JOY-napok: 15% kedvezmény minden hideg- és melegburkolatra!

JOY-napok: 15% kedvezmény minden hideg- és melegburkolatra!Idén a mi kuponunkat is megtalálod a JOY applikációban! Valósítsd meg álmaid otthonát és fürdőszobádat velünk, töltsd le a 15% kedvezményre jogosító kupont és váltsd be hideg- vagy melegburkolat vásárlására online webshopunkban, vagy személyes vásárlás esetén 3 fürdőszobaszalonunkban!


Írd be a naptáradba!

2024. június 6-9. JOY-napok a Palatinus Fürdőszobaszalonokban!

15% kedvezmény minden hideg- és melegburkolatra, valamint a hozzátartozó kiegészítőkre.*


Így tudod érvényesíteni a kupont
Webshopunkból rendelnél? Kattints és nézd meg a kínálatunkat!
A JOY applikációban található kuponkódot a kosár oldalon található „Kuponkód” mezőbe kell beírni.

Személyesen vásárolnál?Az alábbi három fürdőszobaszalonban is beválthatod a kuponodat:

·       2040 Budaörs, Építők útja 2-4.
·       1095 Budapest, Soroksári út 86.
·       1142 Budapest, Erzsébet királyné útja 125.

A JOY-napokra való tekintettel ez a három üzletünk kivételesen VASÁRNAP is nyitva tart 10-16 óráig!

Az üzletek nyitvatartási idejéről ide kattintva tudsz bővebben tájékozódni!

Fürdőszobaszalonjainkban megtalálod a teljes hideg- és melegburkolat kínálatunkat, rengeteg méretben, stílusban és árban találsz nálunk több száz terméket, melyek közül rengeteg azonnal, készletről vásárolható meg. Ha nem tudsz választani, szakértő kollégáink segítenek a döntésben.

Nem mindennapi lehetőséget kínálunk!
Minden igényt kielégítő, széles hideg- és melegburkolat kínálattal várunk online és üzleteinkben, melyek közül rengeteg darabot azonnal, készletről vásárolhatsz meg. Porcelanosa, Peronda, Cersanit, Egger, Haro csak néhány a prémium gyártók közül, akiknek minőségi termékeit most rendkívül kedvezményesen vásárolhatod meg!Nemcsak a teljes hideg- és melegburkolat kínálatunkra érvényes kedvezmény, minden hozzá tartozó kiegészítőre is.

*A kupon 2024. június 6-9. között, a Joy-napok idején váltható be! A kedvezmény felhasználható online vásárlás esetén a kuponon található kuponkód beírásával, személyesen az említett üzletekben a kupon felmutatásával. A kupon beváltása független a vásárlás összegétől. Egy fő egy vásárlás alkalmával 1 db Joy kupont vehet igénybe. A kuponkedvezmény nem vonható össze más akcióval, nem érvényes a kedvezményes árú termékekre.

Ne hagyd ki ezt a szenzációs lehetőséget, szerezd be a kuponodat és vásárold meg rendkívül kedvező áron a burkolatot álomotthonodhoz!