A GROHE bemutatja az új Matt Fekete kollekcióját - az időtlen elegancia új jelképe

A GROHE bemutatja az új Matt Fekete kollekcióját - az időtlen elegancia új jelképeA GROHE, a világszerte elismert fürdőszobai megoldások vezető márkája, örömmel jelenti be az új Matt Fekete kollekcióját, amely az időtlen elegancia és a modern funkcionalitás tökéletes egyensúlyát képviseli. A Matt Fekete kollekció megjelenése új lendületet ad a fürdőszobai dizájnnak, különleges atmoszférát teremtve otthonodban.


Grohe Matt Fekete kollekció

Az új Matt Fekete kollekció a GROHE által képviselt innováció és minőség szellemében született meg. Az egyedi, letisztult dizájn és a magas minőségű anyagok tökéletes kombinációja biztosítja a kollekció kivételes stílusát és ellenálló képességét. A Matt Fekete kivitel csaptelepek, zuhanyfejek és kiegészítők esetében egyaránt elérhető, így teljes körű megoldással szolgál fürdőszobád kialakításához. 

Időtlen elegancia - bevezető áron!

A GROHE továbbra is elkötelezett amellett, hogy újító megoldásokat és kiváló minőségű termékeket kínáljon ügyfeleinek, a Matt Fekete kollekció ezt a célt hűen tükrözi. A vadonatúj Matt Fekete termékcsalád már kapható a Palatinus Fürdőszobaszalonok üzleteiben és webshopjában! Ráadásul június 30-ig bevezető áron vásárolhatod meg az elegancia netovábbját képviselő matt fekete csaptelepeket, zuhanyszetteket és kiegészítőket. 

Grohe Matt Fekete kollekció