Ezek az álomszép új mozaikok otthonod ékszerei lehetnek!

Ezek az álomszép új mozaikok otthonod ékszerei lehetnek!Nem csak a fürdőszoba válhat valóságos kis ékszerdobozzá, de az egész enteriőr, vagy annak bármely kiemelt részlete ragyogóan tündökölhet ezekkel a mesés újdonságokkal! A spanyol L’Antic Colonial gyár - akiknek már évről évre számos, eredeti és stílusos mozaik költeményét megcsodálhattuk - ismét kitett magáért. Íme, a legújabb szépségek tőlük, mert megérdemeljük!


A gyönyörű burkolólapok, változatos és univerzális csempék ma már bárhol megjelenhetnek: padlón és a falakon, oszlopokon és beugrókon, de akár egy fókuszba helyezett kiemelt falrészleten is, mint egy önálló műalkotás.

Ez a mozaik csempékre különösen igaz, hiszen talán ezek nyújtják a legsokoldalúbb lehetőséget a burkolásnál. Kerülhetnek teljes falra, a padlóra, akár telibe burkolva, vagy csak részletben, díszítő motívumként, sávba rendezve…
 
L'Antic Colonial Figure mozaik
Fotó: L’Antic Colonial Figure Spiral Dark mozaik

Kreativitásunknak semmi sem szabhat határt, a mai innovatív gyártók minden elképzelésünket felülmúlják.

Az idei télen akár még jégvirágokkal is teliszórhatod a padlót, vagy ragyogó kis ékkövekkel díszítheted a fürdőszoba bármely szegletét, a konyhapult fölötti részt, vagy akár a nappalit.

Az új L’Antic Colonial mozaik családokkal a szó szoros értelmében ragyogó élettereket teremthetsz.

Inspirálódj most a legújabb kollekcióikból, a téli elegancia jegyében! 
 
L’Antic Colonial Figure Garden Grey mozaik
Fotó: L’Antic Colonial Figure Garden Grey mozaik 
 

1. Figure - mesés jégvirágmező mozaikból kirakva

Akár a falakon, akár a padlón - a téli egyhangúságot garantáltan feldobja ez a játékosság!

A Figure egy igazán újszerű, eredeti mozaik csempe, amely képes lenyűgözni bárkit, személyessé és kifinomulttá tenni bármely belső teret vagy annak részletét, ahová csak betervezed. Jellegzetes megjelenésük és egyenetlen felületük igazán különlegessé teszi őket, karaktert ad a helyiségnek.
 
L’Antic Colonial Figure Spiral Light mozaik
Fotó: L’Antic Colonial Figure Spiral Light mozaik


A L'Antic Colonial mozaikok korábban is eredeti dizájnnal és egyedi ötletekkel forradalmasították otthonunk dekorációs megoldásait. Ezúttal, a téli ragyogó jégvirágos mező és a végtelenség érzése keríthet hatalmába bennünket.

A Figure Spiral mozaikok eredeti látványát a tesserái geometriájának köszönheti, ahol a finom tónusok és formák dinamikus kombinációja ad egyszerre játékos, finom, és könnyed hangulatot belső tereinknek.

A jeges árnyalatokban pompázó téli virágminta mellett stilizált kagylómintával is választhatjuk, 4 féle finom, harmonikus szürke és barna tónusokat felölelő színváltozatban.

L’Antic Colonial Figure Shell Dark mozaik
Fotó: L’Antic Colonial Figure Shell Dark mozaik


2. Odyssey - a tengerek isteneinek álomszép inspirációival

Ami a trendeket illeti, a hidegburkolatok terén is egyre több új anyag, textúra jelenik meg, ám a kő, illetve fa hatás továbbra is marad az élvonalban - a paletta azonban egyre színesebb, változatosabb.

A minőségi kerámia dekorcsempék és mozaikok ma már egyre természetesebb anyagokból, de egyre különlegesebb felületképzéssel, vágással, geometriai és egyéb formabeli változatossággal, számos divatos árnyalatban látnak napvilágot.

L’Antic Colonial Odyssey mozaik kollekció, Amber árnyalat
Fotó: L’Antic Colonial Odyssey mozaik kollekció, Amber árnyalat

A L'Antic Colonial a Porcelanosa Grupo tulajdonában lévő spanyol márka, amely természetes anyagokon alapuló eredeti mozaikok gyártásáról híres, országuknak és persze a természetnek is fontos elemei a vizek, a tengerek…
 
L’Antic Colonial Odyssey mozaik kollekció, Emerald árnyalat
Fotó: L’Antic Colonial Odyssey mozaik kollekció, Emerald árnyalat

Ezúttal a tengerek istenei inspirálta, Földközi-tengeren játszódó ókori Odüsszeia mitológiájának nevét kapta a gyönyörű természetes kőből készült, ragyogó, mesterien csiszolt kollekció, amely négy féldrágakő, a borostyán, a kvarc, a zafír és a smaragd tónusaiban pompázik, és amelyet, ha szeretnénk, akár otthonunkban is megcsodálhatunk.
L’Antic Colonial Odyssey mozaik kollekció, Quartz és Sapphire árnyalat               L’Antic Colonial Odyssey mozaik kollekció, Quartz és Sapphire árnyalat
Fotó: L’Antic Colonial Odyssey mozaik kollekció, Quartz és Sapphire árnyalat
 

3. Opal - a gyönyörű drágakövek elegáns ragyogásával

Az OPAL névre hallgató üvegmozaik újdonság bármely árnyalata igazán megkapó, egyedi szépség, hiszen épp úgy ragyog, akár egy drágakő, a gyémánt forma pedig erre még inkább ráerősít. Bármilyen kis felületet, keskeny sávot burkolunk is le az Opal mozaikcsalád árnyalataival, az biztos, hogy azonnal ahelyiség központi látványosságává lesz!

L’Antic Colonial OPAL mozaik kollekció, Blue árnyalat
Fotó: L’Antic Colonial OPAL mozaik kollekció, Blue árnyalat

Ez a kivételes ékkő ugyanis bármely belső teret beragyog eredeti szépségével, akármelyik árnyalatot is választjuk a négyből: azúrkék (blue), smaragd (emerald), gyöngyház (pearl), acél (steel).

Már csak azt kell eldöntened, hogy otthonod melyik részén szeretnéd viszont látni ezt a gyönyörű ragyogást?

 

L’Antic Colonial / OPAL kollekció, Pearl, Steel, Emerald árnyalat  L’Antic Colonial / OPAL kollekció, Pearl, Steel, Emerald árnyalat  L’Antic Colonial / OPAL kollekció, Pearl, Steel, Emerald árnyalat
Fotó: L’Antic Colonial / OPAL kollekció, Pearl, Steel, Emerald árnyalat
 
Szívesen vinnéd be Te is ezt a mesés ragyogást az otthonodba, hogy mostantól bármely hétköznap ünneppé váljon?

Ha igen, gyere el és fedezd fel akár az álomszép L’Antic Colonial mozaik újdonságait, vagy a több mint 200 gyártónk kivételes szépségeit új, vagy megújuló otthonodba, szalonodba, bárodba, éttermedbe, vagy más nagyszabású projektedhez, legyen az bármilyen exkluzív belső tér.

Ha valami igazán különlegesre vágysz, akkor feltétlen látogass el hozzánk személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett szakértő segítséget, profi látványtervezést is kaphatsz!