12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással!

12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással!Fürdőszobát újít fel? Építkezik? Segítünk! 12 féle álomszép, modern fürdőszobát terveztünk meg a padlótól a mennyezetig, a legújabb trendek és a legmodernebb termékek felhasználásával, hogy már csak meg kelljen rendelni! 


Standard – Brown Harmony fürdőszoba káddal

12 komplett álomfürdőszoba állami támogatással!

A tavaly felújításra kiírt állami támogatás nagyon nagy segítség azoknak, akik szeretnék modernizálni, felújítani a fürdőszobát. Aki belevágott már ilyen változtatásba, az tudja, hogy időigényes, sokszor elhúzódó munka. Ezért is érdemes minél előbb belevágni, és viszonylag gyorsan dönteni, illetve beszerezni a felújításhoz szükséges alapanyagokat, berendezéseket – fürdőszoba esetében a burkolatokat, kádat, zuhanykabint, mosdót, WC-t, csaptelepeket, zuhanyrendszert, fürdőszobabútort, radiátort és még sok minden mást – hiszen az állami támogatás kiírása 2022 év végéig ad lehetőséget a felújítás befejezésére.

Prémium – Elegant Frappucino fürdőszoba káddal

Prémium – Elegant Frappucino fürdőszoba káddal

12 olyan stílusos, komplett fürdőszoba tervvel szeretnénk segíteni ebben, amelyben a padlótól a mennyezetig mindent beterveztünk, amire új fürdőszobájához szüksége lehet. Nemcsak arra figyeltünk, hogy technikailag minden termék megfelelő és összeillő legyen, hanem úgy alakítottuk ki a terveket, hogy büszke lehessen fürdőszobájára, ezért minden terv az aktuális trendek alapján, de eltérő stílusban készült, így kiválaszthatja az ízlésének legmegfelelőbbet.

Economy – Patchwork Minimal fürdőszoba zuhanykabinnal

Economy – Patchwork Minimal fürdőszoba zuhanykabinnal

Természetesen a terveken szereplő összes „hozzávaló” megvásárolható üzleteinkben, egy helyen, amivel szintén rengeteg időt és energiát spórolhat meg!
3 kategóriában 4-4 fürdőszoba tervét dolgoztuk ki, minden kategórián belül két kádas és két zuhanykabinos megoldással.

Standard – Brown Harmony fürdőszoba káddal

Standard – Brown Harmony fürdőszoba káddal

Az Economy kategóriában kifejezetten pénztárcakímélő összeállításokat alkottunk meg: trendi szürke, illetve bézs árnyalatokkal, apróbb fürdőszobákra optimalizálva, olyan készletes termékeinkből, amelyek néhány napon belül otthonában lehetnek. Nézd meg többi Economy látványtervünket itt!

Economy – Classic Beige fürdőszoba zuhanykabinnal

Economy – Classic Beige fürdőszoba zuhanykabinnal

A Standard kategóriába magasabb árfekvésű és minőségű termékek kerültek, közepes méretű fürdőszobákra optimalizálva, szintén készletes termékekből, amelyeket pár napon belül átvehet. A kategórián belül csodálatos hangulatú meleg barna és bézs árnyalatú, illetve klasszikus carrarai márvány alapú fürdőszoba tervek közül választhat. Nézd meg többi Standard látványtervünket itt!

Standard – White Marble fürdőszoba zuhanykabinnal

Standard – White Marble fürdőszoba zuhanykabinnal

Premium kategóriás terveinket luxusburkolatokkal és exkluzív minőségű szaniterek, csaptelepek felhasználásával, nagyobb alapterületű fürdőszobákra terveztük meg. A letisztult, szürke Porcelanosa burkolatokkal borított fürdőszobát a minimál dizájn kedvelőinek, míg a frappucino és arany-fehér márványos burkolatú fürdőszobát a bevállalósabbaknak ajánljuk. Nézd meg többi Premium látványtervünket itt!

Prémium – Minimal Grey fürdőszoba káddal

Prémium – Minimal Grey fürdőszoba káddal

Válassza ki az Ön számára legideálisabb összeállítást, és mi segítünk megvalósítani álmai fürdőszobáját!
Terveink támogatják a gyors döntésben, hiszen 12 álomszép fürdőszoba látványtervének segítségével azonnal el tudja képzelni hogyan is mutat majd a saját fürdőszobája, sőt a termékek nagy része készleten várja, hogy minél gyorsabban be tudja építeni!

Economy – Patchwork Minimal fürdőszoba káddal

Economy – Patchwork Minimal fürdőszoba káddal

Ebből és abból a tervből is tetszik valami? Segítünk Önnek, hogy megvalósuljon ideális fürdőszobája, elképzelései szerint!
Csak az egyik termék tetszett meg? Nem gond, hiszen előre összeállított terméklistánk segítségével megmondjuk Önnek melyik az, és külön is megrendelheti!
Egyedi a fürdőszobája? Sebaj, szakértő kollégáink segítenek, hogy mi lenne az Ön számára legpraktikusabb megoldás!
Szeretettel várjuk üzleteinkben, valósítsa meg velünk álmai fürdőszobáját!