Dobd fel a fürdőt! Üdítően színes szaniterekkel, különleges fényű csapokkal…

Dobd fel a fürdőt! Üdítően színes szaniterekkel, különleges fényű csapokkal…A fürdőszoba színeit ezeddig a burkolatoknak és a kiegészítőknek köszönhettük, ám ma már ez lehet akár fordítva is! Natúr vagy hófehér csempe mellett, esetleg egy fekete fal drámai hátteréből kiragyogó színes szaniterekkel és csaptelepekkel igazán egyedi és trendi lehet a fürdőszoba. Ehhez hoztunk most nektek néhány üdítő tippet!


Dobd fel a fürdőt! Üdítően színes szaniterekkel, különleges fényű csapokkal...

A hidegburkolatok után már bármi lehet színes! Míg korábban szinte minden hófehér volt, ritkák, mondhatni elvétve láthattunk csak ettől eltérőt.
A színes vagy inkább bézses szürkés csempék mellé rendelt, már-már kötelezően fehér kád, mosdó, zuhanytálca, és WC mellett ma már számos ragyogó árnyalatból választhatunk.
A színes szaniterek, és a szokástól eltérő árnyalatokban ragyogó, különleges csaptelepek feldobják a fürdőhelyiséget, üde színt, optimista hangulatot varázsolva még a legszürkébben induló reggelekbe is…
 

Siko színes mosdó
Fotó: SIKO


Egyszerűbb csempe mellé szuper ötlet, ha bedobunk egy üde színes mosdót, vagy egy elegáns rosegold csaptelepet - hiszen ettől az egész fürdőszoba alaphangulata megváltozik majd.


Grohe színes zuhanyszett
Fotó: GROHE


A színes szaniterek - nyilván a színtől, árnyalattól, és persze az összkép harmóniájától függ - de alapvetően mindenképpen hangulatosabb, karakteresebb és egyedibb lesz velük az enteriőr.


Siko színes mosdó
Fotó: SIKO


A vidám színes berendezési és használati tárgyak, kiegészítők minden otthont feldobnak, egy vidám, meglepő dizájn fordulatokban bővelkedő fürdőszoba pedig kitűnő inspirációt jelent majd számunkra a napkezdethez, vagy az esti ellazuláshoz.
Nézzünk most ezek közül néhányat…


Különleges, elegáns árnyalatok és effektek a csapokon, szerelvényeken.

A GROHE dizájnerei szerint a fürdőszoba már régóta alul van tervezve. Különösen igaz ez a kisebb fürdőszobákra, ahol a kreativitás lehetőségei kissé korlátozottak - azonban még a legapróbb tér is kaphat némi odafigyelést, szerető gondoskodást - vallják a szakemberek.
Ennek egy igazán remek módja, ha színes csapot, zuhanyzót vagy kiegészítőt választasz, vagy amikor egy kivételesen elegáns csempe vagy mozaik ragyogó, meleg tónusait megjeleníted például egy arany fényű elegáns csaptelepen, vagy más fürdőszobai kiegészítőn is.


Grohe Grohe Cool Sunrise
Fotó: GROHE


Pontosan e célból fejlesztették ki a GROHE Colors Collection termékcsaládot, hogy ha már eleged van az egyszerű krómból, vagy egyedivé, netán ragyogóan elegánssá, előkelővé varázsolnád a fürdőt, akkor is megtaláld, amit igazán keresel.

Mivel a GROHE Colors kollekcióban óriási választékot találsz a különféle árnyalatú és fényhatású bevonatokból, így akár a matt, a selyemfényű, vagy a ragyogóan fényes megjelenést kedveled, rengeteg lehetőségből választhatsz!

A MELEG NAPLEMENTE (Warm Sunset) család fényezése például kiemeli az eredeti, hangulatos fürdőszoba dizájnt, és egyfajta luxust társít még a legegyszerűbb kövek mellé is. A Warm Sunset fényezésű csaptelepek és vasalatok a nyugtató rose árnyalatukkal még stíusosabbá teszik a márványt, még extrábbá a hófehér lapokat, és úgy általában egy kellemes luxust adnak az individualistáknak - mind a fürdőben, mind pedig a konyha enteriőrben.


GROHE (Warm Sunset)
Fotó:GROHE (Warm Sunset)


Ha viszont inkább az arany sárgásabb, de hűvösebb tónusai illenének az otthonodba, akkor a HŰVÖS NAPFELKELTE (Cool Sunrise) árnyalattal érdemes megismerkedned, melyet ha fényes változatban választasz, akkor kifinomultság és elegancia, ha mattban, akkor pedig a modern vintázs báját viheted be a tér látványába. Akár natúr, akár világos avagy sötét, akár egy ragyogó bordó, mélykék vagy smaragd csempe mellé illesztve kellően stílusos, határozott és elegáns lesz majd a végeredmény.


GROHE (Cool Sunrise)
Fotó:GROHE (Cool Sunrise)


És amíg a SZUPERACÉL (Super Steel) árnyalatú család tökéletes választás a hagyományőrzőknek, akik a króm, enyhén matt felületű vasalatokat kedvelik, addig a Supersteel modern hatással fűszerezi meg a klasszikus kedvenceket is. Egyfajta általános Deluxe hatás érhető el a segítségével, mely valamennyi acélszerelvény mellé kiválóan passzol, de remek kiegészítője világos márványnak, betonnak és a közepes tónusú fa felületeknek is.


GROHE (Super Steel)
Fotó:GROHE (Super Steel)

A GROHE Essence különleges árnyalatú csapok és fürdőszobai szerelvények családjának KEMÉNY GRAFIT (Hard Graphit) tónusa pedig már egy kicsit maszkulinabb, loft jellegű drámai eleganciát mutat. Kiválóan alkalmazkodik a közepes tónusú környezetbe éppúgy, mint a hófehér, a neton, a matt fekete vagy a középtónusú fa, vagy akár a rusztikusabb terméskő felületekkel burkolt fürdőszoba enteriőrbe. A nagyon sötét szürkék, vagy az elegáns maszkulin kontrasztok kedvelőinek kifejezetten ajánljuk figyelmébe.


GROHE (Hard Graphit)
Fotó:GROHE Essence fali mosdócsaptelep(Hard Graphit)
 

Színes szaniterek - melyekkel mindig jó kedvvel indul a reggel!

Egy megfelelő mosdókagyló életet visz a fürdőszobádba és kiemeli annak stílusát, egyediségét. Jól tudják ezt a SIKO tervezői is, akik a SATIN túlfolyás nélküli mosdó családjuk megálmodásakor bevetették a gyönyörű, trendi élénk, kellően drámai, vagy éppen nőiesen finom pasztell árnyalatokat is.


SIKO
Fotó: SIKO

Üde tónusok és kecses formák  - ám tartós, könnyen tisztítható felületek!

Az Infinito Drop-In mosdó medencék egyfajta forradalmat hoztak el a lefolyó nélküli (drop in) mosdók világába!
A csupán 3-5 mm vastagságú kerámia anyagával ez a mosdó sorozat megőrzi a kerámia valamennyi előnyét - mint például a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot, ám mindeközben olyan könnyű és karcsú formai jelenlétet hoz a stílusos fürdőszoba enteriőrbe, mely korábban csak acél medencékkel volt lehetséges. Siko
Fotó: SIKO


Az Infinito beépíthető mosdók készítése is eltér a hagyományos kerámia mosdók előállításától: ugyanis a megszokottól eltérő anyagot és annál jóval magasabb égetési hőmérsékletet igényelnek.

Ez lehetővé teszi a mosdók vékonyabb falvastagságát, miközben a kerámia valamennyi jó tulajdonsága megmarad.

A különleges, egyedi színválaszték pedig egy olyan plusz, amivel nem sokan büszkélkedhetnek még napjainkban sem szaniter fronton, ezért érdemes fontolóra venni a lehetőségét, hogy közülük válassz!

Tudod már, hogy melyik szép árnyalattal, modellel is tedd még különlegesebbé, még egyedibbé a fürdődet az idén? Siko
Fotó: SIKO


Akár színesben álmodsz a fürdődet, konyhádat illetően, akár natúrban vagy fekete-fehérben - minden esetben érdemes ellátogatnod hozzánk, és alaposan körülnézned személyesen is!

Várunk szeretettel személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett kollégáink hozzáértő szakértelmével, tervezőink jó szemével és ízlésével segítjük vásárlásod.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok készséges, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy rendeld meg online!