Köszönjük, hogy ellátogattál standunkra a S/ALON kiállításon!

Köszönjük, hogy ellátogattál standunkra a S/ALON kiállításon!Köszönjük, hogy ellátogattál a S/ALON kiállításon a Palatinus Fürdőszobaszalon, és a SpaTrend közös standjára, és megtiszteltél minket érdeklődéseddel! Kukkants bele a standon készült legjobb fotókba és nézd meg melyek voltak a legnépszerűbb, legsikeresebb termékek! 


Idén már másodszor vettünk részt a leginspirálóbb hazai lakberendezési kiállításon, a S/ALON-on, amely az ihletet kereső lakberendezők és a legújabb trendeket, különleges, igényes termékeket felfedezni vágyó, felújítás, építkezés előtt álló vásárlók közkedvelt célpontja.
Szeptember 23-25. között 3 napra benépesült a Budapest Sportaréna lélegzetelállító, dizájnos enteriőrökkel, álomszép bútorokkal, lakberendezési eszközökkel. A Palatinus Fürdőszobaszalon idén a SpaTrend masszázsmedencéket és kerti bútorokat, valamint a BaseLight világítástechnikai eszközöket forgalmazó cégekkel karöltve alkotta meg látványos fürdő és wellness tereit.  
 

Palatinus Fürdőszobaszalon standja S/ALON
A lenyűgöző fürdőszoba térben csodás burkolatok kaptak helyet, melyek közül a tükör mögötti dombormintás prémium hidegburkolatot, a Porcelanosa Spiga Noir Topo-t a látogatók többsége élvezettel simította végig. A 45x120 cm-es lapok kifinomult hangulatot kölcsönöznek a fürdőnek, a lapok nagy mérete miatt pedig szinte észrevétlen marad a fuga, így egybefüggő, elegáns megjelenést érhetsz el vele otthonodban is. 

EMCO tükör és fürdőszobabútor 
Hasonlóan népszerű volt a gyönyörű 80 cm átmérőjű körben világító EMCO Pure++ kerek, ledes tükör is, melynek fényerősségét és színhőmérsékletét - a meleg árnyalatoktól a hidegig - a tükör érintésével lehet szabályozni. A tükörhöz a modern vonalvezetésű, fekete, tükörfényes üveglapokból álló, fiókos EMCO EVO fürdőszobaszekrényt társítottuk, a hozzá illő EVO mosdóval. 

Fényűző megjelenésével szinte magához vonzotta a látogatókat a Grohe termosztátos zuhanyrendszer (Euphoria XXL System 310), amelynek melegséget árasztó, rózsaarany naplemente árnyalata (warm sunset) és óriási esőztetője csodálatosan illett a kék mintás, vízálló vinyl burkolathoz.  

Grohe zuhanyrendszer

A Marmorin különleges, kála alakú, térben álló Alice II. kádja és egy Roca Inspira WC tette teljesen felszereltté a fürdőszoba enteriőrt, melyet a WC körül Egger laminált parketta borított, míg a kád környékét meglepő választással LICO bőr padló- és falburkolattal borította be a tervező - a puha és kemény anyagok, valamint a fekete-fehér színek kontrasztjával játszva.

Marmorin kád

Standunk megálmodója, Lovász Viktória, az IDV Stúdió vezető-belsőépítésze nem először tervez kiállítási standot. Az utóbbi években munkái nem egy kiállításon nyerték el a legszebb standnak járó díjat, ezért nem volt kérdés, hogy idén is őt választjuk a stand tervezőjének. 

Wellness tér

A wellness tér is az ő belsőépítész látásmódját dícséri. Ennek eredményeként egy csodálatos, szinte hívogató oázis alakult ki, ahol alig vártad, hogy megpihenhess a kényelmes kerti fotelben, az álomszép világító lámpák és kaspók között (BaseLight). A SpaTrend elegáns kör alakú Softub Surround fűthető masszázsmedencéjének üdítő csobogása, csak még jobban segítette az ellazulást. A medence rattan borítása tökéletes összhangban volt a falon látható fa- vagy még inkább rattanhatású Porcelanosa Manhattan csempével, amelynek jobbos és balos csempéiből egyedi mintát is kialakíthatsz otthonodban.

Softtub Sorround masszázsmedence

Reméljük elnyerték tetszésed a kiállított termékek, melyek nagy részét Soroksári úti bemutatótermünkben megtekintheted!

A standon kiállított termékek már megrendelhetők üzleteinkben!

Szeretettel vár a Palatinus Fürdőszoba csapata!