Igényes, részletgazdag, eredeti megoldások: Apavisa B-wall burkolatcsalád

Igényes, részletgazdag, eredeti megoldások: Apavisa B-wall burkolatcsaládA luxus iránti igény a burkolatok vásárlásakor is egyre erősebb: a magas minőségű felületkezelés, a minták részletgazdag kidolgozottsága, az igényes, harmonikus megjelenés mind-mind egyre inkább elvárt tulajdonságok. Az Apavisa új, prémium B-wall kollekciói mind megfelelnek ezeknek az elvárásoknak. Ismerkedjünk meg velük 3 gyönyörű család erejéig.


Az Apavisa kedvelt spanyol márka, ám a kiskereskedelemben - így a Palatinus Fürdőszobaszalonok kínálatában is - ezek a burkolatok csak mostantól lesznek elérhetők.

A gyártó ezeddig főként óriás méretű projekt lapjairól volt ismert. A B-wall az első, több kollekcióból álló sorozata a magánfelhasználók számára. A kivitelezés megkönnyítésére az Apavisa ezúttal kisebb méretű 45x120 cm-es, kiskereskedelemben is kapható prémium, fali csempékkel rukkolt elő.


Apavisa Glam burkolat
Fotó: Apavisa Glam burkolat


Új koncepciójuk,hogy a projektekben jól menő, kedvelt és igényes nagyméretű lapokat kisebb méretben is elérhetővé tették, hogy azokat otthoni környezetünkbe is betervezhessük.
Az innovatív kialakítású csempék és járólapok üdítő sorozatai prémium tulajdonságokkal rendelkeznek, mind stílusban, mind méretben, és textúrában is elképesztően változatosak, hogy mindenki saját elképzeléséhez, és belső tereinek méretéhez, jellegéhez mérten tudjon választani az egyes modellekből. 

Íme, néhány sokoldalú, változatos kollekció az igényes, elegáns megújuláshoz!

Apavisa Zinc Green csempe
Fotó: Apavisa Zinc Green csempe

Fémes effektek sajátos mintázattal, elképesztő méretválasztékban!

Az Apavisa Zinc kollekció, a tartós és ellenálló hidegburkolatok egyesülése a szintén tartós és ellenálló fémekkel – mint a vas, a réz, vagy a cink különleges kézműves jellegű felületei. A kollekció a nevét is a cink elemről kapta, amely “átmenetifém”, jellemzően egy különleges kékes-türkizes árnyalattal, izgalmas, repedezett, korrodált hatású textúrával. Ez az árnyalat nagyon szépen társítható bronzzal, illetve meleg földszínekkel, fával, üveggel a kortárs tér élményért.

Az Apavisa Zinc padlólapjai 3 gyönyörű fémet, azaz a lapok felületén lévő fémes hatást kínálnak: a cink (Green) mellett a réz (Copper) és a vas (Black) árnyalatait és sajátos textúráit igyekeztek megjeleníteni a gyártók a hidegburkolatok felületein.

 

Apavisa Zinc Black burkolat
Fotó: Apavisa Zinc Black burkolat 

A család járólapjai számos különböző méretben (260X120, 120x120, 120x60, 45X120, 50X100, 60X60, 30X60, 30X30, valamint 25X30-as változatban) érhetők el, míg a zöld és fehér színben megrendelhető csempék 45x120 cm-esek. A méretek változatossága mellett azonban a felületekkel is játszhatunk. A csempe és járólap család ugyanis kétféle finish-el választható: a skin egy finomabb, simább, a natural pedig egy bőrhatású, enyhén rusztikus felület. 


Apavisa ZincWhite csempe
Fotó: Apavisa Zinc White csempe 

Természetet megidéző atmoszféra különleges megoldásokkal

Az Apavisa Elements a B-Wall sorozat egyszínű kollekciója (számos mintás dekorral), amely a dombormintás textúrák igen széles választékát kínálja egyetlen 45x120-as formátumban. A fehér és kobalt színű csempék fényes ragyogással töltik meg a belső tereket - legyen az éppen kortárs, modern, fiatalos vagy akár egy klasszikus, hagyományos stílusban megálmodott enteriőr.


Apavisa Elements Cobalt csempe
Fotó: Apavisa Elements Cobalt csempe

A 7 mm vastag, rektifikált csempe, amely tökéletesen alkalmazkodik a különböző terekhez és stílusokhoz, akár az otthonunkban, akár bármilyen más kereskedelmi vagy vendéglátó egységben gondolkodunk vele.  A kollekció 18 izgalmas felületet tartalmaz, melyek közül az egyszínű és az anyagában mintázott megoldások mellett a finom botanikus rajzolatok számos egyedi megoldásával is dekorálhatjuk a falakat!

Apavisa Elements Flower dekor csempe
Fotó: Apavisa Elements Flower dekor csempe


A finomabb változatok mellett pedig akár a vagányabb minták, a trendi dzsungel és pálmalevél motívumok is megjelennek a csempék felületein, az Apavisa Elements kollekcióban.
A 18 féle lap 4 különböző felületképzéssel választható, és 60x60 cm-es padlólappal kombinálható a leginkább ránk szabott, egyedi térélmény eléréséért.
 

Apavisa Elements Jungle dekor csempe
Fotó: Apavisa Elements Jungle dekor csempe

Álomszép márványhatás a klasszicista elegancia jegyében

A márványhatású kövek elegáns felületei óriási népszerűségnek örvendenek napjainkban, és a klasszikusnak számító, fekete-fehér, illetve szürkeárnyalatos márvány erezetek mellett mára már egyre több színes márvány-megoldással is találkozhatunk.


Apavisa Onice Green csempe
Fotó: Apavisa Onice Green csempe

Az Apavisa Onice márvány hatású porcelán csempe családból ezúttal borostyán, zöld és lazac színekben választhatunk. A klasszicista, illetve az Art Deco, századelői stílusok hangulatát felidézve, a kazettás megoldások, a kőbe mart léniák, vonalak, vagy a térből enyhén kiemelkedő domborművek kellemesen díszítik az enteriőrt, és statikus, nyugodt légkört, harmonikus, meleg atmoszférát teremtenek lakótereinkben és üzlethelyiségeinkben, elegáns szalonjainkban egyaránt.

Apavisa Onice Ambar csempe
Fotó: Apavisa Onice Ambar csempe
 

A lapok fényes felülettel rendelkeznek, 6 mm-es vastag, rettifikált (azaz élcsiszolt), tartós és igényes kivitelben készülnek. A B-wall sorozattól megszokott 45x120 cm-es csempéket változatos méretű padlólapokkal variálhatjuk az egészen hatalmas, 120X300 és 120X120 cm-es elegáns óriáscsempéktől kezdve a 60X150, a 90X90, a 60X60 cm-es méretekig.

 

Apavisa Onice Salmon csempe
Fotó: Apavisa Onice Salmon csempe
 

Hamarosan még több újdonsággal és különleges szépséggel érkezünk az Apavisa B-wall kollekciók háza tájáról - azonban már ebből a néhány példából is jól látszik, mennyire sokoldalúan felhasználható, kivételes minőségű csempe sorozatról van szó. Legfőbb különlegessége a lapok sokoldalú felhasználhatósága, kiváló minősége, luxusérzést közvetítő szépsége, és igényessége, amelyek oly népszerűvé teszik ezt a csempe családot. Az Apavisa csempék színei, formái, méretei mind egyedi megoldások létrehozására inspirálnak.

Ha szívesen látnál még több Apavisa kollekciót, esetleg megnéznéd, hogyan mutatna az itt látott kedvenced saját fürdőszobádban, akkor látogass el hozzánk személyesen üzleteink egyikébe!

A Palatinus Fürdőszobaszalonok segítőkész munkatársaitól kérheted 3D Látványtervezési szolgáltatásunkat is, ha nem vagy biztos benne, hogy az általad kiválasztott burkolatok hogyan mutatnának egymás mellett saját fürdőszobád falain?