4 innovatív csaptelep konyhába és fürdőbe!

4 innovatív csaptelep konyhába és fürdőbe!fürdőszoba berendezésének egyszerre kell esztétikusnak, harmonikusnak ugyanakkor praktikusnak is lennie. Nem feledkezhetünk meg természetesen az ergonómiáról sem, miközben a környezettudatosság, a gazdaságosság is egyre fontosabb elvárásunk ma már. És mi van a kényelemmel? Szerencsére e téren sincs ok az aggodalomra: a fürdőszoba vagy a konyha személyre szabott, igazi oázissá válhat számunkra innovatív termékekkel…


csaptelep

A mai fürdőszoba enteriőrök dekoratívak, szépek, ám az is legalább olyan fontos, hogy a berendezést funkcionalitás és kényelem jellemezze a mindennapi használat során. A csaptelepeket sokan mostohán utoljára hagyva, kapkodva vásároljuk meg. Annak kiválasztására nem fordítunk elegendő utánajárást, energiát, anyagi forrást – miután már elkészült a fürdő, igyekszünk ezt is gyorsan, valahonnan a netről beszerezni, lehetőleg minél olcsóbban. Pedig, a csaptelep a fürdőszoba és a konyha egyik legösszetettebb, kiválasztását illetően a legtöbb figyelmet igénylő berendezési eleme.

A mai, újgenerációs csaptelepek innovációja már – a páratlan dizájn mellett - az energiatakarékosság, az egyedülálló kényelmi megoldások, és a személyre szabhatóság jegyében készültek. A 21. századi technikai újítások méltán kerülhetnek a figyelem középpontjába.

E heti összeállításunkkal most a környezet- és természetkedvelők, valamint a kényeztetést és wellness élményt keresők számára kedvezünk…

Grohe Blue konyhai csaptelep

(Fotó: Grohe Blue konyhai csaptelep)

1. Érzéki kényeztetés mikro finomságú vízcseppekkel!

Ha Ön is kedveli, vagy végre szeretné már kipróbálni a „cocooning” élményt – azaz, az „otthoni boldogságba való beburkolózást” – akkor, íme, egy remek ajánlat: az új Hansgrohe PowderRain vízsugár gyengéden, több ezernyi mikrofinomságú cseppje érzéki vízburkot képezve öleli majd körbe testét. Az érzéki álmodozás és teljes körű ellazulás élménye garantált, mintha csak egy leheletfinom eső párában állna egy trópusi esőerdő kellős közepén…

Mindemellett a PowderRain gazdaságos és hatékony is: a levegővel dúsított cseppek kisebb víznyomással is működnek, méghozzá kifejezetten hatékonyan! A cseppek ezrei alaposan öblítik le rólunk a tusfürdőt és a sampont. Ráadásul, az új mikro vízsugár szinte alig fröcsköl. Ez pedig két igazán praktikus előnyt is nyújt számunkra – a maximális kényeztető élvezet mellett, kevesebb takarítással, és kevesebb vízkőfolttal jár. Ez minden fürdőszobában igazán örvendetes. Különösen a mai trendeknek megfelelő, nyitott vagy walk in típusú zuhanykabin megoldásoknál…

Hansgrohe Showerpipe

(Fotó: Hansgrohe Showerpipe)

​2. Környezettudatos bambusz zuhanypanelek

Ha nem csak érzetre, de látványra is szeretné megidézni otthonában a trópusokat, ugyanis rajong a természetért, és értékeli a környezettudatos anyagfelhasználást, akkor választhat ma már zuhanypanelt akár bambuszból is! A lekerekített dizájnnal, 3 különböző funkcióval és egykaros csapteleppel ellátott, falra szerelhető SIKO bambusz zuhanypanellel gyönyörű, natúr stílusú fürdőszobát álmodhatunk meg. És ha fontos számunkra az összhang, a harmónia a fürdőszobában, akkor érdemes szétnéznünk a gyártó fürdőszobai kiegészítő - kínálatában is: bambusz fogmosó poharat, és különféle bambusz tárolókat is választhatunk a zuhanypanelünkkel azonos anyagban, színvilágban.

SIKO Bambusz zuhanypanel

(Fotó: SIKO Bambusz zuhanypanel)

​3. Szűrt, teának való, vagy szénsavas víz egyenesen a csapból!

A GROHE Blue Home rendszer egyedi szűrőtechnológiája az ízhatást rontó valamennyi anyagot kiszűri az egyszerű csapvízből, így ad számunkra páratlanul ízletes, friss vizet. A GROHE Blue Home StarLight krómbevonatú csapja külön belső vezetékkel rendelkezik a szűrt, illetve egy másikkal a szűretlen víz számára. Amellett, hogy tiszta szűrt vizet biztosít számunkra, 3 nyomógomb segítségével még azt is kiválaszthatjuk, hogy szénsavmentes, enyhén buborékos, vagy dús, szénsavas vizet szeretnénk inni. Így szódára, szénsavas ásványvízre sem kell költenünk, és nagyon sok műanyag palacktól óvjuk meg a környezetet. Óránként akár 3 liter hűtött, szénsavval dúsított vízet állít elő.

A GROHE Blue szűrőpatron élettartama során akár 3000 liter vizet is megtisztít, cseréje pedig néhány egyszerű lépésben elvégezhető. Beállításait pedig Apple és Android rendszeren keresztül mobiltelefonon keresztül is módosíthatjuk wifi, vagy akár Bluetooth segítségével.

Grohe Blue konyhai csaptelep

(Fotó: Grohe Blue konyhai csaptelep)

Másik remek innovációjuk a GROHE Red, mellyel 100 fokos, tiszta, forrásban lévő vizet nyerhetünk azonnal. Nem kell többé bajlódnunk a vízforralóval, és a tésztafőzéssel, vagy a fertőtlenítéssel is pillanatok alatt elkészülhetünk.

A Grohe Red II DUO például egy saját bojlerrel teszi lehetővé számunkra, hogy a csapból közvetlenül vételezzünk forró vizet. Magas, C-alakú kifolyójának köszönhetően használata rendkívül kényelmes. Számos funkció szolgálja ugyanakkor védelmünket is: egyszerűen aktiválható gyerekzárral látták el, illetve a CoolTouch technológiának köszönhetően a csaptelepbe integrált hűtő csatornája elválasztja a melegvizet a csaptelep felületétől, így maga a csap sosem lesz forró. Ha pedig elutaznánk otthonról, vagy csak nem szeretnénk, hogy folyamatosan 100 ºC-os vizet melegítsen a bojler, akkor a „Vakáció üzemmóddal” energiát takaríthatunk meg (ennél az üzemmódnál a maximális vízhőmérséklet 60 ºC.)

Grohe Red konyhai csaptelep

(Fotó: Grohe Red konyhai csaptelep)

4. Esőztetős zuhanyrendszer 3 kényeztető funkcióval!

A GROHE újdonsága sem maradhat ki a sorból: ha egyedi, személyre szabható zuhany élményt keresünk, többféle, különböző erősségű masszázs-funkcióval, akkor az Euphoria SmartControl tökéletes választás lesz a számunkra:

Termosztátos csapteleppel, 3 funkciós fej- és kézi zuhannyal mi magunk, hangulatunknak megfelelően tudjuk kiválasztani, hogy csak egy gyors zuhanyzásra vágyunk, vagy inkább szívesen kiélveznénk a víz kényeztetését az esőztető funkcióval, vagy valamelyik, általunk kiválasztott erősségű masszírozó vízsugárral lazítanánk.

A termék ráadásul még rakodó polccal is rendelkezik a tusfürdőnk, samponunk számára, a GROHE DreamSpray tökéletes szórást biztosít, a GROHE StarLight króm felület pedig a gyönyörű ragyogásért felel, míg a GROHE CoolTouch megakadályozza a csaptelep külső felületének felforrósodását. A SmartControl termosztáttal lehetőségünk van könnyedén váltani, a SpeedClean vízkő elleni rendszerrel kényelmesebbé és gyorsabbá válik a takarítás, a Twistfree innovációs megoldással a tömlő csavarodását küszöbölték ki nekünk, hogy még élvezetesebbé, még kényelmesebbé váljon számunkra a zuhanyzás élménye.
Grohe Euphoria SmartControl Shower System

(Fotó: Grohe Euphoria SmartControl Shower System)

A Palatinus Fürdőszobaszalonok ráadásul egy kedvező akcióval is várja vásárlóit:

E különleges ajánlatban most különösen kedvező áron juthatunk hozzá az Euphoria 3 funkciós, egyedülálló zuhanyrendszerhez! A nagy sikerre való tekintettel nyár óta tartó akciónkat, év végéig meghosszabbítottuk! Jöjjön, éljen Ön is ezzel a kivételes lehetőséggel!

Grohe Euphoria SmartControl Shower System

(Fotó: Grohe Euphoria SmartControl Shower System)

Reméljük, sikerült kedvet csinálnunk a legnépszerűbb csaptelep-innovációkból szemezgetett újdonságokhoz! Válogassunk hát kedvünkre, használjuk ki az akciós lehetőségeket, tegyük egyszerre dekoratívvá és kényelmessé a fürdőszobát! A Palatinus Fürdőszobaszalonok egész évben hozzák számunkra a szebbnél termékeket, és az egyedülálló technológiai innovációkat – mi csak győzzünk közülük választani!