Formatervezett dizájn és kényelem a legkisebb helyiségben is!

Formatervezett dizájn és kényelem a legkisebb helyiségben is!Szereted a szép és minőségi termékeket a fürdőszobában és a legkisebb helyiségben is? Formatervezett dizájn, szűkített peremes kialakítás, egy megbízható gyártó minőségi összeállítása most remek ár-érték arányban, ajándék hangszigeteléssel, szettben vásárolható meg üzleteinkben!


Szereted a szép és minőségi termékeket a fürdőszobában és a legkisebb helyiségben is?

Formatervezett dizájn, szűkített peremes kialakítás, egy megbízható gyártó minőségi összeállítása most remek ár-érték arányban, ajándék hangszigeteléssel, szettben vásárolható meg üzleteinkben, hogy minden hozzávaló meglegyen, ami csak kell!

Selnova fali akciós WC szett

A szett mindent tartalmaz, amire a beépítéshez, és a működtetéshez szükséged lesz.

Formatervezett, klasszikus vonalvezetésű, kiváló minőségű peremmentes fali WC-t, ahol a WC-csésze belső geometriájának és az öblítési technológiának köszönhetően a víz elvezetése optimális, a kerámia kiöblítése hatékony, a WC pedig ragyogóan tiszta lesz. A kerámia sima, teljesen peremmentes belső felületének tisztítása egyszerűbbé válik, és elkerülhető a fáradságos tisztítás, valamint a drága és agresszív tisztítószerek használata.

Lecsapódásgátlóval, és gyorskioldó zsanérral ellátott WC-ülőkét, amely lassan csukódik, ezért nem csapódik le, ugyanakkor könnyen, gyorsan levehető, ha szeretnénk megtisztítani.   

Praktikus és láthatatlan falsík alatti öblítőtartályt és esztétikus nyomólapot, valamint hangszigetelő betétet, hogy az öblítés még halkabb legyen!

A szett tartalma:  

  • Geberit Selnova fali WC (mélyöblítésű, részben zárt forma, rimfree, T=53cm, fehér, 501.545.01.1)
  • Geberit Selnova WC-ülőke (gyorskioldó zsanérral, lecsapódásgátló 500.335.01.1) (M30114)
  • Geberit Sigma20 nyomólap fehér/fényes króm (115.882.KJ.1)
  • Geberit Duofix WC tartály (111.300.000.5)
  • + hangszigetelő betét WC-hez, a halk működésért!

A Selnova fali WC szettet - a készlet erejéig – kedvezményesen, 161 290 Ft-ért ajándék hangszigeteléssel vásárolhatod meg!

Ebből a termékből készletünk 2022.05. 14.-én elfogyott. 

Hasonló termékeinket nézd meg személyesen üzleteinkben!

Szeretettel vár a Palatinus Fürdőszoba csapata!

Akciós fali wc szett