Álomba illő csempeújdonságok Spanyolországból

Álomba illő csempeújdonságok SpanyolországbólMit szólnál egy gyönyörű pasztell felhőárnyalathoz, egy jeges kék csillogáshoz vagy az aranyló naplemente finom fényéhez? A terek új dimenziója érhető el új kínálatunk egyedi, látványos burkolataival, melyekkel innovatív, modern, mégis egészen finom, már-már álomszerű megjelenést adhatunk a fürdőszobának, vagy bármely helyiségnek!


álomba illő csempék

Ha már unjuk, vagy csak szívesen kiegészítenénk a fa- és kő hatású látványt valami igazán újszerűvel, kecsessel és légiessel, akkor az STN Ceramica gyönyörű új családjai bizonyára tetszeni fognak - melyek akár még kreatívan kombinálhatók is egymással.

A spanyol gyártó – akit jelenleg a világ egyik legmodernebb gyáraként tartanak számon, 120 országban van jelen a hidegburkolatok piacán. Minőség iránti elkötelezettségüknek köszönhetően megszerezték az ISO 9001-es tanúsítványt. A nagy teherbírású STN csempék kiemelkedőek a hasonló termékek között.  A legmodernebb gyártási technológia garantálja a dizájnt és a termékek időtállóságát, tartósságát.

Nézzünk most meg néhány egyedi, különleges kollekciót, melyek látványukat tekintve, kissé eltérnek a mostanában megszokott kortárs burkolatoktól.

STN Tabit csempe család

(Fotó: STN Tabit csempe család)

1. Elegancia és nemes látvány - fehér márvány, finom 3D mintákkal

A Tabit család több gyönyörű, finom vajfehér márványból áll, meleg, rezes erezettel. A letisztult alapcsempe mellett két eddig még sosem látott dekorcsempe teszi egyedivé a kollekciót. Az egyik egy ornamentikus grafikával díszített márványerezett lap, a másik egy egészen különleges, 3D hatású márvány mintás dekor csempe, melyekkel rendkívül mutatós strukturált falakat, háttereket tervezhetünk. A lapok mérete 100X33,3 cm.

STN Tabit csempe család

(Fotó: STN Tabit csempe család)

2. Bájos selyemcukorka-hatás, igazi álmodozóknak

A gyönyörű Spatul kollekciót – különösen a család dekor csempéit - leginkább közelről érdemes megmutatnunk, ezért róla inkább közeli fotókat választottunk, hogy jól lásd ezt az egészen különleges, selyemhatású felületet.

STN Spatul csempe család

(Fotó: STN Spatul csempe család)

Látványáról asszociálhatunk egy drága díszpárnára, különleges ágytakaróra, de nekünk leginkább a gyerekkorunkban oly kedvelt selyemcukorka jut róla az eszünkbe. Hideg és meleg színvilágban is választható, a kollekció alaplapjaival - melyek egy-egy kellemes, fehér és elefántcsontszínű alapcsempe.  A hozzájuk illő hűvös, illetve meleg tónusú, 3D hatású, selyem felülettel megalkotott dekorokkal remekül harmonizál.

STN Spatul csempe család

(Fotó: STN Spatul csempe család)

3. Rusztikus, mégis nagyon modern, fiatalos terek

Hasonló látvánnyal találkozhattunk már, hiszen a kő hatású csempe, vagy a terméskő falak igen népszerűek napjainkban, és több burkolatgyártó is igyekszik minél élethűbben, vagy épp minél eredetibb, egyedibb látványvilágban megjeleníteni őket. A stílusosan ROCKSTONE névre keresztelt kollekcióval az STN Ceramica számára ezúttal mindkettő remekül sikerült!

STN Rockstone burkolat család

(Fotó: STN Rockstone burkolat család)

Az egyébként is gyönyörű erezetű, már önmagában is izgalmas textúrájú rusztikus, natúr kő felület matt és textúrált látványát – melyet egy hűvösebb és egy melegebb bézs tónusban is választhatunk – kombinálták egy nagyon izgalmas, 3D-jellegű, az anyag felületébe nyomott geometrikus mintával - roppant érdekes, látványos módon.

STN Rockstone burkolat család

(Fotó: STN Rockstone burkolat család)

4. Finom, gyöngyházfényű pasztell terek a víz, az ég és a homok árnyalataiban

Az ABRIL kollekció mesés, álomszerű látványa szintén a természetet idézi, ám a megszokott fa- és kő hatású nehezebb textúrák helyett a könnyed és légies megjelenés jellemzi.

STN Abril burkolat család

(Fotó: STN Abril burkolat család)

A 6 gyönyörű pasztell tónusú csempe mindegyikéről a természet szépsége, úgy mint a kristálytiszta víz, a kék ég, a csillogó jég, a világos parti homok, vagy a naplemente aranyló ragyogása juthat eszünkbe.

A kollekció izgalmas, geometrikus mintájú, mozaik jellegű dekorcsempéjét két árnyalatban, a felületének síkjából kiemelkedő finom hullámvonalas dekorcsempét pedig mind a hatféle színben választhatjuk. A víz hullámzását felidéző hosszanti motívumok, remek megoldást kínálnak a terek optikai szélesítésére vagy magasítására.

STN Abril burkolat család

(Fotó: STN Abril burkolat család)

5. Kifinomult, modern stílus briliáns ragyogással, a modern geometria jegyében

Egyszerre fényűző, elegáns, és modern látvány. Mindeközben mégis szolid és finom. A kellemes, világos alapszínek finom aprómintákkal és fényes felületekkel való társítása igen harmonikus és elegáns lesz az enteriőrben. Ennek ellenére a Shine kollekció elemei igen sokoldalúan kihasználhatók: választhatjuk a glamour stílushoz is, ragyogó csaptelepekkel és csillárokkal, míg a skandináv, egyszerűbb berendezési elemekkel, fa hatású bútorral, tükörkerettel modern és fiatalos lesz az összkép.

STN Shine burkolat család

(Fotó: STN Shine burkolat család)

A kollekció a hűvös, és meleg árnyalatú alaplapok mellé választható többféle dekorcsempével teljesedik ki.

STN Shine burkolat család

(Fotó: STN Shine burkolat család)

A csillogó, finom mintás üvegmozaikok mellé vagy helyett választhatjuk ezt a modern, geometrikus aprómintás megoldást is, a 3D hatású, falsíkból kiemelkedő mintáival.

STN Shine burkolat család

(Fotó: STN Shine burkolat család)

6. Királyi fényűzés a márvány eleganciájával

Ebben a kollekcióban aztán tényleg minden benne van, ami csak szem-szájnak ingere: az elegáns márvány felületek, a finom, kövek erezetével mintázott mozaik dekorok, és a 3D-hatású hullámminták. Mindez így leírva soknak tűnik, azonban a Lancelot kollekció minden egyes eleme mégis tökéletesen harmonizál egymással. A tér ízlésesen elegánssá válik ezekkel a burkolatokkal: egyszerre lesz királynői, fényűző, és mégis egyszerű, szolid az összhatás.

STN Lancelot burkolat család

(Fotó: STN Lancelot burkolat család)

Stílustól, megvilágítástól, a fények és lámpák jellegétől és természetesen a fürdőszoba vagy a konyha berendezéstől függ, hogy milyen összhatású lesz majd a végeredmény: elegáns, ragyogó - vagy inkább natúr, természetes, mint a következő fotón, ahol két remek kollekciót kombináltak a tervezők egymással egy térben. A Tabit és a Lancelot családok különböző alap- és dekor csempéiből válogattak. Ezt mi is megtehetjük: bátran kombináljunk akár több kollekciót is egy térben!

STN Lancelot burkolat család

(Fotó: STN Lancelot burkolat család)

7. Fiatalos, üde, attraktív terek

A sok elegáns, glamour stílusú csempe látványa után üdítően fog hatni ez a modern, fiatalos megoldás, ahol az innovatív gyártási technológiák, a különleges felületképzés mégis talán mind közül a legjobban érvényesül.

STN Evolve burkolat család

(Fotó: STN Evolve burkolat család)

Az Evolve kollekciónál négy alapárnyalattal (szürke, gyöngy, bézs és barna) találkozhatunk. Mindegyik már önmagában is nagyon mutatós, szépen erezett. Ezeket egészíthetjük ki kétféle dekorlappal, melyek hideg és meleg tónusban is elérhetők.

STN Evolve burkolat család

(Fotó: STN Evolve burkolat család)

Az egyik egy lekerekített rombuszmintás 3D hatású, egyszínű dekorcsempe, gyöngy és bézs árnyalatban. A másik egy igen különleges, fiatalos, hatszögletű részekből álló színes és mintás dekorcsempe, amely kétféle színkombinációban érhető el: melegebb barnás-bézses földszínekből, valamint hidegebb, farmerkék-acélszürke színvilágból. Válasszuk bátran bármelyiket is, az enteriőr egyedi, látványos és hosszú távon tartós lesz!

STN Evolve burkolat család

(Fotó: STN Evolve burkolat család)

Újdonságaink, a szépséges, spanyol STN burkolatok ráadásul a Palatinus Fürdőszobaszalonok raktárában, készletén várnak, tehát ha valamelyikbe beleszerettél, akkor üzleteinkben az ország több pontján személyesen megtekintheted, megvásárolhatod, hazaviheted őket!

Nem tudsz dönteni?  Munkatársaink készséggel segítenek a választásban, és 3D Látványtervezési szolgáltatás is igénybe veheted!