A sokoldalú márvány a legmodernebb terekben

A sokoldalú márvány a legmodernebb terekbenA legújabb trendek szerinti, inspiráló és összetett, izgalmasan kombinálható kollekciótól eláll majd az ügyfelek lélegzete! A mesés Allmarble és Allmarble Wall kollekcióban páratlan kerámiákba öntötték számunkra a valódi márvány sokoldalú, nemes és egyedülálló megjelenését, melyet a legmodernebb enteriőrökbe is beilleszthetünk.  


Marazzi, Allmarble

A márvány falak és padlóburkolatok legtöbbünkben a klasszikus stílus fogalmával kapcsolódnak össze. Többen a rideg hűvösséget látják meg benne, emiatt ódzkodnak kissé a márványtól, a márvány hatású burkolólapok otthonukban való megjelenítésétől. Pedig, ha jobban megismerik, felfedezik sokoldalúságát, melegségét, igazi otthonba illő, páratlan szépségét, amely szinte bármely stílushoz hozzáilleszthető.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

A Marazzi Allmarble tizenhárom csodálatos szépségű márványfajtát mutat be, s értelmezi újra őket a különféle felületeken.

A különböző kombinációk széles választékot, szinte végtelen belsőépítészeti megoldásokat rejtenek. 

A különböző márvány fajták egyedi megjelenését a vékony anyagú, látványosan nagyméretű falburkolatok, és a hozzájuk illő padlóburkolatok együtt teszik teljessé.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Az Allmarble kollekció ugyanis a hozzá illő Allmarble Wall fali csempe családdal kibővülve, példátlan társításokat tesz lehetővé a különböző stílusú terekben, legyen az a klasszikus elegancia, az időtlen, természetes szépség, vagy éppen a modern, minimalista innovációk.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Az Allmarble Wall fali csempék 5 színben (Statuario, Altissimo¸ Pulpis, Golden White, Imperiale), 6 mm vastag formátumban, 40X120 cm-es méretben elérhetők. Mind egyedi megjelenést, különleges szépséget hoznak belső tereinkbe a mai kerámia burkolat gyártás egyedi innovációjának köszönhetően.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Az Allmarble padlólapok összesen 13 féle márványt jelenítenek meg, a falicsempék 5 mintázata mellett további 8 mintázattal kápráztatnak el minket: Lasa, Raffaello, Travertino, Saint Laurent, Frappuccino, Capraia, Calacatta Extra, Elegant Black.  A 13 különféle márvány mindegyike egyedi inspirációt nyújt, miközben tökéletesen ötvözi a szép látványt és a legkorszerűbb csempe gyártási technológiát. A család egyes tagjai az eredeti anyag – a márvány - értékes tulajdonságait őrzik, és hordozzák annak örök és csodálatosan nemes szépségét, eleganciáját.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

A széles méretválasztékban (9 féle, 60X120-tól a 7X28 cm-ig), és természetes, lux, és strukturált felületekkel elérhető. A puha, selymes hatású „szatén” felület tompa élekkel (pl. az Allmarble Lasa, a Statuario vagy az Altissimo esetében), jól illik a márványhoz, hiszen az idők során elhasználódott patinás márvány valamikor élesre csiszolt széleit az idő már megette, a kor már letompította…

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

A kompozíciók széleskörű lehetőségét az anyagok nemes tisztasága, a visszafogott és egyedi árnyalatok használata, valamint a kézműves munkával kidolgozott apró finom részletek reprodukciója együttesen adják meg. A kortárs terekben a kompozíciós effektusok és az anyagok keveréke döntő jelentőségű az elegáns dekoratív burkolat megoldások szempontjából.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Nem csupán otthonunk helyiségeiben alkalmazható, hanem vendéglátóipari, kiskereskedelmi, illetve wellness-projekteknél szintén megállja a helyét.  

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Ha a szép márvány felület egységes összképe nem lenne elég a számunkra, és még ennél is izgalmasabbat keresünk, akkor kifinomult Lux és Satin felületű 3D-s dekorjaival, mozaikjaival teremthetünk igazán látványos, mozgalmas tereket.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Sőt, nem kell kizárólag a márványnál maradnunk, a család mozaik és dekor csempe megoldásaival, vagy akár a gyártó többi kollekciójával kiegészítve, látványos ritmusokat teremthetünk.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Az értékes márványok, a nemes fémek, és az időtlen, értékálló faanyagok és textúrák különböző társításai bármely térnek jól állnak majd – legyen az fürdőszoba, étkező, nappali vagy akár egy elegáns szalon, étterem, vagy szállodai recepció.

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

A modernitás és a hagyomány, a minimalista letisztultság és a klasszikus szépség páratlan keveredése egyszerre ad nekünk egyenes és ívelt vonalakat, hullámmintát, de az esetleges minták egyedi, semmihez sem hasonlító látványát is behozhatjuk a térbe ezzel a kollekcióval.

Geometrikus formákat, vagy a brokát és a damaszt motívumok ihlette dekorációkat, 3D szerkezetű burkolatokkal variálhatjuk. Gondolkodhatunk egészen kreatív, mozgalmas, változatos falakban, síkokban is a Marazzival!

Marazzi, Allmarble

(Fotó: Marazzi, Allmarble)

Ily módon az általunk megtervezett belső terek egyszerre válnak eklektikussá és elegánssá.

Ha szívesen megtekintené a gyönyörű Marazzi kollekciókat, vagy akár más gyártó szebbnél szebb hidegburkolat újdonságait élőben is, akkor látogasson el hozzánk személyesen a Palatinus Fürdőszobaszalonok elegáns, kiválóan felszerelt bemutatótermeinek egyikébe!