnak, alacsony beépítési magassággal, és mérettartó, színtartó tulajdonságokkal. A vinyl padló fektetésénél fontos a tökéletes aljzat, mivel ez nagymértékben befolyásolja a padló optikai megjelenését

Megnézné személyesen?
Keresse meg, melyik fürdőszoba szalon található az Ön közelében!