10% kedvezmény Ravak kádakra és zuhanykabinokra

10% kedvezmény Ravak kádakra és zuhanykabinokraIndul a Ravak akciója, amiben 10% kedvezménynel vásárolhatod meg üzleteinkben és webshopunkban a Ravak álomszép termékeit!


Szenzációs Ravak akció a Palatinus Fürdőszobaszalonok üzleteiben és webshopjában! 

Most aztán mindennél jobban megéri szemügyre venni a szebbnél-szebb Ravak kádakat és zuhanykabinokat! Sőt, nem csak megnézni, hanem megvásárolni is nagyon megéri! 
 

Ravak akció

 

2022. augusztus 15 - 2023. február 28. között 10% kedvezményt adunk Ravak kádakra, kád kiegészítőkre és kádparavánokra. Az akcióban szereplő termékek pontos listáját a Ravak Collection 2022/2 katalógus 160-240. oldalán találod.

 

Ravak Freedom O kád(Ravak Freedom O kád)

 

Egy ilyen szuper akcióból a zuhanykabinok sem maradhatnak ki! A 10%-os kedvezménnyel megvásárolható Ravak zuhanykabinok pontos listáját a Ravak Collection 2022/2 katalógus 40-122. oldalán nézheted meg. (kivétel zuhanytálca, ülőke, lefolyó, zuhanyfolyóka és a már akciós 10° zuhanykabincsalád).

 

Ravak SmartLine zuhanykabin(Ravak SmartLine zuhanykabin)

 

Ne maradj le akciónkról! Itt az ideje, hogy kedvező áron vásárold meg az álomfürdőszobádhoz szükséges Ravak zuhanykabint vagy kádat, kádparavánt és kád

kiegészítőket! Szeretettel várunk országszerte üzleteinkben és webshopunkban!