Már fekete színben is! - Élettartam garanciával!

Már fekete színben is! - Élettartam garanciával!Bemutatjuk az új fekete Freedom W falhoz helyezhető kádat, mellyel könnyebb szerelembe esni, mint gondolnád – szokatlan fekete színvilága vonzza a tekinteteket, karakteres megjelenésével stílust visz a fürdőszobába, egyedi kialakítása révén tökéletesen ötvözi a térben álló, illetve a klasszikus kádak előnyeit!


Amennyiben fürdőszobatervezés- vagy felújítás előtt állsz és fontos számodra, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő kádat válassz új fürdőszobádba, akkor jó hírünk van! Nemcsak az íves vonalvezetésével és rendhagyó szépségével relaxációra csábító Freedom W kádra, hanem a Domino kádon kívül, a RAVAK minden kádjára élettartam garanciát vállal 2021. december 31-ig!

De nézzük csak tovább milyen előnyei vannak az új Freedom W kádnak!

1. A fekete Freedom W kád falhoz helyezhető kialakítása ötvözi a szabadon álló és a hagyományos egyenes kádak minden előnyét – amíg a falnál lévő szélesebb felület tökéletes helyet biztosít mindennek, amire szükséged lehet fürdőzés közben, addig a másik oldal íves vonalvezetése és keskeny pereme gondoskodik a térben álló kádakra emlékeztető elegáns megjelenésről.


 Ravak Freedom W kád
(Fotó: Ravak Freedom W kád, fekete)

2. Az új Freedom W kád fekete külső és fehér belső színkombinációja követi a legújabb trendeket és még stílusosabb fürdőszobai enteriőrök létrehozására inspirál.

3. A fekete Freedom W kád csaptelepválasztás tekintetében bizonyos szabadságot biztosít, válogathatsz a megszokott fali csaptelepek közül, de dönthetsz kádperemre szerelhető vízesés csaptelep mellett is, növelve ezzel a fürdésélményt és az enteriőr pazar összképét!

 

Ravak Freedom W kád
(Fotó: Ravak Freedom W kád, fekete)


4. A fekete Freedom W kád 166 x 80 cm-es méretének és a középen elhelyezett lefolyónak köszönhetően kényelmes fürdőzést biztosíthat, akár két személy számára is!

5. A fekete Freedom W kád kiváló minőségű akril alapanyagból készül, ezáltal tapintása meleg és a víz is lassabban hűl ki benne, így csupán rajtad áll, hogy mennyi ideig tarthat a testet, lelket melengető forró fürdőzés!

Ravak Freedom W kád
(Fotó: Ravak Freedom W kád, fekete)


6. A fekete Freedom W kád gyártásához öntött akrillemezt használnak, amely hosszútávon megtartja formáját, nem görbül, nem reped! Tudtad? Formázás után a kád hátuljára az átlag gyártókhoz képest dupla mennyiségű, azaz 14 kg műgyantába kevert üvegszálat hordanak fel, így a szóban forgó kád extrémebb terhelésnek is ellenáll! Ugye számodra is fontos az időtállóság?

Az új fekete Freedom W kád már megrendelhető üzleteinkben, december 31-ig történő megrendelés esetén élettartam garanciával!