Különleges csempék nyári hangulatban!

Különleges csempék nyári hangulatban!Itt a nyár, tökéletes alkalom a fürdőszoba felújítására! Szabadságunk is van, a melegben minden gyorsan szárad, egy kis utánajárással néhány hét alatt teljesen újjá varázsolhatjuk a fürdőt! Nagy kérdés, hogy milyen csempét válasszunk, amivel jól indulnak majd a reggelek!


Fontos, hogy a fürdőszoba méretét, a saját stílusunkat, és a rendelkezésünkre álló anyagi forrásokat is figyelembe vegyük. El kell döntenünk azt is, hogy mennyire ülünk fel az aktuális burkolat trendekre, vagy inkább az örökzöld megoldásokat keressük.

Összeállításunkba néhány remek hangulatú csempét válogattunk be, amelyekkel látványos, egyedi és trendi fürdőszobát alakíthatunk ki.

Porcelanosa Sevilla burkolatok

(Fotó: Porcelanosa Sevilla burkolatok)

Fényes rombusz minták

Unikumnak számítanak az Argenta Daino Natural burkolatok, különleges, fényes rombuszmintái, melyek egyediséget csempésznek a konyha, vagy a fürdőszoba falára. Finom erezetű márványos alaplapjai minden helyiségben jól mutatnak. Kellemes bézs árnyalatuk és fényes felületük segít, hogy ne érezzük szűknek a legkisebb helyiségeket sem, ugyanakkor padlólapjai eleganciát kölcsönöznek a nagyobb tereknek. 

Argenta Daino Natural burkolatok

(Fotó: Argenta Daino Natural burkolatok)

Visszafogott csillogás

Ha visszafogott, kiegyensúlyozott, harmonikus fürdőszobára vágyunk, akkor a Cersanit újdonsága, a Safari csempe család elnyeri majd a tetszésünket. A Safari család felületét, színeit Afrika meleg tónusai, törzsi mintái és autentikus felületei inspirálták. Mindezt olyan, lágy, kifinomult formában, amellyel tökéletesen meghitt teret tud teremteni számunkra a fürdőben.

Bézs és krém árnyalatú alapcsempéjét különleges mintájú inserto csempével variálhatjuk, amelyen látványos matt és megcsillanó minták váltakoznak. Emellett, mutatós chevron mintás mozaikkal is kombinálhatjuk a természetes bőr tapintására emlékezetető felületű csempéket.

Cersanit Safari csempék

(Fotó: Cersanit Safari csempék)

Tükörfényes felületek

A Porcelanosa egyik legújabb prémium burkolat családja a rendkívül látványos Studio kollekció. Fényes csempéi csodálatosan tükrözik vissza a fényt, megnövelve ezzel a konyha vagy a fürdőszoba terét. 31,6x90 cm-es lapjai eltérő módon törik meg a napsugarakat, könnyedén játszva a fényekkel és az árnyékokkal. A Studio kollekció megfelel a legmodernebb lakberendezési trendeknek, lapjaival különleges, egyedi hangulatot hozhatunk létre otthonunk helyiségeiben. 

Fémes, Metal elnevezésű lapjaival fényűző, már-már high-tech megjelenést is elérhetünk.  

Porcelanosa Studio csempék

(Fotó: Porcelanosa Studio csempék)

Tengerkék fürdőszoba

Kellemes, tengerpartot idéző, hűsítő árnyalatokat csempészhetünk a fürdőbe a Cersanit másik új kollekciójával, a Zambézivel. Sötétkék, világoskék és elefántcsont árnyalatú lapjait és izgalmas mintájú mozaikjait kombinálva egyszerű, letisztult, mégis színes helyiségben indulhatnak a reggelek!

Cersanit Zambézi csempék

(Fotó: Cersanit Zambézi csempék)

Nyári színrobbanás

A Porcelanosa Malaga és Sevilla, két csodálatos testvér-kollekció 9 kirobbanó színnel, amelyekkel a legkülönbözőbb hangulatot alkothatjuk meg otthonunkban. A semlegesebb színekkel letisztult, míg az energetikusabbakkal vibráló belső tereket hozhatunk létre. A vidám színeket remekül kombinálhatjuk fehér változatukkal vagy akár egymással is.

A két egyforma színskálával rendelkező és egyforma méretű - 20x31,9 cm-es lapokból álló - kollekció között lényeges különbség, hogy a Malaga kollekció csempéi 3 egyenlő téglalapból állnak, míg a Sevilla sorozat a kisméretű, négyzet alakú csempéket idézi 6 egyforma részre osztott felületével.

A sziporkázó, fényes, színes csempék az idei nyár nagy kedvencei lesznek!

Porcelanosa Malaga burkolatok

(Fotó: Porcelanosa Malaga burkolatok)

Ha még több ötletre, és különlegességre vágyik! Látogasson el a Palatinus Fürdőszobaszalonokba, ahol több száz féle burkolat, szaniter, csaptelep, fürdőszoba bútor, és kiegészítő közül válogathat és a burkoláshoz szükséges segédganyagokat is megtalálja! Szakértő kollégáink segítenek, hogy mindenre felkészüljön a felújításhoz! Ne feledje igénybe venni különleges akciónkat!