Kortárs megoldások, urbánus terek, letisztult harmónia

Kortárs megoldások, urbánus terek, letisztult harmóniaNéhány éve még újdonságnak számítottak az élethű kő és fa hatású kerámiaburkolatok, azóta viszont évről évre egyre tökéletesebb mintájú burkolatokat dobnak piacra a gyártók. Ma már egyre többféle méretű, minőségű, egyre változatosabb, és magasabb színvonalú textúrákkal megálmodott kollekciók közül válogathatunk.


fürdőszoba termékek

Az évről évre növekvő, vásárló-orientált nagyvállalatok a Supergres és a Rondine számos innovációját mind a termékeik fejlesztésében, mind pedig az általuk nyújtott szolgáltatások terén megfigyelhetjük. A Supergres greslapjait, a különleges választék és a kedvező ár-érték arány tette az elmúlt évek egyik legnépszerűbb hidegburkolatává a vásárlók szemében.

Az autentikus fa, kő, illetve beton imitációkat tökéletesen hozzák, évről évre fejlesztik, számos különböző családjuk jól kombinálható akár egymással, akár más gyártók burkolataival és egyéb belsőépítészeti anyagokkal. Mi a titkuk?

Rondine - Ardesie

(Fotó: Rondine - Ardesie)

Véletlenszerű, mégis kiegyensúlyozott, harmonikus anyaghatások

Greslapjaikon a véletlenszerűség legalább akkora szerepet kap, mint a kiegyensúlyozott színek, formák, és az ebből következő harmónia. Izgalmasan, olykor játékosan követik egymást a különböző minták, a lapok esetenként önmagukban mintás, nyomott felülete még több egyedi lehetőséget, látványos tervezési megoldást rejthet.

Supergres, French Mood

(Fotó: Supergres, French Mood)

Kortárs és funkcionális

Ahogyan bármilyen funkcióhoz, bármilyen élettérhez – legyen az belső vagy külső tér – használhatók ezek a greslapok, úgy a stílusok között is számos variációs lehetőséget nyújtanak számunkra, játszadozásra. Urbánus, nagyvárosi konyha, rusztikus fürdőszoba? A Supergres egyedi hangulatú, vagy éppen végletekig letisztult, autentikus hidegburkolat megoldásait ezer és ezerféleképpen betervezhetjük otthonunkba, ahogy éppen kedvünk tartja. A jó ár-érték aránynak köszönhetően pedig bátrabban gondolkodhatunk benne, legyen akár kisebb, akár tágasabb a burkolni kívánt élettér!

Supergres - All Over

(Fotó: Supergres - All Over)

Sokoldalú, könnyen kezelhető

Van, aki a fényeset, van, aki a mattot kedveli jobban, mert arra esküszik a könnyebb tisztán-tarthatóság miatt. A Supergres esetében ezen sem kell gondolkodni, mert azon kívül, hogy mindkét megoldásból bőven tartogatnak számunkra szebbnél szebb kollekciókat, felületképzésük is olyan, hogy azon nem fogunk elcsúszni, miközben a járólapok felülete kényelmesen, könnyen tisztántartható. A termékek látványos, természetes hatása mellett nagyon is mai igényeknek megfelelő műszaki, illetve funkcionális tulajdonságokban bővelkednek.

Supergres&Rondine

(Fotó: Supergres&Rondine)

Tartós, ellenálló járófelületek

Amellett, hogy szebbnél szebb modern kőpadlók, meleg hatású, otthonos kerámiaparketták tervezhetők vele a konyha vagy a fürdőszoba enteriőrbe, emellett egyre többen gondolkodnak újszerű felhasználási területeken: tökéletes választás pl. a kandalló köré, vagy annak burkolataként is, ahogyan az épített zuhanyzókhoz is kitűnő megoldás!

A lakóterek mellett irodánkban, vagy kereskedelmi és vendéglátó egységekben is jól mutat. A kedvező árfekvés, a tartós, kiváló minőségű, magas kopásállóságú felületek mind remek okot szolgáltatnak arra, hogy bármely helyiségben bátran használjuk.

A benti használat mellett ezek a greslapok kültéren is kiváló szolgálatot tesznek, hiszen a teraszon nem kell sem a fagy, sem az eső, sem pedig az erős, tűző napsütés káros hatásaitól tartanunk – akár fa, akár a most divatos kő,  vagy a beton hatású felületeket választjuk.

Rondine - Le Cave

(Fotó: Rondine - Le Cave)

Mostani cikkünkben tudatosan a közkedvelt szürke beton hatást és az urbánus stílus kedvenc kő felületeit mutattuk be. A gyártó természetesen emellett számos más stílusban, különböző tónusú és méretű csempe és padlólap kollekciókkal áll a rendelkezésünkre. Az árnyatokban gazdag modellek széles szín- és felületválasztékban érhetők el, felületeik a simától az egészen rusztikusig terjednek, a kortárs, az urbánus vagy éppen a vintázs irányzatok tökéletes kiegészítőiként.

Ha szívesen megtekintené élőben is, vagy még több inspirációra vágyik, akkor várjuk szeretettel személyesen is a  Palatinus Fürdőszobaszalonok bemutatótermeinek egyikébe!