Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Luxushatású fürdőszobák kellékei

Luxushatású fürdőszobák kellékeiA legújabb fürdőszoba trendek között még mindig él és egyre népszerűbb a luxushatás, amelynek eléréséhez nem kell feltétlenül méregdrága dolgokra gondolni! A luxus, mint trend a magas minőség, a kifinomultság, és a kényelem jegyében teremtődik meg, amihez a látványos, időtlen szépségű, magas színvonalon gyártott hidegburkolatok mellett még megannyi szép, kortárs termék társul. Íme, a luxushatású fürdőszobák kellékei - a mi elképzelésünk szerint…


A hidegburkolatok ma már régen nem csupán funkciót töltenek be: öltöztetnek, díszítenek, és megteremtik a harmonikus atmoszférát a belső terekben, amelyektől egy lakás valódi otthonná válik. Méghozzá nem is akármilyenné!
 

Argenta Midas
Fotó: Argenta Midas


A márvány eleganciája, a melegfényű árnyalatok és a tágasság egyértelműen a luxus érzetét adja meg, de emellett rengeteg minőségi terméket, és mesterien megmunkált felületet kaphatunk ma már, a határ tényleg a csillagos ég - és ember vagy tervező legyen a talpán, aki tud választani. A legfontosabb mindig a harmónia megteremtése a térben, legyen az bármely funkciót betöltő helyiség belső tere.

A luxushatású burkolatok fénykorát éljük, melyekkel időtlenné, modernné, izgalmassá, vagy akár szó szerint fényűzővé válik az enteriőr.

1.    Időtlen kőhatás, művészi részletgazdagság

A kőhatású textúrák korunk egyik nagy divatja, mely számtalan stílusban megállja a helyét. A természetes, natúr trend finomabb vonalával már igazi eleganciát, luxust csempészhetünk belső tereinkbe. A gyönyörű márványminták után itt vannak szintén nagyíon exkluzív, matt, letisztult kőhatású felületek, melyeknek izgalmas mintázatú dekor csempéi még színek nélkül is látványossá varázsolják a tereket, mozgalmas játékoságot hozva az enteriőrbe. Ilyen a Peronda gyár egyik gyönyörű, letisztult kollekciója is, mely a Nature névre hallgat. Az egyszerű, és természetes homokszínű, fehér illetve szürke lapokkal harmonikus otthonos hangulatot tudunk megteremteni, a hullámos dekorcsempék pedig a szélfútta tengerparti homok látványát idézik. A természet ihlette új kollekció már a Palatinus Fürdőszobaszalonok üzleteiben is kapható!

 

Peronda Nature
Fotó: Peronda Nature 
 

2.    Matt tónusok az egyedi belső terekhez

A már jól ismert exkluzív spanyol gyár, a Porcelanosa csoport számos gyönyörű fa, márvány és kő hatású burkolata mellé az olyan természetes anyagok ihlette textúrák is felsorakoztak, mint például a korall kő ihlette Coral névre keresztelt kollekció, mely a gyönyörű matt sima alap csempéje mellett két gyönyörű domborműves dekor csempével is kiegészíthető.

A másik kortárs és igazán luxushatást eredményező, a 2022 - es Cersai kiállításán debütáló újdonság, szintén matt szépség a márvány mintázatú New York kollekcióhoz hasonló, szintén a mesés Marquina márvány ihlette Empire család, mely szintén elegáns matt felülettel és 4 gyönyörű árnyalatban kapható, melyek mindegyike tökéletesen kombinálható a New York Collection városrészek neveit tartalmazó gyűjtemény Carrara és Marquina kivitelű fali csempéivel.

Porcelanosa
Fotó: Porcelanosa
 

3.    Exkluzív részletek, egyedi formavilág

A L’Antic Colonial mozaikok művészi szépsége magáért beszél. Legyen az akár a gyönyörű levélke formát mintázó Levels kollekció, mely 7 gyönyörű látványos árnyalatával és egyedi csillogásával dobja fel otthonunk atmoszféráját - de bármelyik álomszép mozaik gyűjteményüket jó szívvel ajánljuk a luxushatás megteremtéséhez. Igazából nem is kell belőlük túl sok - elég csak egy-egy falsávban, egy-egy kiemelt részen alkalmazni - mintegy műalkotás, vagy falikép, így nem csak a fürdőszobában, de az előszoba, hall, vagy nappali terének ékszerévé is válhat egy ilyen gyönyörű mozaik kép vagy fal. (Képünkön a L' Antic Colonial Web Copper mozaik és L' Antic Colonial Rhomboid Verdigris mozaik látható.)


L’Antic Colonial
Fotó: L’Antic Colonial

Azonban a gyönyörű csempék mellett azonban még van néhány dolog, amire érdemes gondot fordítanunk, ha a luxushatású fürdőszoba megteremtése a cél… 

 

4.    A meleg bézs mellé páratlan eleganciát hoznak az arany fényű csapok, kiegészítők!


A Radaway jól tudja: “a tökéletes zuhanyzás része az is, hogy az általad választott zuhanyzó színben és felépítésében is harmonizáljon a megálmodott fürdőszobai dekorokkal.” Éppen ezért a FURO zuhanyzóit a megszokott króm mellett a trendi matt fekete, és ragyogóan fényes arany színekben is kérheted! Az árnyalaton túl azonban még számos más dolog garantálja a luxus érzetet, luxus élményt:


Radaway Furo
Fotó: Radaway Furo

A GROHE Grandera csaptelep kollekció egyszerű, letisztult, mégis extravagáns. Időtlen klasszikus eleganciát sugároznak a tiszta, szögletes, mégis kerekded formák - a gyártó ebben a családjában gyönyörű, harmonikus egységbe hozza egymással a tradicionális ellentéteket. A kollekció alapját a GROHE squircle, azaz az ívelt négyszög képezi, mely az íves és a szögletes elemeket harmonikus ötvözetei. Természetesen a külcsín mellett a magas színvonalú gyártási minőség is garantált, hiszen minden termék fejlesztése, megtervezése Németországban zajlik. A SilkMove 28 mm-es kerámiabetét, a GROHE StarLight króm felület, valamint a GROHE EcoJoy technológia (a kisebb vízfogyasztás érdekében) magáért beszél…

Grohe Grandera
Fotó: GROHE Grandera  

 

5.    Higiénia és kényelem - felsőkfokon

A Geberit neve szintén a minőséget fémjelzi, innovációikat világszerte ismerik és elismerik. A gyártó belső keringetésű szagelszívó rendszere a Geberit Sigma család számos működtető lapjával használható. Ennek lényege, hogy a Geberit DuoFresh rendszer a kellemetlen szagokat közvetlenül a a WC-kerámiából szívja el, majd egy méhsejt szűrővel megtisztítja, végül visszavezeti a helyiségbe. Kényelmünket továbbá a hangulatos és egyben nagyon hasznos éjjeli LED jelzőfény szolgálja, melynek köszönhetően éjszaka is könnyen megtaláljuk a toilett-et. A vízkezelő tabletta betoló egység segítségével az öblítővíz kék színűvé válik, és kellemesen friss illatot áraszt.


Geberit Duofresh
Fotó: Geberit Duofresh


Szívesen alakítanál ki Te is otthonodban luxus stílusú, vagy luxus színvonalú fürdőszobát? Akkor fedezd fel élőben is az itt látott sokoldalú kollekciókat, és persze még megannyi mást is: Várunk szeretettel személyesen üzleteink egyikébe, ahol a hatalmas választék mellett kollégáink hozzáértő szakértelmével, tervezőink jó szemével és ízlésével segítjük vásárlásod.

A Palatinus Fürdőszobaszalonok készséges, hozzáértő munkatársai várnak szeretettel, az ország több pontján is. Keresd a hozzád legközelebb eső üzletünket, vagy rendeld meg online!