Kész a fürdőszoba? Tegyük fel a pontot az i-re!

Kész a fürdőszoba? Tegyük fel a pontot az i-re!Amikor fürdőszoba tervezés előtt állunk, számtalan dolgot kell megterveznünk, átgondolnunk. És bizony, sok esetben a csaptelepek kiválasztására már nem marad elég idő, energia. Pedig egy jó csaptelep a fürdőszoba szíve-lelke, ez teszi fel az i-re azt a bizonyos pontot, hogy végül minden részlet hibátlan és tökéletes legyen.


A teljes körű fürdőszobai és konyhai megoldások egyik vezető világmárkájaként ismerhetjük a GROHE márkát, akik a tiszta víz örömét számos innovatív, egyedi megoldással kínálják a számunkra, hogy élvezhető, és örömteli élményeket nyújtsanak. A GROHE azt mondja: A víz, az intelligencia és az öröm szorosan összekapcsolódó fogalmak, s ez a mottó máig igen meghatározó eleme, hiszen elveik között szerepel az olyan minőségi, intelligens és fenntartható formavilág kialakítása, melyeknél a forma és a funkció ideális elegyet alkotnak.

Grohe / Grohe Essence

(Fotó: Grohe / Grohe Essence)

Mivel napjainkban már a személyre szabhatóság jelenti a felhasználók számára az egyik legfőbb értéket a választás során (elvégre ki ne szeretne egyedi lenni?) – így a Grohe is egyik alapvető célkitűzése a formatervezés fontossága, céljuk, hogy vásárlóik saját maguk alkothassák meg saját fürdőszobájukat.

A választás korlátlan szabadságáért hozták létre a GROHE Colors kollekciót, mely a páratlanul elegáns rézből készült fürdőszobai termékek mellett tíz féle színt, különböző felületi kialakításokat, valamint három minimalista stílusú kerámia-termékcsaládot kínál – az egészen finom, elegáns, mégis letisztult dizájn jegyében.

Grohe Colors

(Fotó: Grohe Colors)

Nézzünk meg részletesebben 4 egyedülálló termékcsaládot a gyártó kínálatából, melyek kifejezetten a prémium kategóriát képviselik, és valóban teljes szabadságot nyújtanak számunkra a fürdőszoba vagy éppen a konyha megtervezésekor.

1. Grohe Essence – lenyűgöző dizájn, csak a Grohe-ra jellemző stílusjegyekkel

Az Essence filozófiája nem más, mint olyan prémium termékek luxus kivitelű választéka, mely modern formatervezésével már az első pillanattól lenyűgöz bennünket, és ez még csak a kezdet!

Ha jobban megnézzük, felfedezzük azt az óriási választási lehetőséget, szabadságot, melyet ez a termékcsalád kínál: az inspiráló színeket, luxust sugalló anyagokat, számos különböző, egyszerre időtlen és klasszikus felület kialakítást. És persze, nem utolsó sorban a magas minőséget, tökéletes ergonómiát, és azokat az igen erőteljes, csak a márkára jellemző egyedi stílusjegyeket…

Grohe Essence

(Fotó: Grohe Essence)

A termékcsaládban 5 kitűnő modellt találunk meg, ezek mind különböző funkciót látnak el, s e mellett kényelmünkre, egyedi igényeinkre lettek szabva: az egykaros mosdó csaptelepet például 3 különböző méretben, magasságban választhatjuk (S, M, XL).

 A kád – és zuhany csaptelep is létezik falon kívül, illetve minimalistáknak fal mögötti változatban is az egészen letisztult, elegáns fürdőszoba képért – ha egy különleges csempe szépségére szeretnénk irányítani a figyelmet, és nem akarjuk, hogy bármi is bezavarjon az összképbe. Bár egy ilyen csaptelep dizájn inkább egyfajta ékszere lehet a szép burkolatunknak, főleg, hogy ma már a színvilágot, az árnyalatot és a felületet is magunk választhatjuk meg a Grohe tervezői jóvoltából…

Grohe Essence - falsík alatti

(Fotó: Grohe Essence - falsík alatti)

​2. Eurosmart – ezzel a termékcsaláddal a Grohe bemutatja az új „Midnight Black” - felületet!

Még csak tervezgeti, de már számtalan magazint, katalógust átlapozgatott, és már látja is lelki szemei előtt álmai loft, vagy urbanisztikus stílusú fürdőszobáját? Ahol a betonhatású csempe, vagy a kreatív egyedileg oda tervezett látszóbeton falak ridegségét a meleg, lágy középbarna fa erezetű járólapok oldják fel, melyhez semmi mást nem tud elképzelni, csakis matt fekete, letisztult vonalvezetésű csapokat és kiegészítőket?

Nos, akkor a Grohe Eurosmart csaptelep kollekcióját, a gyönyörű és inspiráló Midnight Black termékeket kifejezetten Önnek tervezték!

A termékek mély, matt fekete bevonatot kaptak a gyártás során, - hasonlóan az Eurosmart Cosmopolitan kollekció valamennyi tagjához.

Grohe /Eurosmart Midnight Black

(Fotó: Grohe /Eurosmart Midnight Black)

Ugyanakkor a csapok részletmegoldásainál a fényes króm árnyalata és csillogása is megjelenik, így bármilyen csaptelep családdal, vagy bármilyen stílusú fürdőszobával jól harmonizálnak majd – a gyártók erre is gondoltak. Legyen tehát bármilyen króm, vagy matt fekete berendezési elem a fürdőben, tökéletes egységet fognak majd alkotni ezzel a családdal – melynek egyébként a teljes króm változatát is éppúgy megtalálhatjuk a kínálatban, s akár még kombinálhatjuk is e kettőt, ha úgy tartja kedvünk.

A csaptelep család 7 különböző modellt, funkciót vonultat fel: 2 féle mosdó csaptelepet különböző magasságban, egy egykaros kád csaptelepet zuhany-szettel, illetve anélkül – ez utóbbit kétféle állással, valamint egy T egykaros 1 illetve 2 funkciós váltós falsík mögötti vezérlőt is választhatunk.

Grohe / Eurosmart, Chrome

(Fotó: Grohe / Eurosmart, Chrome)

​3. Grohe Eurocube – minimalista formavilág, maximális kényelmi megoldások

Az egyedülálló SilkMove technológiával és StartLight króm felülettel; modern, letisztult dizájnnal álmodták meg tervezői a Grohe Eurocube fürdőszobai csaptelepeket, melyek tökéletesen illeszkednek a szögletes formavilággal rendelkező mosdókhoz, és fürdőszoba koncepciókhoz.

Grohe Eurocube

(Fotó: Grohe Eurocube)

Ezzel a mai fürdőszobák ékeivé válva, korunk technológiáját és a legmagasabb innovációt követve  tesznek eleget korunk valamennyi követelményének - legyen szó mosdó-, kádtöltő-, vagy akár zuhany csaptelep választásról.

Az Eurocube fürdőszobai csaptelepek a Grohe-tól már megszokott minőségben hoznak olyan eredeti újításokat, mint pl. a Grohe SilkMove kialakítás, mely biztosítja a vízáramlás kényelmes és pontos szabályozását, vagy a Grohe StarLight felületi megoldás, mely inkább a látványért és a hosszú élettartamért felel: időtálló, intenzív krómos ragyogást eredményez, hogy Ön még éveken keresztül is élvezhesse az ”új fürdőszobai csap”-élményt.

Grohe Eurocube

(Fotó: Grohe Eurocube)

Ennek a családnak a tervezésénél is a vásárlók igényeinek maximális kielégítése volt az egyik alap szempont, így az Eurocube mosdó csaptelepek is kétféle magasságban választhatók. 

Mindkét változat jobbra is, balra is forgatható, SilkMove technológiával ellátott, StartLight króm felülettel rendelkezik, és még leeresztő garnitúra is tartozik hozzájuk. Az Eurocube család egyes tagjai akár még a legkisebb zuhanyzókban is kényelmes megoldást nyújthatnak, ugyanis a falba építhető változat tényleg alig áll csak ki a fal síkjából.

Az igazi komfort azonban mégis a csaptelepbe beépített vízhőmérséklet-korlátozó, míg a könnyű és gyors beszerelést a QuickFixTM Plus gyorsrögzítő rendszernek köszönhetjük.

Grohe Colors

(Fotó: Grohe Colors)

Ha kíváncsivá tettük a Grohe gyártó többi, szintén gyönyörű és egyedülálló termékcsaládja iránt, esetleg még több gyártó termékeit, innovációit szeretné megismerni és feltérképezni, mielőtt döntést hoz - akkor látogasson el hozzánk személyesen, kérje el katalógusunkat, és szakmailag felkészült értékesítő kollégáink tanácsait. Várjuk szeretettel a Palatinus Fürdőszobaszalonok elegáns bemutatótermeinek egyikébe!