Komplett fürdőszoba néhány napon belül!

Komplett fürdőszoba néhány napon belül!Óriási raktárkészletünknek köszönhetően nem kell, hogy lemondjon épülő, felújítandó fürdőszobájáról. Komplett fürdőszoba felszereléssel várjuk raktárkészletről! Telefonon, e-mailen és személyesen is tud nálunk érdeklődni, árut rendelni!


fürdőszoba termékek

A legnépszerűbb burkolatok, szaniterek, fürdőszoba felszerelési cikkek, akár néhány napon belül otthonában lehetnek!

Az építkezés befejezésénél és a felújításkor elsődleges kérdés, hogy milyen burkolatot válasszunk, hiszen a döntésünk 10-15 évre meghatározza otthonunk stílusát és hangulatát.

Rendkívül praktikusak és meghitt légkört teremtenek otthonunkban a fa hatású kerámiapadlók, amelyek a valódi fát tökéletesen utánzó mintájuk, változatos megjelenésük, ellenállóságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek!

Porcelanosa Oxford Castano padlólap

(Fotó: Porcelanosa Oxford Castano padlólap)

A fehér fürdőszoba sosem megy ki a divatból, ráadásul remekül passzol a fa hatású padlólaphoz! A fehér csempe világosságot, ragyogást, tisztaságot és frissességet sugároz a fürdőszoba falain. Különösen jó barátunk, ha szűknek érezzük a teret, és szeretnénk azt optikailag tágítani.

Argenta Nassau csempe

(Fotó: Argenta Nassau csempe)

Amennyiben különlegesebb csempére vágyik, akkor is széles választék közül válogathat, akár a minimál, a vintage, a loft, a természetes, vagy a klasszikus stílus áll Önhöz legközelebb.  

Argenta Dorset burkolat család

(Fotó: Argenta Dorset burkolat család)

Az aktuális trendek szerint a fekete színű csaptelepek, kiegészítők illenek legjobban a modern, minimál, illetve természetes stílusú fürdőszobákba! A kiváló minőségű és megjelenésű matt fekete Frattini termosztátos, kézi zuhannyal ellátott zuhanyoszlopok és az elegáns, letisztult dizájnnal megtervezett matt fekete csaptelepek szintén készletről elérhetők, számos más csapteleppel együtt.

Frattini Mast matt fekete csaptelep és zuhanyoszlop

(Fotó: Frattini Mast matt fekete csaptelep és zuhanyoszlop)

Akár egy praktikus és kedvező áru zuhanykabinra, akár egy kényelmes kádra vágyik a felfrissüléshez számtalan variáció közül válogathat.

KOLO First zuhanykabin és RIHO Admire térben álló kád

(Fotó: KOLO First zuhanykabin és RIHO Admire térben álló kád)

A dizájn mellett fontos a praktikum is, leginkább a hölgyek veszik körbe magukat sok aprósággal a fürdőszobában. Rengeteg tárolóhelyet nyerhetünk például ezzel a rendkívül praktikus, nagy pakolófelületű mosdóval, ráadásul fillérekért!
Marmorin Mars mosdó

(Fotó: Marmorin Mars mosdó)

Egyre nagyobb divat a geometrikus formák megjelenése a lakberendezésben, és ez alól a fürdőszoba sem kivétel! A szögletes WC csésze tökéletesen illik majd modern otthonához!  

SIMAS Degradé és Evolution fali WC

(Fotó: SIMAS Degradé és Evolution fali WC)

Bármire is van szüksége a burkoláshoz, vagy a fürdőszobája kialakításához, forduljon hozzánk bizalommal. Szakértő kollégáink személyre és fürdőszobára szabott tanácsaikkal segítenek majd Önnek az optimális fürdő kialakításában! A megrendeléstől számítva néhány napon belül otthonában lehetnek a raktárkészletről kiválasztott termékek! Keresse fel az Önhöz legközelebb eső üzletünket, vagy hívjon minket, írjon nekünk!