5 látványos és trendi újdonság, extra stílustippekkel!

5 látványos és trendi újdonság, extra stílustippekkel!Ezúttal egy már jól ismert gyártó, a Cersanit újdonságai közül szemezgettünk az idei trendek és az időtlen elegancia jegyében. A Cersanit hidegburkolatok jó minősége, kedvező ára és könnyű beszerezhetősége miatt nagy népszerűségnek örvendenek. Vajon Ön is megleli köztük kedvencét? Kiderül, ha végig nézi alábbi kis összeállításunkat…


A hidegburkolatok trendje – ahogyan más területen is – szinte évről évre változik. Éppen ezért érdemes olyan csempe és padlólap mellett letenni a voksunkat, melyek amellett, hogy kedvező árfekvéssel rendelkeznek, látványukat tekintve időtlenek, természetes hatásúak, színviláguk inkább neutrális, semleges, finom tónusokból áll. Ha ilyet választunk otthonunk, legfőképp a fürdőszoba burkolásához, akkor a tér időtlenné, hosszú távon szerethetővé válik majd számunkra. Nézzük meg azt az 5 legnépszerűbb családot a Cersanit idei kínálatából, melyek a legújabb trendeket és a különböző féle stílusokat egyszerre szolgálják ki…

Cersanit ARNO

(Fotó: Cersanit ARNO)

1. ARNO – minden stílushoz passzoló csempe család

Főleg sokoldalúsága miatt szeretjük annyira: elvégre időtlen, semleges, jól illik a klasszikus, de a fiatalos, modern vonalú terekben is éppúgy megállja a helyét. 3 gyönyörű világos, neutrális árnyalata mind a meleg szürkék közül kerül ki, melyet kiegészíthetünk két izgalmas, fiatalos mintás dekorral, a család sajátjából. A lapok 20X60cm-es mérete szép, tágas tereket eredményez, de még kényelmesen burkolható. A kollekcióhoz saját padlólap is tartozik, 29,8X29,8 cm-es méretben.

Bútortipp: Akár a fehér, nyitott polcok vagy zárt megoldások, akár a natúr fa hatású fürdőszobabútor, illetve konyhabútor remekül passzol hozzá stílusában.

Cersanit ARNO

(Fotó: Cersanit ARNO)

2. BATURA – a beton és kő szerelmeseinek

Ha valaki szereti a betonhatású falakat, ám mégis egy egyszerűbben burkolható, csempe és járólap kombinációt keres a fürdőszoba vagy a konyha burkolásához, annak tökéletes választás lehet a Cersanit BATURA névre hallgató termékcsalád. A szintén 20X60-as lapok 4 féle matt felülettel, a szürke különböző árnyalatában kaphatók, izgalmas textúrával. Bútor tekintetében érdemes a natúr, melegebb fa tónusokat választani hozzá, de ha az urbánus stílus sem áll tőlünk messze, akkor fekete kontúrokkal, vékony fekete keretek alkalmazásával (pl. tükrön, bútor lábakon, kiegészítőkön) tehetjük igazán látványossá.

Látványtipp: Ez a csempe család a matt megjelenése mellett izgalmas, különböző textúráival hívja fel magára a figyelmet, melyet súrló fénnyel, LED-ekkel megvilágítva még különlegesebbé, akár egészen drámaivá tehetünk.

Cersanit BATURA

(Fotó: Cersanit BATURA)

3. BLANCA – tágas, világos fürdőszoba egész évben!

Ha a hűsítő, friss megoldásokra vágyunk, akkor igazán ideális választás ez a hófehér szépség, pláne akkor, ha a tér optikai növelése, tágítása is célunk. A család 6 gyönyörű hófehér lapja különböző mintázatokkal, textúrákkal, enyhe 3D hatásával azonnal odavonzza a tekintetet. Akár a rumbuszmintás, akár a hullámvonalas látványt kedveljük, a hófehér, önmagában mintás, 20X60-as lapokkal álomszép, modern és elegáns konyhákat, fürdőket tervezhetünk. Bútor tekintetében pedig szinte bármi jó hozzá: a fa hatású természetesebbé, a színes bútor modernebbé, a fekete pedig kontrasztossá teszi majd a teret.

Burkolási tipp: Ha jól átgondoljuk a lapok fektetésének irányát, akkor kihasználhatjuk a hullámvonal vagy a rombusz minta előnyeit a tér korrigálására. Ha vízszintesen, vagy függőlegesen burkolunk egy-egy falsíkot, akkor a vonalaknak és a ráeső fénynek köszönhetően - optikailag szélesebbé, vagy magasabbá is tehetjük a teret. Ezért ez a család igazi jolly joker, ha például egy nem szokványos arányokkal rendelkező fürdőszoba vagy konyha teret szeretnénk arányossá tenni.

Cersanit BLANCA

(Fotó: Cersanit BLANCA)

4. ZAMBEZI – a friss, hűsítő víz látványa

Ha az idén nem is sikerül eljutnunk a tengerpartra vagy a Balaton mellé, a friss, hűsítő tavak, vizek látványát elhozhatjuk otthonunkba ezzel a mesés burkolat családdal, melynek 6 különböző lapja (3 fehér, 3 világoskék, és 3 sötétebb kék) igazán kreatívan kombinálható egymással. Azért három, mert mindegyik más-más mintázatot, textúrát rejt, érdemes hát felfedezni valamennyit, hogy elérjük a számunkra legoptimálisabb hatást a térben.

Bútortipp: Ez a hűs vízkék árnyalat meleg tónusú, fa hatású bútorral, rattan kiegészítőkkel, ablakos fürdőbe sötétzöld levelű szobanövényekkel lesz a leglátványosabb! A meleg natúr tónusok a hideg színeket kellemesen ellensúlyozzák, így a kettő kiegészítéséből bámulatos harmónia jön létre…

Cersanit ZAMBEZI

(Fotó: Cersanit ZAMBEZI)

5. MARINEL – kreatív, sokoldalú látvány minden helyiségben

Elegáns és visszafogott lapjaival hódít a Cersanit Marinel burkolat család. Fehér, enyhén márványmintás alaplapját többféle izgalmas dekorral variálhatjuk az egyedi végeredmény érdekében.

20X60 cm-es lapjai között találunk 3D mintás, szürke-fehér absztrakt mintás, és chevron mintás mozaikot is, amit a gyártók kiegészítettek egy ezüst, metál fényű díszcsíkkal is, mellyel szépen elválaszthatjuk egymástól a falon a különböző mintázatokat, textúrákat.
Cersanit MARINEL

(Fotó: Cersanit MARINEL)

Érdemes külön szemügyre vennünk a család saját mozaikját, melyet az egészen finom, halványszürke, enyhe kőerezett mintával láttak el, a mozaik kirakva pedig a most nagyon divatos chevron, avagy halszálka motívumot adja ki. Mesés kombinációkat hozhatunk tehát létre ezzel a burkolat családdal, melynek valójában csak a mi fantáziánk szabhat határt!

Cersanit MARINEL white chevron mosaic glossy

(Fotó: Cersanit MARINEL white chevron mosaic glossy)

Burkolási tipp: Ha nem biztos magában, vagy csak nem tud dönteni: Terveztesse meg 3D-ben fürdőszobáját! Így még azelőtt láthatja, mielőtt az elkészült volna, így biztosabb lehet a döntésében, nem mellesleg az esetleg rossz döntésekre is még idő előtt fény derül…

Ha szívesen megtekintené az itt látott szépséges kollekciókat – vagy más termékcsaládokat élőben is, akkor látogasson el hozzánk személyesen, szeretettel várjuk a Palatinus Fürdőszobaszalonok egyikébe!