Csaptelepek - a választás szabadsága!

Csaptelepek - a választás szabadsága!Napjainkban már-már zavarba ejtő a végtelen lehetőségek tárháza. Annyi a lehetőség, hogy az sokszor a választást is megnehezíti pl. a lakásfelújításnál, hiszen a rengeteg csempemosdócsaptelep, stb. közül már azt sem tudjuk melyik lenne a legjobb, hiszen dizájnban, alapanyagban és a műszaki tulajdonságokban is rendkívül eltérő termékekről lehet szó. Ugyanakkor jó ízléssel, esetleg lakberendezői segítséggel olyan egyedi és kifinomult enteriőröket hozhatunk létre, ami hosszú távon gyönyörködtet bennünket és emeli otthonunk értékét.


Grohe csaptelepek

Csaptelepek a fürdőszobában - a választás szabadsága!

Bár a csaptelepeknek gyakran nem tulajdonítunk óriási jelentőséget, ugyanakkor ezeknél a termékeknél is nagyon fontos, hogy jól válasszunk, hiszen sok fontos szempontnak kell megfelelniük: méret, praktikum, tartósság, jó minőség, halk működés, víztakarékosság, megbízhatóság, hőmérséklet beállítási funkciók, forrázás elleni védelem, minél hosszabb garancia, széles szervízhálózat, és persze egy tetszetős szép dizájn, ami beleillik fürdőszoba stílusába.

csaptelepek

Ebből a rengeteg tulajdonságból kell kiválasztanunk a számunkra legfontosabbakat, hogy dönteni tudjunk a csaptelepek végtelen kínálatának láttán. Mivel a csaptelepek paramétereit gyakran elolvashatjuk az interneten, a műszaki tanácsokat pedig a szakértő eladóktól megkapjuk, ezért nézzünk most néhány dizájn ötletet, milyen stílushoz milyen csaptelepet érdemes választanunk, és milyen megoldások létezhetnek az egyszerű króm szín helyett.

Grohe márka például számtalan színvariációt kínál, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a legkülönbözőbb színű, stílusú fürdőszobának, konyhának.

Grohe csaptelepek

Hogy minek ennyi variáció? Nézzünk néhány szemléletes lakberendezési példát, hogyan segít a csaptelep megjelenése otthonunk tökéletes harmóniájának kialakításában.

A ma divatos antracit színű burkolat mellé milyen ütős a meleg réz színű zuhanycsaptelep.

zuhanycsaptelepek

Egy elegáns fürdőszobát pedig még exkluzívabbá tesznek az arany színű csaptelepek, kiegészítők.

Grohe csaptelep

Egy férfias megjelenésű grafit színű és szögletes formavilágú csapteleppel erőt és megbízhatóságot sugallhatunk.

csaptelepek

Egy finom rózsaarany színű csaptelep, lekeríkett, hajlított, lágy formákkal és márvány burkolattal akár a luxus, akár az ártatlanság jelképe is lehet.

Grohe csaptelep

Ne vessük el a jó “öreg” króm csaptelepeket sem, hiszen bizonyos enteriőrökben sokszor ez a megfelelő választás. Amennyiben a króm szín hangsúlyozza ki legjobban az enteriőr színeit, illik legjobban fürdőszoba, konyha hangulatába, akkor maradjunk a klasszikus krómnál.

csaptelepek

Manapság nagyon divatosak a halvány szürke, és a taupe (szürkésbarna/barnásszürke) árnyalatok, melyekhez a szálcsiszolt acél csaptelepek jól illenek.

Grohe csaptelep

Klasszikus megoldás a fekete arannyal, mely akár nőies, akár férfias enteriőrbe is illeszthető.

csaptelepek

A legújabb trend szerinti meleg színárnyalatok, még csak most fognak teret hódítani a szürke és betonszínű trendek után. A Warm Sunrise árnyalat finom, halvány aranyszínt jelent, amely rendkívül jól mutat majd, ha meleg árnyalatokkal rendezzük be a helyiséget.

csaptelepek

A Hard Grafit árnyalatú csaptelep jól mutat szürke márvány vagy palakő háttérrel. Az összhatást egy csipetnyi tégla színnel fűszerezhetjük.

csaptelepek

A sötét színekhez jól illik a Cool Sunrise árnyalatú csaptelep, amely kissé melegebbre hangolja a helyiség hangulatát. Kifejezetten jól megy az idei év divatszínéhez, a Classic Blue-hoz is.

csaptelepek

Grohe arról is gondoskodott, hogy a beépített WC tartály nyomólapja is színazonos legyen minden csapteleppel, így amennyiben egy helyiségben van a WC a mosdóval, úgy ezek összehangolása sem okoz majd fejtörést.

csaptelepek

csaptelepek

Akár króm, akár színes csaptelepet választunk, bármelyik tökéletes kiegészítője lehet az általunk megálmodott enteriőrnek. Játsszunk bátran a színekkel, segítségükkel jól összhangba hozott, harmonikus tereket alakíthatunk ki, amelyben jól érezzük majd magát ügyfelünk.

csaptelepek

Amennyiben mégis bizonytalannak éreznénk magunkat az elemek kiválasztásában, választhatunk 3D Látványtervezést, amely segítségével élethű 3D-s képet kaphatunk a kiválasztott elemek összhangjáról.

Vagy kérhetjük lakberendező segítségét, akik közül a Palatinus Fürdőszobaszalonokban szívesen ajánlanak nekünk néhány referenciákkal rendelkező kiváló szakembert.

Kollégáink 25 éves tapasztalattal várják, hogy segítsenek Önnek a tökéletes fürdőszoba kialakításában. Látogasson el szaktanácsért a Palatinus Fürdőszoba üzleteibe!