Luxushatású szép fürdőszobák kellékei

Luxushatású szép fürdőszobák kellékeiA legújabb fürdőszoba trendek között még mindig él és egyre népszerűbb a luxushatás, amelynek eléréséhez nem kell feltétlenül méregdrága dolgokra gondolni! A luxus, mint trend a magas minőség, a kifinomultság, és a kényelem jegyében teremtődik meg, amihez a látványos, időtlen szépségű, magas színvonalon gyártott hidegburkolatok mellett még megannyi szép, kortárs termék társul. Íme, a luxushatású szép fürdőszobák kellékei - a mi elképzelésünk szerint…


A hidegburkolatok ma már régen nem csupán funkciót töltenek be: öltöztetnek, díszítenek, és megteremtik a harmonikus atmoszférát a belső terekben, amelyektől egy lakás valódi otthonná válik. Méghozzá nem is akármilyenné!
 

Argenta Midas
Fotó: Argenta Midas


A márvány eleganciája, a melegfényű árnyalatok és a tágasság egyértelműen a luxus érzetét adja meg, de emellett rengeteg minőségi terméket, és mesterien megmunkált felületet kaphatunk ma már, a határ tényleg a csillagos ég - és ember vagy tervező legyen a talpán, aki tud választani. A legfontosabb mindig a harmónia megteremtése a térben, legyen az bármely funkciót betöltő helyiség belső tere.

A luxushatású burkolatok fénykorát éljük, melyekkel időtlenné, modernné, izgalmassá, vagy akár szó szerint fényűzővé válik az enteriőr.

1.    Időtlen kőhatás, művészi részletgazdagság

A kőhatású textúrák korunk egyik nagy divatja, mely számtalan stílusban megállja a helyét. A természetes, natúr trend finomabb vonalával már igazi eleganciát, luxust csempészhetünk belső tereinkbe. A gyönyörű márványminták után itt vannak szintén nagyíon exkluzív, matt, letisztult kőhatású felületek, melyeknek izgalmas mintázatú dekor csempéi még színek nélkül is látványossá varázsolják a tereket, mozgalmas játékoságot hozva az enteriőrbe. Ilyen a Peronda gyár egyik gyönyörű, letisztult kollekciója is, mely a Nature névre hallgat. Az egyszerű, és természetes homokszínű, fehér illetve szürke lapokkal harmonikus otthonos hangulatot tudunk megteremteni, a hullámos dekorcsempék pedig a szélfútta tengerparti homok látványát idézik. A természet ihlette új kollekció már a Palatinus Fürdőszobaszalonok üzleteiben is kapható!

 

Peronda Nature
Fotó: Peronda Nature 
 

2.    Matt tónusok az egyedi belső terekhez

A már jól ismert exkluzív spanyol gyár, a Porcelanosa csoport számos gyönyörű fa, márvány és kő hatású burkolata mellé az olyan természetes anyagok ihlette textúrák is felsorakoztak, mint például a korall kő ihlette Coral névre keresztelt kollekció, mely a gyönyörű matt sima alap csempéje mellett két gyönyörű domborműves dekor csempével is kiegészíthető.

A másik kortárs és igazán luxushatást eredményező, a 2022 - es Cersai kiállításán debütáló újdonság, szintén matt szépség a márvány mintázatú New York kollekcióhoz hasonló, szintén a mesés Marquina márvány ihlette Empire család, mely szintén elegáns matt felülettel és 4 gyönyörű árnyalatban kapható, melyek mindegyike tökéletesen kombinálható a New York Collection városrészek neveit tartalmazó gyűjtemény Carrara és Marquina kivitelű fali csempéivel.

Porcelanosa
Fotó: Porcelanosa
 

3.    Exkluzív részletek, egyedi formavilág

A L’Antic Colonial mozaikok művészi szépsége magáért beszél. Legyen az akár a gyönyörű levélke formát mintázó Levels kollekció, mely 7 gyönyörű látványos árnyalatával és egyedi csillogásával dobja fel otthonunk atmoszféráját - de bármelyik álomszép mozaik gyűjteményüket jó szívvel ajánljuk a luxushatás megteremtéséhez. Igazából nem is kell belőlük túl sok - elég csak egy-egy falsávban, egy-egy kiemelt részen alkalmazni - mintegy műalkotás, vagy falikép, így nem csak a fürdőszobában, de az előszoba, hall, vagy nappali terének ékszerévé is válhat egy ilyen gyönyörű mozaik kép vagy fal. (Képünkön a L' Antic Colonial Web Copper mozaik és L' Antic Colonial Rhomboid Verdigris mozaik látható.)


L’Antic Colonial
Fotó: L’Antic Colonial

Azonban a gyönyörű csempék mellett azonban még van néhány dolog, amire érdemes gondot fordítanunk, ha a luxushatású fürdőszoba megteremtése a cél… 

 

4.    A meleg bézs mellé páratlan eleganciát hoznak az arany fényű csapok, kiegészítők!


A Radaway jól tudja: “a tökéletes zuhanyzás része az is, hogy az általad választott zuhanyzó színben és felépítésében is harmonizáljon a megálmodott fürdőszobai dekorokkal.” Éppen ezért a FURO zuhanyzóit a megszokott króm mellett a trendi matt fekete, és ragyogóan fényes arany színekben is kérheted! Az árnyalaton túl azonban még számos más dolog garantálja a luxus érzetet, luxus élményt:


Radaway Furo
Fotó: Radaway Furo

A GROHE Grandera csaptelep kollekció egyszerű, letisztult, mégis extravagáns. Időtlen klasszikus eleganciát sugároznak a tiszta, szögletes, mégis kerekded formák - a gyártó ebben a családjában gyönyörű, harmonikus egységbe hozza egymással a tradicionális ellentéteket. A kollekció alapját a GROHE squircle, azaz az ívelt négyszög képezi, mely az íves és a szögletes elemeket harmonikus ötvözetei. Természetesen a külcsín mellett a magas színvonalú gyártási minőség is garantált, hiszen minden termék fejlesztése, megtervezése Németországban zajlik. A SilkMove 28 mm-es kerámiabetét, a GROHE StarLight króm felület, valamint a GROHE EcoJoy technológia (a kisebb vízfogyasztás érdekében) magáért beszél…

Grohe Grandera
Fotó: GROHE Grandera  

 

5.  Szép fürdőszobák - higiénia és kényelem felsőfokon

A Geberit neve szintén a minőséget fémjelzi, innovációikat világszerte ismerik és elismerik. A gyártó belső keringetésű szagelszívó rendszere a Geberit Sigma család számos működtető lapjával használható. Ennek lényege, hogy a Geberit DuoFresh rendszer a kellemetlen szagokat közvetlenül a a WC-kerámiából szívja el, majd egy méhsejt szűrővel megtisztítja, végül visszavezeti a helyiségbe. Kényelmünket továbbá a hangulatos és egyben nagyon hasznos éjjeli LED jelzőfény szolgálja, melynek köszönhetően éjszaka is könnyen megtaláljuk a toilett-et. A vízkezelő tabletta betoló egység segítségével az öblítővíz kék színűvé válik, és kellemesen friss illatot áraszt.


Geberit Duofresh
Fotó: Geberit Duofresh


Szívesen alakítanál ki Te is otthonodban luxus stílusú, vagy luxus színvonalú szép fürdőszobát? Akkor fedezd fel élőben is az itt látott sokoldalú kollekciókat, és persze még megannyi mást is: Várunk szeretettel személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett kollégáink hozzáértő szakértelmével, tervezőink jó szemével és ízlésével segítjük vásárlásod.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok készséges, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy rendeld meg online!