Óriási Fürdőszoba Kiárusítás Egerben is!

Óriási Fürdőszoba Kiárusítás Egerben is!2024. június 10-15. között egri üzletünkben is megrendezzük a halásztelki raktárunkban már hatalmas sikert aratott Óriási Fürdőszoba Kiárusítást! Itt a vissza nem térő lehetőség, hogy soha sem látott árakon vihesd haza a tervben lévő vagy már épülő, felújítandó, otthonodban vagy akár nyaralódban található álomfürdőszobádhoz, esetleg nappalidhoz szükséges termékeket.


Óriási Fürdőszoba Kiárusítás Egerben!

Tervezed a fürdőszobád vagy akár a nappalid felújítását és szeretnél a lehető legkedvezőbb áron megvásárolni hozzá mindent? 

Várunk egri üzletünkben, ahol Óriási Fürdőszoba Kiárusításunkban csempék, padlólapok, laminált padlók, mosdó/bidé/konyhai csaptelepek, zuhanyszettek, kádak, zuhanytálcák, zuhanykabinok, WC csészék és kiegészítők várnak szinte fillérekért a készlet erejéig. 

- csempék már 1500 Ft/m2-től
- padlólapok 1500 Ft/m2-től
- laminált padló 2990 Ft/m2-től
- minőségi dizájn csaptelepek 8990 Ft-tól
- mosdók különböző méretekben már 8990 Ft-tól
- szépséghibás bemutatótermi kádak 10 000 Ft-tól
- Akril és lemez zuhanytálcák 5000 Ft-tól
- fürdőszobabútorok, zuhanykabinok, WC csészék, kiegészítők 40-60% kedvezménnyel. 

Akciós kínálatunk a készlet erejéig érvényes!

Mikor lesz az Óriási Fürdőszoba Kiárusítás?

Már most írd be naptáradba sőt, állíts be telefonodon egy emlékeztetőt is, el ne felejtsd és le ne maradj a kivételes árakról. Csak kattints a dátumra és add hozzá naptáradhoz az eseményt!

Időpont:
2024. június 10-15. 

Hol lesz az Óriási Fürdőszoba Kiárusítás? 

Egerben, a Palatinus Fürdőszobaszalon udvarán. Javasoljuk, hogy autóval, ráadásul megfelelő nagyságúval és teherbírásúval érkezz, hiszen a nagyobb méretű és súlyú megvásárolt termékeket haza is kell majd vinned. 

Cím:
Palatinus Fürdőszobaszalon Eger
3300 Eger, Nagyváradi út 18.

Ne maradj le az egri Óriási Fürdőszoba Kiárusításról, gyere és vásárolj meg mindent álomfürdőszobádhoz szinte fillérekért! Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes.