Fedezd fel a Porcelanosa extravagáns fürdőszobai dizájnerbútorait!

Fedezd fel a Porcelanosa extravagáns fürdőszobai dizájnerbútorait!A fürdőszoba esztétikus látványa, a fürdő tér elegáns megjelenése ma már épp annyira fontos, mint egy szép konyha dizájn, vagy egy stílusos nappali enteriőr. Ez nem is csoda, elvégre itt kezdjük, majd itt is fejezzük be a napot - fontos tehát, hogy jól érezzük magunkat ebben a helyiségben. Ezúttal a dizájn világnapja okán egészen exkluzív fürdőszoba dizájn megoldásokkal készültünk: a Porcelanosa különleges, dizájner fürdőszobabútoraival.


A már jól ismert és népszerű Porcelanosa burkolatok után most kapjanak helyet ezúttal blogunk látványos újdonságai között a Porcelanosa csoport speciális leányvállalataitól azok az eredeti, neves tervezők által megálmodott alkotások, melyek a fürdőszoba berendezéséhez kapcsolódnak.

És míg a legtöbben azt várjuk el egy fürdőszobabútor esetén, hogy az tágas, praktikus, tartós, időtálló és persze szép legyen, és lehetőleg az egész család holmiját képes legyen elnyelni, láthatatlanná tenni - addig íme, egy másik fajta elgondolás.


Porcelanosa Grupo/Noken Longue Night Blue fürdőszoba kollekció
(Fotó: Porcelanosa Grupo/Noken Longue Night Blue fürdőszoba kollekció)


Az a koncepció, ahol a gondos esztétikával megtervezett bútor nem csupán funkcionális, de sokoldalúságának köszönhetően bárhová, bármilyen térbe, bármilyen elképzeléshez könnyedén konfigurálható, valamennyi mélységhez és magassághoz igazítható, testre szabható.
 
Ezekkel a fürdőszobabútor családokkal nem csak egyedi dizájnt, de egyedi méreteket, elrendezést is ki tudunk alakítani, hiszen a speciális méretekhez a különböző oszlopok, tükrök, mosdók, fiókok és fürdőszobai kiegészítők egészen széles választékát kínálják a személyre szabhatóság jegyében a még jobb felhasználói élményért.


Porcelanosa Grupo/Gamadecor Dess fürdőszobabútor
(Fotó: Porcelanosa Grupo/Gamadecor Dess fürdőszobabútor) 


Számos felület típust találhatunk meg itt a mattól az extra fényesig, a fa textúrától a természetes köveken át a műmárványig, a laminálttól a valódi fáig igen széles a skála - ami persze nem csak a bútorokra vonatkozik!

Hiszen a Gamadecor egyedülálló kínálatában a munkalapokat és mosogatókat is egységbe hozhatjuk a fürdőszoba vagy a konyha berendezésével - számos olyan egyedülálló, innovatív anyagból válogatva mint a  Gelcoat, a Krion vagy az XLight, de akár a természetes valódi kő is része az elképesztően sokszínű kollekciónak. 


Porcelanosa Grupo/Gamadecor Soft fürdőszobabútorok
(Fotó: Porcelanosa Grupo/Gamadecor Soft fürdőszobabútorok)


Ismerkedjünk meg most ennek főbb családjaival kicsit részletesebben a felső kategóriás fürdőszoba- és konyhabútorokat gyártó Gamadecor és a fürdőszobai dizájn szanitereket, csaptelepeket és bútorokat gyártó Noken kínálatából! Természetesen mindkét gyár a Porcleanosa csoport tagja.
 

Luxus a fürdőben - avagy, bemutatkoznak a spanyol felsőkategóriás Gamadecor fürdőszobabútorok!


A Gamadecor fürdőszobabútorok spanyol prémium kategóriás kollekciói túl azon, hogy korunk igényein is túlmutatnak - ami a sokoldalúságot és a praktikumot illeti - a látvány és a minőség mellett még egyedülállóan kiemelt biztonsági, higiéniai, és ergonomikus tulajdonságokkal is rendelkeznek. 

A dizájn tekintetében az egyenes vonalak, könnyed, természetes, tökéletes ívek és letisztult élmegoldások jellemzik a családokat.


Porcelanosagrupo/Gamadecor Duna fürdőszobabútor
(Fotó: Porcelanosagrupo/Gamadecor Duna fürdőszobabútor)

Noken Lounge kollekció - a fürdőszoba új értelmezése Simone Misheli tervező tollából

A legfrissebb trendeknek megfelelően az egyenes, kanyargós dizájn időtlen, elegáns formatervezésű elemei modern eleganciával töltik meg a teret. Az olasz kifinomultság és jóízlés, a diszkréten elrejtett vasalatok hibátlan tökéletessége egyesül itt a fenntarthatósággal és a kompatibilitással.

A Lounge kollekció tervezésekor a dizájner, Simone Micheli valamennyi projekt elkészítésekor egy teljes egységet dolgozott ki, melynek valamennyi eleme a kényelemre és a jólétre összpontosít.

Az avantgárd bevonatokat minőségi anyagokkal kombinálták, hogy a kellően letisztult, futurisztikus megjelenésű koncepciókkal egy egészen egyedi, szokatlanul merész fürdőszoba kép valósulhasson meg.

Porcelanosa Grupo/Noken Lounge fürdőszoba kollekció
(Fotó: Porcelanosa Grupo/Noken Lounge fürdőszoba kollekció)

Vitae család - a neves Zaha Hadid tervező legújabb ékszere 

A 2016 márciusában elhunyt Zaha Hadid legújabb kollekciója azonnal a figyelem középpontjába került. Olyan neves dizájn magazinok és építészeti szaklapok tudósítottak a különleges kollekció megszületését követően, mint az Architectural Digest, a Design Boom, a Surface Magazine vagy az Elle Decor. Első kézből persze a közösségi média felületeken és a bloggereken keresztül tudósítottak a különleges kollekcióról, melynél valamennyi, építészet és dizájn témában jártas újságíró a víz mozgása által ihletett vonalvezetést emelte ki a szalagcímekben.

Porcelanosa Grupo/Noken Vitae fürdőszoba kollekció
(Fotó: Porcelanosa Grupo/Noken Vitae fürdőszoba kollekció)

 
Az avantgárd, valóban nagyon különleges kollekció igazán lenyűgöző a víz mozgását imitáló eredeti látványával.


Porcelanosa Grupo/Noken Vitae fürdőszoba kollekció
(Fotó: Porcelanosa Grupo/Noken Vitae fürdőszoba kollekció)


Mivel a csapok a fürdőszobai szerelvények kulcselemei, így ezek kialakításánál is figyelnek rá, hogy a lenyűgöző dizájn ne veszélyeztesse az olyan lényeges, egyéb tulajdonságokat, mint a funkcionalitás vagy a fenntarthatóság. A fürdőszobai csapok minősége olyannyira kulcsfontosságú a Noken számára, hogy mind a gyártási folyamatban, mind pedig a magas színvonalú anyagkiválasztás terén a gyártó szigorú teszteket és elemzéseket végez, precízen felügyeli a krómozási fázist, és ellenőrzi a csapok központi részének tekintett patronokat, hogy a teljes szerkezet megbízható, éveken át zökkenőmentes, kényelmes működést biztosítson, miközben megfelel a legszigorúbb előírásoknak is.

Az egyedülálló szépségű Noken csapok tehát nem csak gyönyörűek, kecsesek és áramvonalasak, de rendkívül tartósak és fenntarthatóak is. Hasonlóan a márka WaterForest termékcsaládjához, csökkentik a légkörbe kerülő CO2 kibocsátást, és biztosítják a minél hatékonyabb víz- és energiamegtakarítást.


Porcelanosa Grupo/Noken Vitae fürdőszoba kollekció
(Fotó: Porcelanosa Grupo/Noken Vitae fürdőszoba kollekció)  

Ha szívesen megnéznéd a gyártó egyéb termékeit is, például a szintén rendkívül dizájnos, eredeti és sokoldalú Porcelanosa burkolatokat, akkor látogass el hozzánk személyesen üzleteink egyikébe! Ha pedig a többi Gamadecor fürdőszoba- vagy konyhabútor érdekel, akkor gyere el legnagyobb bemutatótermünkbe Budapesten!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok segítőkész munkatársaitól mindent megtudhatsz, és be is szerezhetsza fürdőszoba teljes kialakításához és berendezéséhez!