A legújabb trendek lakberendezési kiállításokról!

A legújabb trendek lakberendezési kiállításokról!Építkezel, felújítasz, de nem volt alkalmad, lehetőséged elmenni és megnézni a közelmúlt lakberendezési kiállításait? Megmutatjuk a Construmával egybekötött OtthonDesign és a Konyhakiállítás néhány újdonságát, hogy képbe kerülj a legújabb trendekkel! 


Fürdőszobák és konyhák, a legújabb trendek lakberendezési kiállításokról! 

Áprilisban két rendkívül színvonalas lakberendezési kiállítás segítette az építkezni, felújítani vágyókat. Az április elején megrendezett Construma kiállítás részeként az OtthonDesign kiállításon a belső terek kialakítása volt a fókuszban, egy teljes pavilonban a fürdőszobaberendezési ötletek kaptak helyet. Az április végi Konyhakiállításon pedig minden megjelent, ami a konyhához kapcsolódik, a konyhabútortól kezdve, a kis- és nagy konyhai gépeken át, a vízszűrőig, vagy a tányérkészletig.

OtthonDesign fürdőszoba újdonságokkal!

A Palatinus Fürdőszobaszalon a legújabb burkolat és fürdőszobaberendezési trendekkel rukkolt elő az OtthonDesign kiállítás keretein belül, hogy bemutassa azokat az építkezni, felújítani vágyóknak. A legújabb, 'éppenhogycsak' hazánkba érkezett idei burkolat csodák mellett, egyedi méret szerint gyártott fürdőszobabútorok, trendi grafitszürke és matt fekete csaptelepek, WC-k, nyomólapok, fürdőszobai kiegészítők, valamint zuhanyfal és egy gyönyörű térben álló kád is bemutatásra került.
 
trendi burkolatok
(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Construmán, márvány hatású fürdőszoba)

Nagyon nagy divat idén is a márvány, ugyanakkor a színes burkolatok visszatérése is megkezdődött a fürdőszobákba. A két felület izgalmas kombinációját adja a Cersanit Cosima márvány hatású burkolat és a változatos, kék színű, apró, Marazzi Lume csempe. A fa hatású kerámia padlólap mindkét felülethez remekül illik. Az idén népszerű, fekete kiegészítők tökéletesen illeszkednek az enteriőrhöz. A matt fekete WC-t a SIKO, a zuhanycsaptelepet a Frattini, az elhúzható, fekete zuhanyfalat a Radaway, a nyomólapot a TECE, míg a további apró kiegészítőket az EMCO gyártja. Nem kell azonban aggódnunk a beszerzésük miatt, ha egységes fekete kiegészítőket szeretnénk, hiszen üzleteinkben mindegyik egy helyen megvásárolható.

Noralex fürdőszobabútor(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Construmán, márvány hatású fürdőszoba fürdőszobabútorral)

A fürdőszobához remekül illik a fehér fényes Amazonas Quadro fürdőszobabútor, amely az aktuális trendeknek megfelelően fekete fémvázzal készült. 
Az OtthonDesign kiállításon bemutatott másik fürdőszoba, bár csempével van burkolva, mégis kellemes meleg érzetet kelt a keleti hatású textileket élethűen utánzó kerámialapokkal. A prémium minőségű burkolatok a spanyol Porcelanosa gyár termékei, melyeket a kiállításon láthatott a nagyközönség először. 

Porcelanosa Linz burkolat
(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Construmán, textil hatású fürdőszoba: Porcelanosa Linz csempe)


 Az álomszép textil hatású Porcelanosa Linz burkolatokkal borított fürdőszoba enteriőrre az M-Acryl elegáns Belle térben álló kádja és a Grohe hard grafit álló kádcsaptelepe teszi fel a koronát. 

Porcelanosa Treccia csempe
(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Construmán, textil hatású fürdőszoba: Porcelanosa Treccia csempe)

A berendezett fürdőszoba másik lágy és meleg érzetet keltő csempéje a Porcelanosa Treccia kerámialap, amely szintén a textil, vagy a dombornyomott papír különleges megjelenését viszi a fürdőszobába, a csempe keménységével, ellenállóságával és könnyű tisztántarthatóságával ötvözve.
A textil hatású fürdőszoba enteriőrbe az andalúz tölgy borítású Amazonas Caligula fürdőszobabútor gyönyörűen illeszkedik, szép és praktikus megoldást nyújt a tárolásra. A fürdőszobaszekrény tükrét sokszoros nagyítású világító kozmetikai tükör egészíti ki a német EMCO gyártótól. A mosdóhoz is a Grohe hard grafit színű csaptelepe került, egységes megjelenést nyújtva a kád csapteleppel. A csodás fa hatású padlólap a Cersanit Grandwood Rustic Chocolate elnevezésű burkolata.

Caligula fürdőszobabútor
(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Construmán, textil hatású fürdőszoba: Caligula fürdőszobabútor)

Álomszép L'Antic Colonial mozaik újdonságok is bemutatásra kerültek standunkon, akár más burkolatokkal harmónikus egységben,

Mozaik moodboard(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Construmán, moodboardok)

akár önmagukban helyt állva. 

L'Antic Colonial mozaikok
(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Construmán: L'Antic Colonial mozaikok) 
 
A csodás és látványos spanyol L'Antic Colonial mozaikok akár egy-egy kisebb falrészleten, akár egy keskeny sávban felhelyezve különleges fókuszt és lenyűgöző megjelenést adnak a térnek.
Reméljük sikerült inspirációt adnunk a készülő vagy felújítandó fürdőszobához! A bemutatott fürdőszobák minden egyes eleme megrendelhető üzleteinkben!

Luxuskonyhák a fürdőszobaszalonban! 

A Construma kiállítás után két héttel, idén először vettünk részt a Papp László Sportarénában megrendezett Konyhakiállításon. De hogy kerül a Palatinus Fürdőszobaszalon egy konyhakiállításra? 
Tavaly spanyol partnerünk, a Porcelanosa Grupo egyedi méretre készülő, luxus és prémium minőségű álomkonyháit is elkezdtük forgalmazni, ezért a Konyhakiállítás jó helyszín volt a bemutatásukra. A Gamadecor konyhákról szóló videókkal, bútorlap és pult mintákkal, valamint a bútorokhoz illő vinyl és egyéb vízálló padlóburkolatokkal érkeztünk a kiállításra, valamint Marmorin gránit mosogatókkal.   

Konyhakiállítás stand
(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a Konyhakiállításon) 
 

Az egyik luxuskonyhánkat a 2021 szeptemberben megrendezett S/ALON kiállításon is nagy sikerrel mutattuk be.

Gamadecor konyhabútor
(Fotó: A Palatinus Fürdőszoba standja a S/ALON kiállításon - 2021. szeptember)   

Három mintakonyhánk megtekinthető a 1095. Bp. Soroksári út 86. szám alatt található bemutatótermünkben, ahol egyedi tervezéssel és kivitelezéssel segítjük a luxuskonyhák megrendelését. További információ a Gamadecor kivételes minőségű konyhabútorairól itt!
Ha inspiráltunk és felkeltettük érdeklődésed, akkor szeretettel várunk üzleteinkben, hatalmas választékkal, szakértő kollégákkal és akár azonnal megvásárolható árukészlettel!