Óriási fürdőszoba kiárusítás!

Óriási fürdőszoba kiárusítás!Építkezők, felújítók, átalakítók, bővítők, lakásvásárlók figyelem!
Kihagyhatatlan és ritka alkalmaink egyike következik, amikor szélesre tárjuk halásztelki Központi raktárunk kapuit. Óriási fürdőszoba kiárusítást tartunk, hogy soha sem látott árakon vihesd haza a tervben lévő vagy már épülő, felújítandó, otthonodban vagy akár nyaralódban található álomfürdőszobádhoz szükséges termékeket.


Óriási fürdőszoba kiárusítás!

Gyere el központi raktárunkba és vásárolj meg mindent rendkívül alacsony áron, amire csak szükséged van fürdőszobád felépítéséhez, felújításához! Óriási fürdőszoba kiárusításunkban csempék, padlólapok, mosdó/bidé/konyhai csaptelepek, zuhanyszettek, kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, WC csészék és kiegészítők várnak sosem látott árakkal a készlet erejéig. 

- csempék már 1500 Ft/m2-től
- padlólapok 1500 Ft/m2-től
- laminált padló 2990 Ft/m2-től
- minőségi dizájn csaptelepek 8990 Ft-tól
- mosdók különböző méretekben már 8990 Ft-tól
- szépséghibás bemutatótermi kádak 10 000 Ft-tól
- Akril és lemez zuhanytálcák 5000 Ft-tól
- fürdőszobabútorok, zuhanykabinok, WC csészék, kiegészítők 40-60% kedvezménnyel

Akciós kínálatunk a készlet erejéig érvényes!

Mikor lesz az Óriási fürdőszoba kiárusítás?

Már most írd be a napokat naptáradba mert összesen 2 alkalommal lesz raktárunkban kiárusítás. Esetleg állíts be telefonodon egy emlékeztetőt is, el ne felejtsd és le ne maradj a kivételes árakról. Csak kattints a dátumokra és add hozzá naptáradhoz az eseményt!

Időpont:
Április 27-28., 10:00-15:00 (szombat-vasárnap)

Hol lesz az Óriási fürdőszoba kiárusítás? 

Halásztelken, Központi raktárunkban. Legideálisabb, ha autóval, ráadásul megfelelő nagyságúval és teherbírásúval jössz, hiszen a nagyobb méretű és súlyú megvásárolt termékeket haza is kell majd vinned. 

Cím:
Palatinus Központi raktár
2314 Halásztelek, Korbuly u. 17.

Ne maradj le az év kiárusításáról, gyere és vásárolj meg mindent álomfürdőszobádhoz szinte fillérekért! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.