Ezüst erdők kincsei - az enteriőrben is

Ezüst erdők kincsei - az enteriőrben isZúzmarák, jégcsapok, reccsenő ágak és a téli csend hangjai. Mit szólna, ha ebben a hangulatban hoznánk Önnek álomszép lakberendezési tippeket? Inspirálódjon hát velünk: mesés téli csempe sorozatunknak lassan a végére érve, ezen a héten a titokzatos és ragyogó ezüst világába pillantunk be.


L’Antic Colonial

A nemes anyagokkal – mint amilyenek például a burkolatok – kiválóan meg tudjuk teremteni ezt a jeges, ragyogó összhatást, melyet néhány szépséges kiegészítővel, ezüstös keretű tükörrel, kristálycsillárral, egy szép vázával, vagy tükörfényesen ragyogó krómozott csapteleppel meg is koronázhatunk. 

Az ezüst és a jégkristályok hűvös színeiről remekül asszociálhatunk a télre - és nem csak a fürdőszoba falain…

Ha szeretnénk teljesen téli hangulatba öltöztetni otthonunkat, akkor az évszaknak megfelelően megpróbálhatjuk a havas csillogást, a zúzmarákat, jégcsapokat, frissen lehullott fenyőtobozokat megjeleníteni a szobákban például díszes ezüst üveggömb dekorációval, vagy az őszi sétáink során összegyűjtött tobozokat, terméseket ezüst vagy hó spray-vel lefújva. A hűvös összhatást pedig meleg fényekkel, pihe-puha szőrmékkel tehetjük meghitté.

Porcelanosa Studio Metal

(Fotó: Porcelanosa Studio Metal)

Mit tehetünk a fürdőben? A fürdőszoba ezüstös ünnepi ruháját leginkább csillogó burkolatok segítségével alakíthatjuk ki.

1. Ezüst csempe és mozaik, tükörhatással

Köztudott, hogy a fényes burkolatok optikailag tágasabbnak, légiesebbnek láttatják a tereket, így gyakran szoktuk mi is ajánlani a kis fürdőszobák tulajdonosainak, hogy fényes felületű csempét válasszanak, és ezen belül is lehetőleg világos árnyalatút. Ezek közül is az etalon ilyenkor a fényes, nagyméretű fehér csempe. Mit szólna egy még ennél is ragyogóbb, még fényesebb látványvilághoz?

A professzionális gyártóknak hála, ma már az extrém csillogást, a tükörfényes ezüst felületeket is megjeleníthetjük akár csempe formájában is falainkon. A spanyol Porcelanosa Studio Metal sorozata ennek egy kiváló példája, melyet nagyobb csempe formátumban, illetve a családhoz tartozó mozaik formában is választhatunk.

Porcelanosa Studio Metal

(Fotó: Porcelanosa Studio Metal)

2. Jégkék felhőálmok a falakon

Ha valami igazán látványosat és nagyvonalút szeretnénk, akkor gondolkodjunk hatalmas táblákban, melyek közül akár egy vagy két lap is elegendő egy egész falfelület díszítésére. Ezek a márványmintákkal dekorált óriási burkolatlapok ma már változatos színekben elérhetők. A meleg barnák és földszínek tónusait – amik többnyire a fahatású padlókon és bútorokon jelennek meg belső tereinkben - szépen kiegyensúlyozhatjuk egy álomszerű jegeskék csodával, mely a Porcelanosa csoport egyik idei újdonsága. A Galaxy csempesorozat szépségeivel a kozmoszt, a végtelen égbolt csodáit idézhetjük fel otthonunk kiemelt részein. A látványos ámulatba ejtő hatás garantált!

L’Antic Colonial Book-Matching Marble

(Fotó: L’Antic Colonial Book-Matching Marble)

3. Ízléses ragyogás a L’Antic Colonial mozaikokkal!

A viktoriánus hangulatú mozaikok nagymestere az L’Antic Colonial gyár, mely számos ragyogó kollekciójával ejt ámulatba bennünket évről évre.

Ezek a páratlan családok egyébként otthonunk dekorációjának egyik legnagyszerűbb és legkézenfekvőbb lehetőségei is, hiszen bármely helyiség atmoszféráját feltöltik és emelik páratlan szépségükkel, ragyogásukkal.

A L’Antic Colonial termékek gyártása során csak a legjobb minőségű anyagokat használják, hogy a mozaikok tartósak, időtállóak, és minden szempontból kiválóak legyenek.

Egyedülálló esztétikájuk minden környezetet a meghitt pihenés helyévé varázsol. Lélegezzük hát be mi is a világos színeik adta nyugalmat, letisztult szépséget.

L’Antic Colonial Victorian Firenze

(Fotó: L’Antic Colonial Victorian Firenze)

Ezekkel a mozaikokkal kollekciótól függően más és más hangulatot alakíthatunk ki belső tereinkben, miközben könnyen hozzájuk tudjuk igazítani otthonunk kortárs berendezési elemeit. A Victorian mozaikok tökéletesek bármely berendezéshez és dekorációhoz, hiszen szinte minden stílushoz illenek - legyen az akár egy modernebb szoba, egy korhű fürdőszoba, egy hagyományos konyha, sőt akár a nappali művészi dekorációjaként, vagy akár egyfajta összefogó stíluselemként is remekelhetnek.

Nemcsak látványukban, de felhasználásuk terén is rendkívül sokoldalúak: a falakra vagy a padlóra éppúgy felhelyezhetők, anyaguk nagyon tartós, időtálló és nem igényelnek semmilyen különleges bánásmódot, karbantartást. 

L’Antic Colonial Victorian Chevron

(Fotó: L’Antic Colonial Victorian Chevron)

4. A gyémánt álomszép csillogása

A L’Antic Colonial Victorian Diamond Marmara Mirror névre hallgató igazán exkluzív és érdekes formájú lapocskákból álló mozaik kollekciót a gyémánt és a tükör ihlettek, és egy igazán elegáns enteriőr kiemelt falrészletén tudjuk legjobban elképzelni.

Ezek a mozaikok színvilágukat és különleges textúrájukat tekintve is méltán tölthetik be szalonunkban, vendéglátó tereinkben akár a műalkotás szerepét, fókuszt adva a térnek és a szemnek.

L’Antic Colonial Victorian Diamond Marmara Mirror

Fotó: L’Antic Colonial Victorian Diamond Marmara Mirror)

Ha Ön is szeretné ezeket a csodás burkolatokat és mozaikokat még jobban szemügyre venni, megélni ezt a páratlan csillogást, megtapasztalni a futurisztikus látványt, akkor látogasson el weboldalunkra és üzleteinkbe!

Szeretettel, világszínvonalú termékcsaládokkal, 3D Látványtervezéssel, számtalan gyönyörű inspirációval és szakszerű, hozzáértő kiszolgálással várjuk a Palatinus Fürdőszobaszalonokban!