Pasztell színek, csodás dekorok a fürdőszobában!

Pasztell színek, csodás dekorok a fürdőszobában!A csodás, finom pasztell színek sosem mennek ki a divatból, ráadásul kellemes, időtlen hátteret képeznek otthonunkban. Rendkívül jól illenek a harmonikus, pihenés, kényeztetés, felfrissülés helyszínéül szolgáló fürdőszobába, de a nappali és a konyha alapszíneként is meghitt atmoszférát varázsolnak körénk. Még ízlésesebb, ha a lakás helyiségei színeikben, stílusukban összhangban legyen a többi élettérrel.


Slider Four Seasons burkolat

Ezért sem véletlen ma már, hogy a burkolatgyártók egyre több olyan, univerzális burkolatot terveznek és gyártanak, melyekkel mind a fürdőszobát, mind a nappalit vagy az étkezőt, előteret is nyugodtan leburkolhatjuk. Anyag- és színválasztékban, kopásállóságot tekintve is számtalan eltérő burkolat létezik ma már, akár egy-egy kollekción belül. Ám ha igazán időtálló megoldásra vágyunk a burkolatok terén, nem elég a magas kopásállóság, a jó minőség, de a szín – és felület kialakítást is gondosan tervezzük meg, illesszük bele a hidegburkolatokat otthonunk valamennyi anyaga, textúrája közé, hogy a végeredmény egy igazán harmonikus, esztétikus, hosszú távon is szerethető megoldás legyen.

Supergres / H24 Epica Bagno

(Fotó: Supergres / H24 Epica Bagno)

Időtlen, letisztult, meleg, otthonos, szerethető pasztell színű burkolatok

A fa- vagy kő hatású lapok, a természet textúráinak burkolatainkon való megjelenítése ugyan tökéletes alternatíva az időtállóságra és harmóniára, azonban vannak más, elegáns lehetőségek is. Például az időtlen, letisztult, meleg, otthonos, és tényleg valamennyi korosztály számára szerethető, kellemes pasztell színű burkolatok!

Supergres / Carnaby

(Fotó: Supergres / Carnaby)

A Medley csempe és padlóburkolat kollekció újszerű, látványos megoldásokat kínál számunkra. A lágy gyantával és finom üvegszálakkal készített, különleges lapokat, enyhén strukturált felülettel, 4 elegáns, meleg, kortárs színben és különböző méretekben választhatjuk otthonunkba. Ez a család a Supergres gyár klasszikus méretei mellett (75X150; 30X60) még 20x20 cm-es méretben is kapható, két féle változatban: sima és „patchworkszerű” vonalas mintával. Ezek a kisméretű dekorok a kollekció valamennyi színével kombinálhatók, összeilleszthetők. A család ezeken felül további négy 25X75-ös méretű dekorcsempével, ezen belül két különböző 3D textúrájú felülettel is választható, ezekkel együtt aztán tényleg bármely térben, bármely stílusban helytáll ez a különleges burkolat család.

Supergres /Medley

(Fotó: Supergres /Medley)

Az ART hidegburkolat kollekció cement ihlette lapjainak stílusa a hagyományos és az avantgárd irányzatok kombinációja. Természetes megjelenés, lágy, semleges árnyalatok kifinomult választéka ez a kollekció, melyet nagyméretű lapjai még elegánsabbá tesznek. A kortárs anyagnak mind a textúrája, mind a megjelenése is gres, azaz kő-porcelán, de felületképzése digitális technológiával készül, s ennek köszönhető a valódi cement hatás. Négy nagyméretű, szép, kortárs lap, és további, 20X20 cm-es formátumú dekor csempe izgalmas kollekciója ez, melyekkel elegánsan gazdagíthatjuk belső tereinket, legyen az éppen lakótér, iroda, vagy kereskedelmi-vendéglátó egység.

Supergres / Art

(Fotó: Supergres / Art)

Az új Coast Road kollekció tervezésénél a Supergres az észak-európai lelőhelyekről bányászott kövekből merített ihletet. Összekombinálta, vegyítette ezeket, hogy egy igazán eredeti anyagfelületet hozhasson létre. Finom, elegáns felület, kiegyensúlyozott mintázattal, öt kortárs színben; a fehértől az elefántcsonton és a gyöngyszürkén át, egészen az antracit tónusokig.

A legbonyolultabb, legmodernebb projekttervezési igények kielégítésére is ideális Coast Road porcelán és agyag keverékéből, azaz greslapból és egy fehér test alapból áll.  A kerámiák öt különböző árnyalatban és négy méretben kaphatók, a már megszokott 60x120, valamint a hagyományos 60x60 és 30x60 méretektől egészen 90x90 cm-ig (ez egy új méret a Supergres sorozatban, 9 mm vastagsággal!). Alaplapjai sima felülettel kaphatók, de két háromdimenziós vonalmintázatú eleme is van a családnak.

Supergres / Coast Road

(Fotó: Supergres / Coast Road)

A Four Seasons mozaik kollekciót egészen különleges, irizáló mázak és különböző üveges alkotóelemek felhasználásával állítják elő, melyek gazdagítják a felületet, még ragyogóbbá téve az amúgy is igen látványos tükröződéseket és fényhatásokat. A mozaikok színei összhangban vannak a gyártó valamennyi fal- és padlóburkolatával, és méltóképp kiemelik azokat: kihangsúlyozzák a fényes felületeket, miközben vonzó kontrasztot teremtenek a szatén felületekkel is.

Supergres / Four Seasons

(Fotó: Supergres / Four Seasons)

A színpaletta széles, főleg természetes színekkel ötvözi a fő színeket. A kollekciót két sajátos felülettel (fényes és szatén) gyártják. 30X30 cm-es hálóra szerelt mozaik lapokból áll, és mivel a Four Seasons mozaikok hálóval készülnek és egészen kis méretűek, így nyugodtan tervezhetünk velük az ívelt falak, vagy akár medencék burkolásakor is.

Supergres / Four Seasons

(Fotó: Supergres / Four Seasons)

A valóság és a képzelet között lebegő álomszép kő hatású burkolat az All Over kollekció. A neve sem véletlenül All Over, ugyanis bármelyik helyiségben megállja a helyét, mindenhol tökéletesen mutat.

A lágy grafika, a kromatikus részletekben gazdag árnyalatok teszik igazán különlegessé ezt a kollekciót, melynek színválasztéka mind a klasszikus, mind pedig a minimalista stílusú otthonok számára is nyújt alternatívát.

Supergres / All Over

(Fotó: Supergres / All Over)

A mai trendnek megfelelően elegáns, kifinomult és sokoldalú megoldásokra alkalmazható.  A kortárs tervezési igényeket kielégítő kollekció különféle méretekben és felülettel kapható.

Matt, illetve világos felületű lapjai a talaj természetességét és mélységét érzékeltetik. De választhatjuk luxus kivitelben is, olyan tükörfényes felülettel, amely kiemeli a különleges grafikai részleteket, és a tükörsima felületnek köszönhetően tágas, légies tereket, tökéletes vizuális folytonosságot biztosít a belső és külső helyiségek között. Jól kombinálható más anyagokkal pl. fa, fém, vagy különböző beton és kő megoldásokkal. 75x150 cm-es változata, látványosan nagy. Elegáns méretével bátran választhatjuk tágas terekbe, csarnokokba, de teraszokkal egybefüggő nappalikba is.

Supergres / All Over

(Fotó: Supergres / All Over)

Amennyiben szívesen megnézné élőben is ezeket a különleges és gyönyörű csempéket, járólapokat, látogassa meg bemutatótermeink egyikét! Szeretettel várjuk a Palatinus Fürdőszobaszalonokban!