A valódi fa legtökéletesebb imitációi otthonunkban

A valódi fa legtökéletesebb imitációi otthonunkbanA fahatású burkolatok évről évre egyre tökéletesebb, egyre valóságosabb textúrákkal kerülnek piacra. Mi a titkuk, és miért ennyire népszerűek? A legfőbb kérdés azonban mégiscsak az, hogy mely gyártótól válasszunk, ha igazán autentikus megoldásra vágyunk? 


Meissen Keramik

A fahatású burkolatok évről évre egyre tökéletesebb, egyre valóságosabb textúrákkal kerülnek piacra. Mi a titkuk, és miért ennyire népszerűek? A legfőbb kérdés azonban mégiscsak az, hogy mely gyártótól válasszunk, ha igazán autentikus megoldásra vágyunk? Alábbi összeállításunk remek érvekkel alátámasztott, gyönyörű inspirációként szolgálhat a meleg fa hatást kedvelőknek…

Az élethű fa, kő, illetve beton imitációkat egyre tökéletesebbre fejlesztik a gyártók, amihez ma már komoly technológiai innovációk állnak a rendelkezésükre. De mégis mi az, amiért a fa hatású burkolatok évről évre egyre kelendőbbek, egyre közkedveltebbek? Miért ideális a fa hatású burkolat az otthonunkba?

Meissen Keramik

(Fotó: Meissen Keramik)

Meleg árnyalatok, természetes színek, felületek

A természetes fa véletlenszerű játéka, a különböző erezetek textúrája adta természetesség sosem fog kimenni a divatból, mindig örökérvényű, szerethető megoldás lesz bármilyen enteriőrben. Ma már a professzionális gyártásnak köszönhetően számos színben, méretben, felületben, hatásban választhatunk fa burkolat megoldásokat, melyeket nem csupán a padlón, de a falakon is éppúgy alkalmazhatunk.

Meissen Keramik

(Fotó: Meissen Keramik)

Korok, stílusok, hangulatok

Nem csak szebbnél szebb eltérő színárnyalat közül válogathatunk, hanem a modern technológiának hála, még a különböző stílusok, korok szerint keresgélve is megtalálhatjuk a tökéletes járólapot, csempe kreációkat.

Porcelanosa

(Fotó: Porcelanosa)

Választhatunk például vidéki stílusú hajópadlót, de az egészen modern, kortárs megoldások is elérhetők simább, világosabb felületekkel. A több fa erezetet, bütüt megjelenítő felületekkel rusztikusabb, természetesebb összhatást érhetünk el, sőt még a klasszikus, akár klasszicista, korabeli térhatást is meg tudjuk jeleníteni, ehhez a járólapok különböző lerakási módozatait, irányát is megválaszthatjuk.

L’Antic Colonial

(Fotó: L’Antic Colonial)

A különböző stílusú fa hatású burkolat családok megalkotásában a Porceanosa gyár abszolút az élen jár. Egyik tagcége, a L’Antic Colonial számos szebbnél szebb étethű fa, vagy kő textúrái közül választhatunk, és a tervezők külön ügyeltek a változatosságra, a különböző stílusok, korok és hangulatok megjelenítésének lehetőségére.

L’Antic Colonial

(Fotó: L’Antic Colonial)

Természetes, életszerű hatások, bárhol az otthonunkban

A Supergres egyedi hangulatú, autentikus hidegburkolat megoldásait is számos módon betervezhetjük otthonunkba, a kedvező ár-érték arány pedig megengedi számunkra, hogy kedvünkre kísérletezzünk élettereinkben.

Supergres

(Fotó: Supergres)

A fa hatású kerámiaburkolat kollekciók tökéletesen adják vissza a fa természetes anyagának hangulatos, otthonos jellegét, teszik ezt praktikus, könnyen tisztítható és ellenálló kivitelben. A különböző fajtájú tölgy- és kőris mintázatok akár a konyhában, a nappali területén, vagy a fürdőszoba enteriőrben is csodásan mutatnak. A fa hatású burkolólapok meleg hangulatot és természetes légkört teremtenek, ahol máris otthonosan érezhetjük magunkat, akár nagyobb felületen, akár csak a tér egy-egy kisebb részletén  - mintegy dekorációs burkolatként  - használjuk.

Cersanit

(Fotó: Cersanit)

Exkluzív, otthonos és minőségi megoldások

Minden, ami körülvesz bennünket, hatással van az életünkre. A lakásunkat otthonná alakíthatjuk, megteremthetünk egy biztonságos, békés és csendes helyet, mint egy nyugtató oázist a mindennapi élet hektikusságában, amiben egy szép, színben, stílusban és anyagában is odaillő, autentikus burkolat nagy segítségünkre lehet.

L’Antic Colonial mozaik

(Fotó: L’Antic Colonial mozaik)

A fürdőszoba és nappali tervezésének ötlete ihlette a Meissen Keramik gyönyörű, kiváló minőségű termékcsaládjait, melyek mind megfelelnek a mai kényelem, elegancia és jólét igényeinek.

Meissen Keramik

(Fotó: Meissen Keramik)

Hiszen valamennyien modern, mai elvárásoknak megfelelő, kortárs otthonra vágyunk, amely szépsége és harmóniája mellett ötvözi a kényelmet és a praktikumot is. A mai exkluzív fali csempék és padlólapok divatos, mégis időtlen kialakításuknak köszönhetően hosszú távon szolgálják ezeket az igényeinket.

Meissen Keramik

(Fotó: Meissen Keramik)

A komolyabb gyártók számára azonban nem csak a megjelenés fontos: gyártásuk alapja a kiváló minőségű alapanyagok és a legújabb technológiák felhasználása, valamint a regionális, jövőorientált, fenntartható termelés és logisztika.

Ha szívesen válogatna fa hatású burkolataink között, akkor várjuk szeretettel személyesen is a Palatinus Fürdőszobaszalonok elegáns bemutatótermeinek egyikében!