A prémium minőség most prémium ajándékkal is jár!

A prémium minőség most prémium ajándékkal is jár!Rendelj prémium minőségű Amazonas fürdőszobabútort és legyél gazdagabb egy szintén prémium minőségű, 100% pamut Amazonas törölközővel!


Rendelj prémium minőségű Amazonas fürdőszobabútort és a rendelésed mellé legalább 1 db prémium Amazonas törölközőt adunk ajándékba.

Amazonas konyhabútor akció

Az ajándék törölközőt vagy törölközőket automatikusan az elkészült bútorral küldjük Neked. Ehhez csupán annyit kell tenned, hogy megrendelsz a Palatinus Fürdőszobaszalon üzleteiben vagy webshopjában kapható Amazonas fürdőszobabútor családok egyikéből egy mosdós bútort, valamint rendelsz hozzá tükröt és/vagy kiegészítő bútort is. Akciónk a 2022. március 1. után leadott rendelésekre érvényes, és a készlet erejéig tart!

Mitől függ, hogy egy vagy több törölközőt kapsz ajándékba?
Attól, hogy milyen fürdőszobabútort rendelsz, ugyanis csaptelep kiállásonként jár egy törölköző. A szimpla mosdós bútorhoz 1 db, viszont a dupla mosdós bútorhoz már 2 db törölközőt adunk ajándékba.
Válassz most az Amazonas kollekcióiból mosdós bútort, valamint egy tükröt és/vagy kiegészítő bútort, és legyél gazdagabb a kiváló minőségű, Amazonas 100% pamut törölközővel!

Az ajándék törölköző jellemzői:

Amazonas konyhabútor akció ajándékkal
Prémium minőségű termék
Méret: 50x100 cm
Anyag: 100% pamut, 550 g/m2
Amazonas logóval és címkével ellátva

Az akciós ajánlat május 31-ig érvényes!
  

Az akcióban részt vevő termékeket az ajándék törölközővel együtt keresd üzleteinkben!