Különleges megoldások, visszafogott elegancia a  S/ALON Kiállításon!

Különleges megoldások, visszafogott elegancia a S/ALON Kiállításon!2022. szeptember 23. és 25. között a Budapest Sportarénában életre kelnek a lakberendezési magazinok oldalai a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon. Elmerülhetünk a kifinomult enteriőrökben, a színes dizájnforgatagban, és első kézből nyerhetünk inspirációt otthonunk berendezéséhez! A trendi, innovatív bútorokat, dísztárgyakat, burkolatokat élőben is megtekinthetjük, megtapinthatjuk, kipróbálhatjuk.


Lenyűgöző inspirációkkal vár a Palatinus Fürdőszobaszalon is az év legfontosabb lakberendezési kiállításán!

Idén másodszor veszünk részt a S/ALON Budapest Lakástrend Kiállításon, amely az egyik legszínvonalasabb esemény, ahol a belsőépítészeti és lakberendezési szakma megmutathatja a legújabb trendeket, leginnovatívabb lakberendezési cikkeket a szakmai közönségnek és a magánvásárlóknak egyaránt, lenyűgöző enteriőrökkel megihletve őket. Látogass meg minket a 23a standon!

Porcelanosa Noir Topo fali burkolat
Kép: Porcelanosa Noir Topo fali burkolat 

A Palatinus Fürdőszobaszalon idén több társcéggel összefogva alkotta meg kifinomult luxus enteriőrjét, Lovász Viktória, az IDV Stúdió vezető belsőépítészének tervei alapján. A stand egy fürdőszoba és egy kültéri wellness elegáns berendezését mutatja majd be a szürke, fekete és barna árnyalatok letisztult harmóniájában.

Lovász Viktória, IDV Stúdió vezető belsőépítész
Kép: Lovász Viktória, IDV Stúdió vezető belsőépítész

A stand enteriőrjének burkolat használata rendkívül egyedi, hiszen a szilárdságot megtestesítő hidegburkolatok, és a lágy bőr burkolatok egyaránt helyet kapnak az enteriőrben. 

Porcelanosa Minnesota csempe és padlólap
Kép: Porcelanosa Minnesota csempe és padlólap


A prémium minőségű kerámia burkolatok a spanyol Porcelanosa gyár lapjai, amelyek közül különleges darabokat válogatott ki a stand tervezője. A padlóra fémhatású burkolatok kerülnek majd, míg a falakat különlegesen bordázott kőhatású és texturált fahatású burkolatok fogják borítani, melyeknek egységes hátteret ad a Trilak Blueberry Pie sötét áfonya színű falfestéke.

 

Porcelanosa Steel fém hatású burkolat
Kép: Porcelanosa Steel fém hatású burkolat


Az IBDesign melegburkolatai, a prémium bőr és a kék mintás vynil különlegessége, hogy a hidegburkolatok mellett ezek is megállják a helyüket a vizes helyiségekben.

Marmorin Alice II. szabadon álló kád

Kép: Marmorin Alice II. szabadon álló kád

 
A fürdőszoba hangulatát nagyban meghatározza a lenyűgöző, kálát formázó kád a Marmorintól, és csodás letisztultságot hoznak a modern formavilágú fekete EMCO fürdőszobabútorok és kiegészítők.

 
EMCO Pure++ világító tükör
Kép: EMCO Pure++ világító tükör


A szürkés árnyalatokon átragyogó rosegold élvédők és csaptelepek teszik majd igazán üdítővé a stand berendezését, amelyek még inkább a kifinomult luxus érzésével töltik el a nézőt.

Grohe Warm Sunset zuhanyszett és nyomólap
Kép: Grohe Warm Sunset zuhanyszett és nyomólap


A wellness iránt érdeklődők számára egy különlegesen elegáns kör alakú Softub Surround jacuzzit mutatunk be a SpaTrend kínálatából. A növényekkel telerakott különleges világító kaspók és lámpaasztalok a természet közelségének élményét hozzák be a wellness részbe a BaseLight jóvoltából.


Softub Surround jacuzzi Baselight világító kaspók között
Kép: Softub Surround jacuzzi Baselight világító kaspók között 

Ha hasonlóan időtálló, luxus megoldásokban gondolkodsz, akkor nézz körül üzleteinkben, ahol a S/ALON-on látott különlegességek mellett még több elegáns burkolattal és fürdőszoba berendezéssel várnak szakértő kollégáink!