Álomszép mosdó, mely egyéniséget visz a fürdőszobába!

Álomszép mosdó, mely egyéniséget visz a fürdőszobába!Gyönyörű, természet inspirálta pultra ültethető mosdó kollekciót álmodott meg a ROCA tervezője, Ruy Ohtake - kerek formákkal, és egyedi megjelenéssel.


Egyéniséget visz a fürdőszobába!!  

 

Roca Ohtake mosdóFotó: Roca Ohtake mosdó

A mosdó virágsziromra emlékeztető formáját az alapanyag finomsága, és az élettel teli dizájn különösen harmonikussá teszi.

Az Ohtake mosdók 100% porcelánból készülnek, emiatt 40%-kal könnyebbek és 30%-kal ellenállóbbak. Faluk mindössze 5 mm vastagságú, finom tapintású, ugyanakkor rendkívül ellenálló és rugalmas is. Belső felülete mentes mindenféle bemélyedéstől, ennek köszönhetően nagyon könnyű tisztítani, hiszen belsejében nem tud lerakódni a vízkő vagy a kosz.

 

Roca Ohtake mosdó

 

Megjelenése rendkívül változatos: 3 divatos színben és 2 formavilággal válhat a fürdőszoba ékévé. Az onix és a kávé színnel remek kontrasztot hozhatunk létre a fürdő megjelenésében. A bézs árnyalattal pedig az egyszerűséget kombinálhatjuk a bátor forma választású dizájnnal.

A rendkívül eredeti, ellenálló és egyéniségünkre szabható kollekcióval harmonikus és különleges fürdőszobát hozhatunk létre, amely minden reggelünket bearanyozza majd karizmatikus megjelenésével.

Az álomszép Roca Ohtake mosdók már megrendelhetők, látogass el hozzánk személyesen üzleteink egyikébe!