Nyári ragyogás mozaikkal!

Nyári ragyogás mozaikkal!Amikor fürdőszoba kialakítás vagy átalakítás tervét fontolgatjuk, fontos, hogy éveken át szerethető anyagok és berendezési tárgyak vegyenek körbe minket. A mozaik olyan látványos dekorációs elem, amellyel bármilyen stílusú, hangulatú enteriőrt egyedivé, megkapóvá és egyéniségünkhöz illővé tudunk változtatni. Lássuk hát hogyan alakíthatunk ki mozaik segítségével könnyed és légies nyárias hangulatú fürdőszobát!


dekorcsempe

A fürdőszoba helyisége ma már közel sem csak a tisztálkodásról szól: itt kezdjük és fejezzük be a napot, itt tudunk a család elől egy kicsit elvonulni, önmagunkkal foglalkozni. Nem mindegy, milyen környezetben tesszük mindezt.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Egy szép, dekoratív csempe sokat lendíthet a fürdőszoba összképén, de ha inkább egy kis csillogásra vágynánk, akkor az egyszerű csempét feldobhatjuk egy szép mozaikkal.

Egy jól megválasztott mozaik családdal ki tudjuk fejezni személyiségünket, és különlegessé tehetünk minden burkolatot, amely mellett alkalmazzuk.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

A mozaik kövek sajátos, eredeti esztétikájuknak és szabálytalan felületüknek köszönhetik kivételes karakterüket, melyek már-már művészivé varázsolják azt a belső teret, ahol helyet kaptak.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Főleg igaz ez akkor, ha olyan forradalmi, sokoldalú, modern és magas minőségben, színvonalasan megtervezett és legyártott termékcsaládokról van szó, melyeket az L'Antic Colonial kollekciók között találunk.

A számtalan egyedi minta, ötlet, melyet a gyár tervezői felvonultattak ezekben a kollekciókban, képesek akár önmagukban is forradalmasítani bármely stílusú ház belsőépítészeti megoldásait és dekorációját, legyen ez akár egy szép, ízléses, kifinomult otthon, lakótér, akár egy-egy elegáns szalon, üzlethelyiség vagy vendéglátó egység.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Milyen anyagból választhatunk mozaikot?

Ma már szerencsére szinte mindenből – üvegből, fémből, kőből, de még fából is készülnek mozaik családok, attól függően, hogy mit szeretnénk. Biztos ízléssel akár még kombinálhatjuk is ezeket egymással, de jó ötlet, ha magával az alap csempe színével, anyagával vagy textúrájával adunk egy kis kontrasztot vagy harmóniát.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Stílusát, hangulatát, jellegét illetően is számtalan féle lehet a mozaik…

Csillogó, elegáns üveg, légies vagy vizes hatású árnyalatok, de a neutrális kő, a dekoratív fa vagy fa hatású kerámia, sőt a hűvös fém is adhat olyan légies, könnyed megoldást, mellyel az örök nyár báját és szépségét hozhatjuk el otthonunkba, fürdőszobánkba.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Főbb stílusjegyek, egyedi hangulat mozaikkal?

Az L'Antic Colonial kollekciók között olyan egyedi karaktereket is felfedezhetünk, mint az indusztriális stílusú, vagy akár a viktoriánus korabeli mozaik családok. De a különböző elemek, mint a föld, a jég, vagy a víz is csodásan megjeleníthető mozaikkal.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Míg a kőből készült, különleges alakzatú mozaik családokkal inkább modern és kreatív, fiatalos élettereket, addig a fa vagy fa hatású modellekkel klasszikusabb, rusztikusabb, naturálisabb hangulatokat teremthetünk.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

De találhatunk a gyártóknál saját, egyedi válogatásokat, mixeket is, melyhez aztán mi magunk válogatjuk hozzá a különböző stílusjegyeket, akár korok lenyomatait magukon hordozó berendezési tárgyakat.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Ha sejtelmes, légies eleganciára vágyunk egy térben, akkor a csillogó üveg vagy fém anyagokat, esetleg azok különleges ötvözését ajánljuk. Ezeken mesésen csillan meg a fény, egy nyugati fekvésű, ablakos fürdőszoba enteriőrben pedig akár aranyba hajló igazi nyári szépségek is születhetnek ily módon…

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Egy ízléses, eredeti mozaik mellé nem is igen lesz szükségünk dekorációra, hiszen egy ilyen szépség már önmagában elég dekoráció!

A magas minőségű mozaik kollekciók egyes elemei mind olyan végtelenül kifinomult darabok, melyeket úgy terveztek meg, hogy igazán hangulatos stílust, egyedi atmoszférát adjanak a térnek, kerüljenek azon belül bármely sarokba is.

L'Antic Colonial

(Fotó: L'Antic Colonial)

Szívesen megnézné élőben is az itt bemutatott, egyedi, különleges és gyönyörű kollekciókat?

Akkor látogassa meg bemutatótermeink egyikét! Szeretettel várjuk a Palatinus Fürdőszobaszalonok egyikébe, válassza ki az Önnek legközelebb esőt, hiszen országszerte, több nagyvárosban is elérhetőek vagyunk!